Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στις 10 Δεκεμβρίου ο ετήσιος χορός των Συνδέσμων Διαιτητών και Προπονητών Ποδοσφαίρου..

.

Κλήρωση Κυπέλλου:Προημιτελική φάση

Η κλήρωση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας  πραγματοποιήθηκε σήμερα  Τετάρτη (30/11) στην  αίθουσα του Ενωσιακού γηπέδου ΄΄Θεόδ. Πασσιόπουλος ΄΄. Δείτε τα ζευγάρια που προέκυψαν...

Χαρίλαος Τρικούπης: Ο Γιάννης Δημητριάδης ο ‘΄εκλεκτός’΄ για τον πάγκο με βοηθό τον Ηλία Μούτσιο...

Η υπόθεση του διαδόχου του Παναγιώτη Ζωντού στον Χαρίλαο Τρικούπη έλαβε τέλος, με τον Γιάννη Δημητριάδη να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας επιστρέφοντας στους πάγκους μετά την επιτυχημένη παρουσία στο Άργος Ορεστικό, το οποίο κατάφερε να βάλει στον μπασκετικό χάρτη, κάνοντας εξαιρετικές πορείες στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Στην Ακράτα ο Ζωντός

Μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο του Χαρίλαου Τρικούπη, ο Παναγιώτης Ζωντός δεν έμεινε ανενεργός και ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Ακράτας όπου θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Παρελθόν ο Ζωντός....σε συζητήσεις με γνώστη της κατηγορίας

Παρελθόν αποτελεί ο Παναγιώτης Ζωντός από τον Χαρίλαο Τρικούπη, με τους ανθρώπους της ομάδας του Μεσολογγίου να προχωρούν συνειδητά σε αυτή τους την απόφαση. Πλέον έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την ερχόμενη ημέρα, με τον βασικό υποψήφιο να έχει γνώση της κατηγορίας, και να αποτελεί τον μεγάλο στόχο των νεοφώτιστων.

«Καθαρή» και δίκαιη νίκη το Μεσολόγγι 2008...

 Παίζοντας  καλό ποδόσφαιρο για 45 λεπτά και «επαγγελματικά» στην επανάληψη, το Μεσολόγγι 2008  νίκησε με 2-0 τον Ικαρο Πετρωτού Πατρών  και με το 2Χ2 στο πρωτάθλημα είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 3ου Ομίλου της Β΄Εθνικής Κατηγορίας.

Α. Φορτσερας και Π. Κουκουρδελης καθάρισαν για τον Τρικαρδο στο ντέρμπι κορυφής

 Μεγάλη νίκη για τον Τρίκαρδο με σκορ 2-0 επί του ΑΟ Λυγιας σε ένα ντέρμπι που κύριος αντίπαλος της ομάδας της Κατοχης ηταν η ατυχια του στο σκορ.

Εύκολα ξεπέρασε το εμπόδιο της Α.Ε. Οινιαδών η Ακαδημία Ευηνοχωρίου

 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – Α.Ε. ΟΙΝΙΑΔΩΝ 4-1

Β' Εθνική (Βορράς): Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας είναι ξανά η Καστοριά, η οποία έκανε «περίπατο» στο ντέρμπι της αγωνιστικής, με 84-63 επί του Ερμή Λαγκαδά, καθώς την ίδια ώρα το Στρατώνι υπέτασσε με 74-64 το Πευκοχώρι. Δια χειρός... Σταυρόπουλου, ο Χαρίλαος Τρικούπης επέστρεψε στις επιτυχίες, κερδίζοντας με 69-67 το «θρίλερ» με την ΧΑΝΘ, ενώ επιβλητική ήταν η Καρδίτσα με 73-52 κόντρα στο Αγρίνιο.

Αθλητική πανδαισία την Κυριακή στο Μεσολόγγι ..

 Αθλητική πανδαισία την Κυριακή [27-11-2016] στο Μεσολόγγι..

«Καταιγίδα» ο Ναυπακτιακός Αστέρας διέλυσε με 5-0 τον Αμφίλοχο ...

 Ναυπακτιακός 5

Αμφίλοχος 0

Έδειξε ποιος είναι το… «αφεντικό»!

 Νίκη με σκορ 3-1 για τον Παναμβρακικό Μπούκας επί του φιλοξενούμενου Νέου Θέρμιου Απόλλωνα.

Σημαντική βαθμολογική ανάσα για τον Αμβρακικό

 Νίκη για τον Αμβρακικό Λουτρού και νέα βαθμολογική ανάσα
Μια νέα νίκη σήμερα το απόγευμα για τον Αμβρακικό Λουτρού απέναντι στο Όμηρο Νεοχωρίου έφερε την ομάδα του Λουτρού στη 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Α' ΕΠΣΑ:Αποτελέσματα και Βαθμολογία 12ης αγωνιστικής...



Ένα γκολ και μια ασίστ από τον Γιάννη Κοντογιάννη..



Κέρδισε εύκολα με 3-0 τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ο Τηλυκράτης με τον 20χρονο Μεσολογγίτη μεσοεπιθετικό Γιάννη Κοντογιάννη να δημιούργει με κεφαλιά-ασίστ το πρώτο γκολ  και να πετυχαίνει  το δεύτερο γκόλ της Λευκαδίτικης ομάδας  με κοντινή προβολή...

Eντυπωσιακή παρουσία !!!!!!! οι Αιτωλικιώτες δρομείς στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

 Οι Αιτωλικιώτες δρομείς συμμετείχαν και τίμησαν με τη δρομική τους παρουσία το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς τον  34o αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας και τα 120 χρόνια από τον πρώτο .

Υποψήφιος για την ΕΟΕ ο Βαγγέλης Γραμμένος. Πρώτος αναπληρωματικός θα είναι ο κ. Παπαχρήστου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

 Η επιλογή του προέδρου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Παπαχρήστου Παναγιώτη  για αναπληρωματικό μέλος του προέδρου  Βαγγέλη Γραμμένου υποψηφίου για την ΕΟΕ (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή) αποδεικνύει περίτρανα .....

Έβγαλε το... εξάσφαιρο η Αναγέννηση...

.
Νίκησε εύκολα τον ΑΟ Παπαδατών και σκαρφάλωσε στην 3η θέση η Αναγέννηση

Ψυχρολουσία! ο Αχιλλέας κάνει το 1-2 του α΄ημιχρόνου , 3-2 στο 90΄.....

.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ-3-2
«Χαρακίρι» της Ακαδημίας στην Γραμματικού..Η ομάδα του Ευηνοχωρίου αν και προηγούνταν με 2-1 κατάφερε  στο τέλος να μην πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σαρωτικη η Θυελλα.... 4-1 κερδισε τον Αμφίλοχο..

Βαριά εντός έδρας ήττα για τον Αμφίλοχο από τη Θύελλα Παραβόλας 1-4

Β' Εθνική (Βορράς): Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Νίκη σημαντική, ιδίως για τον ψυχολογικό της αντίκτυπο, πήρε με 58-52 το Αγρίνιο επί της Ασπίδας Ξάνθης, επιστρέφοντας στις επιτυχίες. Σε ένα κλειστό παιχνίδι, που μάλλον δε βρισκόταν στο δικό τους τέμπο, οι παίκτες του Χρήστου Μυριούνη κατάφεραν να πανηγυρίσουν άλλη μία εντός έδρας νίκη, αξιοποιώντας τη δυναμική που προσφέρει το κοινό τους. Η Καστοριά κατάφερε να γλιτώσει το «σοκ» στον Εύοσμο, κερδίζοντας με 80-79 στην παράταση τον αξιόμαχο Αίαντα, ενώ το «τρενάκι» της τέταρτης θέσης μεταφέρθηκε στην τρίτη θέση, όπου μαζί με τους δύο... Ερμήδες και το Αγρίνιο, βρίσκονται η Γέφυρα, η Καρδίτσα και το Ανατόλια.

Σε «κακό δαίμονα» του Ναυπακτιακού Αστέρα εξελίσσεται ο Ατρόμητος...

.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ-ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-1-1

3 στα 3 για τη Φλόγα στην Ματαράγκα..


Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει στη Ματαράγκα πέτυχε η Φλόγα Παλαιομάνινας που επιβλήθηκε του Απόλλωνα Δοκιμίου με 3 - 0.

Ο Παναμβρακικός Μπούκας πέρασε… σαν σίφουνας από το Αγγελόκαστρο κερδίζοντας τον Αχελώο με 5-0

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ο Παναμβρακικός Μπούκας κέρδισε στο Αγγελόκαστρο τον Αχελώο με 5 - 0 και έφτασε τους 27 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Ένας διαφορετικός αγώνας ποδοσφαίρου έγινε στο γήπεδο του Ευηνοχωρίου...

Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Παίδων της Αθλητικής Ενωσης Ευηνοχωρίου και της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Μεσολόγγι 2008 έγινε σήμερα [Σάββατο] το απόγευμα στο γήπεδο Ευηνοχωρίου..με τελικό νικητή την ομάδα των αγοριών που επικράτησαν δύσκολα με 4-2...

Η ΑΕΜ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις 2-0 την Αναγέννηση Θέρμου...

ΑΕ Μεσολογγίου – Αναγέννηση Θέρμου 2-0

Αλλαγές σε αγωνιστικά προγράμματα εθνικών πρωταθλημάτων

Από τις αρμόδιες Επιτροπές της ΕΠΟ ανακοινώνονται οι παρακάτω αλλαγές στα αγωνιστικά προγράμματα των εθνικών πρωταθλημάτων οργανωτικής ευθύνης της Ομοσπονδίας, όπως αυτές προέκυψαν λόγω της από 9/11 αναστολής και από 22/11 επανέναρξης αυτών.

Α' ΕΠΣΑ :Αποτελέσματα και Βαθμολογία 11ης αγωνιστικής

.

Ανακοίνωση ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

 Η διοίκηση της ΑΕ Μεσολογγίου ευχαριστεί θερμά το «bar restaurant ΑΛΑΤΙΕΡΑ» και συγκεκριμένα τους αδερφούς Βισβίκη για την προσφορά αθλητικού υλικού στην ομάδα μας και για τη διαχρονική ανιδιοτελή στήριξη τους προς αυτή.

Οι γυρολόγοι των γηπέδων μας...

Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που αν κρίνουμε από το βιογραφικό τους, το έχουν σε κακό να μείνουν στην ίδια ομάδα πάνω από 1-2 χρόνια.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 10ης Αγωνιστικής της Α΄Κατηγορίας ΕΠΣΑ..

.

Αιτωλοακαρνάνας ο πρώτος Έλληνας μαραθωνοδρόμος που τερμάτισε τον μαραθώνιο της Αθήνας με ...τεχνητό μέλος! Πραγματική δύναμη ...και ο μεγάλος νικητής του φετινού Μαραθωνίου..

 42.195 μέτρα με την δύναμη της ψυχής! (pic)
Δεν τον έδειξαν τα κανάλια! Δεν ήταν ανάμεσα στους celebrities που φωτογραφήθηκαν για τα... πρωινάδικα!

Οι Μεσολογγίτες μας εκπροσώπησαν επάξια στον αυθεντικό Μαραθώνιο ...

 Μια αποστολή που ξεπέρασε τα 30 άτομα εκπροσώπησε την περιοχή Μεσολογγίου στον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας, τον αυθεντικό Μαραθώνιο ο οποίος πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή.

Ο 10χρονος που έκανε την Αργεντινή δακρύσει ...

 Ομάδα με ΑΡΧΗΓΟ! Διαβάστε για τον 10χρονο άσο που πώρωσε τους συμπαίκτες του στην Νιούελς Ολντ Μπόις πριν από τον αγώνα της χρονιάς μέσω μίας συγκινητικής ομιλίας !

Τιμωρήθηκαν γιατί νίκησαν με 20-0!

Αποθέωση του fair play στην Τουρκία, με τον πρόεδρο της Ουλουμπέι Μπελεντίγεσπορ να τιμωρεί τους παίκτες του επειδή δεν σεβάστηκαν τους αντιπάλους τους, επικρατώντας με 20-0!

Προσθήκη μέλλοντος για το Μεσολόγγι 2008 με την Βάσια Γιαννακά...

Την έμπρακτη επιθυμία του να επενδύσει στο μέλλον αποδεικνύει το Μεσολόγγι 2008  που στελεχώνει το ρόστερ του με ταλέντο, νιάτα και διάθεση για την δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας με διάρκεια στο χρόνο.

Στην αντεπίθεση το Σαν Μαρίνο: Απίστευτη απάντηση στον Μίλερ

Το Σαν Μαρίνο, μέσω του διευθυντή επικοινωνίας του, απάντησε στις δηλώσεις του Τόμας Μίλερ για τη χρησιμότητα των αναμετρήσεων κόντρα σε αδύναμες εθνικές ομάδες.

«Έμφραγμα» στο 95' για την Ακαδημία Ευηνοχωρίου στην Ναύπακτο....

 Ακαδημία Ναυπάκτου-Ακαδημία Ευηνοχωρίου-2-2
Ισοπαλία 2-2 στο Παπαχαραλάμπειο  γήπεδο μεταξύ των δύο συνονόματων Ακαδημιών....
Ακούμπησε την πολύτιμη νίκη η ομάδα του Ευηνοχωρίου όμως τελικά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Β' Εθνική (Βορράς): Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

 Βαθμολογική ανάσα πήρε το Στρατώνι, το οποίο επικράτησε στο κλειστό της Αρναίας του Αγρινίου με 92-69, φρενάροντας την πορεία της ομάδας του Χρήστου Μυριούνη. Η Καστοριά επανήλθε με άνεση στις επιτυχίες, χάρη στο τελικό 86-58 επί της Γέφυρας, παραμένοντας κάτοικος κορυφής. Εκεί παρέμεινε και το Πευκοχώρι, μετά το 77-71 στην Κατερίνη κόντρα στον Πιερικό Αρχέλαο.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης «κατέρριψε» από την πρώτη θέση τον Ερμή Λαγκαδά, συμμετέχοντας σε ένα «τρενάκι» έξι ομάδων που βρίσκονται στην τέταρτη θέση, μαζί με Αγρίνιο, Γέφυρα, Ανατόλια, Ερμή Αγιάς και Καρδίτσα. Ο Φίλιππος Βέροιας πήρε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» κόντρα στον Πολύγυρο, όπως και η ΧΑΝΘ που υπέταξε το Ανατόλια.

Β’Εθνική μπάσκετ : Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης – Ερμής Λαγκαδά 77-69

Οι παίκτες του Γυμναστικού Συλλόγου Χαρίλαος Τρικούπης ήθελαν πιο πολύ την νίκη και την πήραν από την ομάδα του Ερμή Λαγκαδά με 77-69.

Α.Ε.Μεσολογγίου :Συνεχίζει να πληρώνει την επιθετική δυστοκία της....

Αμφίλοχος – ΑΕ Μεσολογγίου 1-0

Παναιτωλικός-Τηλυκράτης-1-1



Ισόπαλη 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα της ομάδας του Παναιτωλικού  με τον Τηλυκράτη.

Ο Μεσολογγίτης μεσοεπιθετικός Γιάννης Κοντογιάννης[ φωτογραφία] με εκτέλεση φάουλ στο 80’ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενος και ο Μαρκόβσκι με πλασέ στο 82’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ - ΙΑΤΡΩΝ 12-13/11/2016