Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δηλώσεις του προπονητή Παναγιώτη Καρύμπα για την άνοδο της ομάδας του..

Γεμάτος ικανοποίηση και μεγάλη χαρά ήταν ο προπονητής της ομάδας του ΠΑΟΚ Καλυβίων, Παναγιώτης Καρύμπας αμέσως μετά την αναμέτρηση με τον Αλυζιακό Μύτικα, αφού με τους αγώνες μπαράζ η ομάδα του πήρε δίκαια την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία και έτσι ολοκληρώθηκε αισίως η φετινή αγωνιστική χρονιά!

Σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης Καρύμπας τόνισε τα εξής:
-Παναγιώτη, η ομάδα μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ πέτυχε την άνοδό της. Ένα σχόλιο για τον αγώνα με τον Αλυζιακό και για την πορεία της ομάδας σου.
Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, πάντα τα μπαράζ είναι αγχωτικά και όταν θες να πετύχεις τον στόχο παίζεις πάντα με την ¨πλάτη στον τοίχο¨. Η ομάδα έπαιζε 13 παιχνίδια με την ¨πλάτη στον τοίχο¨ όμως όπως είχα δηλώσει παλαιότερα, η ομάδα πρέπει να ανήκει στην Α΄ Κατηγορία και ο στόχος επετεύχθη.
-Ο απολογισμός σαν προπονητής και παίκτης είναι θετικός, αφού σε όλα τα ματς η ομάδα σου δεν γνώρισε την ήττα και ταυτόχρονα την ανέβασες και κατηγορία.
Η ομάδα ανέβηκε με την προσπάθεια των παιδιών, της διοίκησης,  των φιλάθλων και όλοι μαζί, καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που θέλαμε, αν και αρχικά όταν ξεκίνησα φάνταζε ακατόρθωτο με 9 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο, όμως η ομάδα και οι παίκτες που ήταν οι ¨πρωταγωνιστές¨, τα έδωσαν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν το ακατόρθωτο, αφού ο ΠΑΟΚ Καλυβίων βρέθηκε εκεί που του αξίζει, δηλ. στη μεγάλη κατηγορία του νομού μας.
Εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

kalyvia.gr