Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες από το Μεσολόγγι 2008...

 Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους όσοι συνέβαλαν στην φετινή πορεία στο πρωτάθλημα της Β’  Εθνικής Κατηγορίας και παράλληλα συγχαίρει τις πρωταθλήτριες ομάδες σε όλες τις κατηγορίες, εξέδωσε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Μεσολόγγι 2008  με αφορμή την λήξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Μεσολόγγι 2008  με αφορμή το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2016-17 θέλει να ευχαριστήσει όλες τις ποδοσφαιρίστριες   και τους γονείς τους, τους φιλάθλους για την ώθηση που έδωσαν στην ομάδα όλη τη χρονιά στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά και όλους όσοι στήριξαν την ομάδα ώστε να πετύχει την πολυπόθητη άνοδο στη Α΄ Εθνική Κατηγορία.
Η ομάδα μας πέντε χρόνια από την δημιουργία  της  γυναικείας ομάδας συνεχίζει με σταθερά βήματα να χτίζει την δική της ιστορία στην δύσκολη αυτή εποχή για τα ερασιτεχνικά σωματεία και το Ελληνικό  ποδόσφαιρο γενικότερα.
Τέλος, να συγχαρούμε τον πρωταθλητή Α’ Εθνικής κατηγορίας Π.Α.Ο.Κ. Θεσσαλονίκης , τους πρωταθλητές Β’Εθνικής  κατηγορίας Τρίκαλα 2011,ΟΦΗ και τις δύο δευτεραθλήτριες ομάδες που κέρδισαν την άνοδο Βόλος 2004 και Φείδωνα Αργους.
Επίσης ευχόμαστε  στον Αρη Τρίπολης  να ορθοποδήσει και με πιο γερές βάσεις να επανέλθει γρήγορα στην Β΄Εθνική Κατηγορία.



Το Μεσολόγγι 2008 τα  τελευταία χρόνια έχει αλλάξει επίπεδο. Δε θα μπορούσαμε να είμαστε εδώ όμως χωρίς τους ανθρώπους που νοιάζονται για την ομάδα αυτή, φιλάθλούς και χορηγούς. Η σύνδρομή σας, με τον ξεχωριστό τρόπο του καθενός, είναι πολύτιμη για εμάς. Για την ομάδα του τόπου μας.
Αναγνωρίζουμε τη βοήθεια όλων σας στην προσπάθεια της ομάδος μας.

Σας ευχαριστούμε.