Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Φλόγα :Συνέχισε τον ανοδικό δρόμο….Σκόρερ του «χρυσού» όπως αποδείχθηκε γκολ ο Τουρλίδας...

Με "χρυσό" σκόρερ το Βασίλη Τουρλίδα στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης η Φλόγα Παλαιομάνινας κέρδισε με 1 - 0 στο Χαλκιόπουλο τον Ίναχο Βάλτου και ανέβηκε στους 40 βαθμούς.
Έτσι η ομάδα του Βαλάντη Ζώη πλησίασε στους δύο βαθμούς την 3η θέση όπου βρίσκεται η Α.Ε.Μ., ενώ ξέφυγε με 4 από την 5η θέση της βαθμολογίας στην οποία βρίσκεται ο Όμηρος Νεοχωρίου. Από την άλλη πλευρά ο Ίναχος που έχει παράπονα από τη διαιτησία και συγκεκριμένα για την αποβολή του Νικολογιάννη στο 61΄ και το μη καταλογισμό πέναλτι στον Αγγέλη στο 92΄, έπεσε στην 7η θέση μένοντας στους 34 βαθμούς.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με τις φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι λίγες και φαίνονταν ότι η ομάδα που θα πετύχαινε το γκολ θα έπαιρνε τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο η Φλόγα απείλησε με τον Κακούρη στο 16΄ να πλασάρει άουτ και οι γηπεδούχοι "απάντησαν" με σουτ του Νικολογιάννη που έδιωξε σε κόρνερ ο Διαμαντής στο 32΄. Στην τελευταία ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου στο 43΄ το σουτ του Χριστόπουλου πέρασε άουτ.
Στο 53΄ στη σέντρα σουτ του Νταλαπέρα η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στο 58΄ μετά από συνδυασμό του Πιστιόλη με τον Τουρλίδα ο υψηλόσωμος επιθετικός με σουτ νίκησε το Σίμο για το 0 - 1. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 61΄ με τον Ίναχο να μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Νικολογιάννη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στη συνέχεια δεν υπήρξαν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, για να φτάσουμε στο 92ο λεπτό όταν ο Αγγέλης βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή με τους γηπεδούχους να ζητάνε πέναλτι και το Στυλιαρά να δίνει κίτρινη για "θέατρο".

Το φιλμ του αγώνα.

16΄ Κάθετη πάσα του Νάκου στον Κακούρη που πλασάρει άουτ.
32΄ Σουτ του Νικολογιάννη έδιωξε σε κόρνερ ο Διαμαντής.
43΄ Συνδυασμός Πιστιόλη με Χριστόπουλο με το δεύτερο να κάνει διαγώνιο σουτ που περνάει ελάχιστα άουτ.
49΄ Σουτ του Νικολογιάννη ο Λίτσος με σωτήρια προβολή έστειλε τη μπάλα κόρνερ.
53΄ Σέντρα σουτ του Νταλαπέρα η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι.
58΄ Γκολ. Συνδυασμός Πιστιόλη με Τουρλίδα ο δεύτερος με σουτ από το ύψος της περιοχής στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 1.
61΄ Οι γηπεδούχοι μένουν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Νικολογιάννη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στο Χριστόπουλο.
92΄ Ο Αγγέλης βρίσκεται στο έδαφος μέσα στη μεγάλη περιοχή με τους γηπεδούχους να ζητάνε πέναλτι και το Στυλιαρά να δίνει κίτρινη κάρτα για "θέατρο".

Α.Ο. ΙΝΑΧΟΥ ΒΑΛΤΟΥ (Άγγελος Φραγκούλης - Οδυσσέας Ψηλός): Σίμος, Λαμπρακόπουλος (75΄ Τσιάκαλος Ν.), Νέστωρας Γ., Μαργαρίτης (80΄ Μανώλης), Μπιτσικώκος (60΄ Χόντος), Τζαμάλής, Φραγκούλης Α., Νικολογιάννης, Φραγκούλης Σ., Αγγέλης, Θώδης.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Βαλάντης Ζώης): Διαμαντής, Νταλαπέρας, Παναγιωτόπουλος Ι., Στριμμένος (50΄ λ.τ. Γκουτσέλης), Λίτσος, Καντάνης, Κακούρης (68΄ Ξευγένης), Χριστόπουλος, Πιστιόλης, Νάκος (77΄ Σαμψώνας), Τουρλίδας.

olatagoal.gr