Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ντρίμπλες που θα ζήλευε και άντρας(vid)

Ντιμπλάρει ,πασάρει και σκοράρει με τέτοια ευκολία και ταχύτητα που θα την ζήλευαν πολλοί άντρες. Η Βραζιλιάνα Μάρτα αρχηγός της «Σελεσάο» με την καταπληκτική της τεχνική κατάρτιση εχει καταφέρει να αποδείξει ότι ποδόσφαιρο δεν παίζουν μόνο οι άντρες αλλά μπορούν και οι γυναίκες.

Αποτελέσματα και Βαθμολογίες Α΄Κατηγορίας και Β΄Κατηγορίας ΕΠΣΑ

.

Ηταν Αναγέννηση για ένα ημίχρονο !

Α.Ο.ΛΥΓΙΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-4-1

Τηλυκράτης :Προσπάθησε για το καλύτερο απέναντι σε «μεγαθήριο»

 Η ομάδα του Τηλυκράτη πάλεψε αλλά έχασε απο ένα απο τα μεγάλα ΄΄ονόματα ΄΄ της κατηγορίας που είναι ο Ολυμπιακός Βόλου που είναι και το μεγάλο φαβορί της ανόδου.Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο νεαρός Μεσολογγίτης ποδοσφαιριστής της Λευκαδίτικης ομάδας Γιάννης Κοντογιάννης που στο 86΄έφθασε πολύ κοντά  για να χριστεί και σκόρερ.

Β΄Κατηγορία : χορταστική ισοπαλία για Αστέρα και Ακαδημία Ευηνοχωρίου..

 Μοιράστηκαν τους βαθμούς στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θεοδ. Πασσιόπουλος ΄΄ Αστέρας Μεσολογγίου και Ακαδημία Ευηνοχωρίου που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στην φετινή πρεμιέρα της Β΄Κατηγορίας.

Εντυπωσιακή πρεμιέρα έκανε ο Τρίκαρδος κερδίζοντας με 3-0 τη Ακαδημία Ναυπάκτου κι έδειξε από την αρχή ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου

Με το δεξι στις αγωνιστικες του υποχρεωσεις για το πρωταθλημα της Β’ ΕΠΣ Αιτ/νιας μπηκε ο Τρικαρδος νικωντας την Ακαδημια Ναυπακτου με σκορ 3 -0.

Αγιασμό έκαναν οι διαιτητές ποδοσφαίρου της Αιτωλοακαρνανίας..

 Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου το βράδυ ο καθιερωμένος αγιασμός στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών_Ποδοσφαίρου_Ν_Αιτωλοακαρνανίας.

Νίκη με μπροστάρηδες τους τρείς Μεσολογγίτες παίκτες[Κράνης-Βαλμάς-Νικολόπουλος]..οι δύο πρώτοι τα γκόλ και ο τρίτος ο δημιουργός....της μεγάλης νίκης του Νέου Θέρμιου Απόλλων.

Τους πρώτους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο Νέος Θέρμιος Απόλλων που επικράτησε με σκορ 2-1 του Ναυπακτιακού Αστέρα.

Την πρώτη του φετινή νίκη πανηγύρισε ο Αμβρακικός Λουτρού..

Αμβρακικός Λουτρού-Α.Ο.Χάλκειας-4-2

Α.Ε.Μεσολογγίου : Κέρδισε Αχελώο.......και τον νεαρό αριστερό οπισθοφύλακα Κοντομήτσο.!!!!

Νίκη με σκορ 3-1 για την ΑΕΜ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος επί της ομάδας του Αχελώου Αγγελοκάστρου το μεσημέρι του Σαββάτου στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Α΄ΕΠΣΑ : Αποτελέσματα & Βαθμολογία 2ης αγωνιστικής

.

ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ - ΙΑΤΡΩΝ 24-25/9/2016

.

Α.Ε.Μεσολογγίου : Το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα!.

Κάλεσμα σε όλους τους Μεσολογγίτες φιλάθλους να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας και να την στηρίξουν στο ματς με τον Αχελώο Αγγελοκάστρου.

Η ώρα του Μπακάκη...

 Η τρίτη διαδοχική χρησιμοποίηση του Έλληνα μπακ με τους βασικούς δείχνει ότι θα πάρει την ευκαιρία του.

Μεσολόγγι 2008 : Συνεχίζει να επενδύει στα νιάτα

Συνεχίζει να επενδύει στα νιάτα το Μεσολόγγι 2008 , με την απόκτηση άλλων δύο νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστριών.

Με Παν. Μάντη στην κλήρωση το Μεσολόγγι 2008

 Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00 θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή η κλήρωση για τους αγώνες των Πρωταθλημάτων Α΄ και Β΄ Κατηγορίας Γυναικών, περιόδου 2016-2017.

Β ΄Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών:Οι όμιλοι με γεωγραφικά κριτήρια..!!!!!

.

Νίκη-πρόκριση για τον Αίολο Αστακού επί του Αμύντα




.

Ο Αίολος Αστακού ανεβάζοντας «στροφές» στην τέταρτη περίοδο «υπέταξε» με 79-69 τον Αμύντα και προκρίθηκε στη 2η αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μεταγραφή από το πάνω...ράφι για τον Ομηρο..

Ο Ομηρος δυναμώνει ακόμη περισσότερο με τη μεταγραφή του Φώτη Παπανικολάου.
Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έρχεται στην ομάδα του Νεοχωρίου  για να ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια του Ομήρου στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας.

Τερματοφύλακας έφαγε 43 γκολ και τον συνέλαβε η αστυνομία!

Έφαγε 43 γκολ σε επίσημο αγώνα της ομάδας του και είδε την αστυνομία να πηγαίνει στην προπόνηση και να τον οδηγεί στο τμήμα.

Ακαδημία Ευηνοχωρίου :Οι δύο τυχεροί λαχνοί της λαχειοφόρου


 Ακαδημία Ευηνοχωρίου :Σας ενημερώνουμε ότι, την Τετάρτη 14/9/2016, στη διάρκεια του πανηγυριού της ομάδας μας στην πλατεία "ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ" πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της μεγάλης λαχειοφόρου  της ομάδας  .Δύο βετεράνοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο Ευηνο ήταν οι δύο τυχεροί.

Πρώτη συγκέντρωση για τους Αιτωλοακαρνάνες διαιτητές"



Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου το βράδυ η πρώτη εκπαιδευτική συγκέντρωση της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2016 - 2017.

Ο Τρίκαρδος ανακοινώνει την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών - Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την φιλοξενία του Α.Ο.Ζευγαράκιου

.

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Γιάννη Κοντογιάννη στην ισοπαλία του Τηλυκράτη με τον Πιερικό στην Λευκάδα...

 Ο Γιάννης Κοντογιάννης είχε πολύ θετική παρουσία στον αγώνα του Τηλυκράτη επι του Πιερικού.
Ο 20χρονος Μεσολογγίτης ποδοσφαιριστής στάθηκε άτυχος στο 39΄  αφού σημάδεψε το δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή.

Φιλική νίκη με 1-0 και χρήσιμα συμπεράσματα στον αγώνα του Μεσολόγγι 2008 με τον Ικαρο Πετρωτού στην Πάτρα.

Πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 1-0 επικράτησε το Μεσολόγγι 2008  του μαχητικού Ικάρου Πετρωτού σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην πόλη της Πάτρας στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Ανδρέας Κάνιστρας΄΄.

Τίποτα δεν πήγε καλά για την Ακαδημία που αποκλείστηκε απο τον μαχητικό Αχιλλέα

Το Σάββατο διεξήχθη ο αγώνας κυπέλλου στο Ενωσιακό γήπεδο μεταξύ της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ και του ΑΧΙΛΛΕΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ με νικητές τους φιλοξενούμενους με σκορ 0-3

Με ψηλά το κεφάλι παρά τις… κακουχίες η Εθνική Νεανίδων ποδοσφαίρου

 Νίκη γοήτρου για την Ελλάδα επί του Ισραήλ, 1-0 με τη Γιάννου, αλλά και νέος σοβαρός τραυματισμός με άτυχη αυτή τη φορά την Τζιώρα  , ενώ  χτύπησε στο μάτι και  η Πετράκη.Στο 42΄του αγώνα πέρασε αλλαγή η μεσοεπιθετικός του Μεσολόγγι 2008 Μαρία Καπνίση  και είχε πολύ καλή παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε..

Ομηρος Νεοχωρίου :Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου της ομάδας μας

Έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Ομήρου , ενόψει της σεζόν 2016-17. Ενταχθείτε στη μεγάλη  οικογένεια, προπονηθείτε με τους  Χρήστο Ζαπάντη και Κώστα Λιαπίκο.

Δελτίο Τύπου:6ο Πανελλήνιο Τουρνουά Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου

 Ο Σύλλογος μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή του 6ου Πανελληνίου Τουρνουά Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου το Σαββατοκύριακο 17-18/9 σε συνδιοργάνωση με τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Τσεκάρει ταλέντο από την Ναύπακτο η ΑΕΚ

Από το μικροσκόπιο των ανθρώπων των Ακαδημιών της ΑΕΚ πέρασε ο Ζαρνομήτρος
Στις προπονήσεις της ΑΕΚ Κ15 συμμετείχε ο Πέτρος Ζαρνομήτρος.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Μεσολόγγι 2008 για τον χορηγό της ομάδας.

 Το Δ.Σ. του Μεσολόγγι 2008  ευχαριστεί δημόσια, ειλικρινά και θερμά τον χορηγό της ομάδος μας για την ευγενή χορηγία υψηλής ποιότητας και προέλευσης σέτ προπόνησης  για την κάλυψη των αναγκών του σωματείου μας.

Μεγάλο πανηγύρι διοργανώνει η τοπική ποδοσφαιρική ομάδα στο Ευηνοχώρι , την Τετάρτη14 Σεπτεμβρίου 2016 !!! Τραγουδούν: Μαρία Γιαννακά και ο Βασίλης Κωστούλας! Κλαρίνο: Πάνος Κοτρώτσος! Χορός Ελεύθερος

.
Μεγάλη μουσικοχορευτική βραδιά διοργανώνεται  στο Ευηνοχώρι του δήμου Μεσολογγίου , στα πλαίσια του πανηγυριού της ."Ύψωσις Τιμίου Σταυρού΄΄.

Θετικό τεστ για Τρίκαρδο επικρατώντας 3-1 του Αχελώου στο Αγγελόκαστρο...

Θετικό το τεστ για τον Τρίκαρδο Κατοχής που αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Αχελώο Αγγελοκάστρου.

Πρεμιέρα με το δεξί για τον Τηλυκράτη...στο επίσημο ντεμπούτο του Γιάννη Κοντογιάννη με την ομάδα της Λευκάδας.

 Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μεσολογγίτης μεσοεπιθετικός Γιάννης Κοντογιάννης στην νίκη του Τηλυκράτη στην Αρτα επι της Αμβρακίας Κωστακιών με 1-0.

Φιλική νίκη της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου στο Νεοχώρι, 3-1 την Α.Ε.Οινιαδών..

 Αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο ,ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο, η Ακαδημία Ευηνοχωρίου κέρδισε με 3-1 την Α.Ε.Οινιαδών , σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής  στο γήπεδο του Νεοχωρίου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης ΦΑΣΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 10-11/9/2016


Μεσολογγίτες στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης»



 Μεταξύ των φιλάθλων, που παρακολούθησαν τον αγώνα στο γήπεδο ΄΄Γ. Καραισκάκη ΄΄μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού και της Βέροιας ήταν και οι Αδελφοί Πλακίδα Μάριος και Χρήστος [πάνω φωτογραφία] και οι Αδελφοί Παλαιογιάννη Βαγγέλης και Σπύρος [κάτω φωτογραφία].

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ Ο ΟΜΗΡΟΣ :Με 6αρα στην επόμενη φάση..

Εύκολο απόγευμα είχε ο Ομηρος Νεοχωρίου που κέρδισε εκτός έδρας τον Κεραυνό Γαβαλούς με σκορ 6-0 και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Σπουδαία νίκη 2-1 στην Αμφιλοχία για την Φλόγα και πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου..

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αμφίλοχος ηττήθηκε εντός έδρας από  τη Φλόγα Παλαιομάνινας που επικράτησε με σκορ 1-2 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Μετά από ένα πολύ ωραίο αγώνα οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη-πρόκριση με το… αγγλικό σκορ 5-3

 Αγγλικό σκορ (5-3) τρεις ανατροπές,όμορφα γκολ, πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν,αρκετοί μικροί ηλικιακά παίχτες συνθέτουν το σημερινό παιχνίδι Κυπέλου ανάμεσα στον Άρη Αιτωλικού και την Αναγέννηση Μεσολογγίου.

Πρόκριση στην παράταση για την Αναγέννηση Θέρμου...

 Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου πήρε η Αναγέννηση Θέρμου που κέρδισε στην παράταση με 1-0 τον Ατρόμητο Αντιρρίου.

Πω,Πω, ένας Χασαπογιάννης!!!Χάρισε την πρόκριση στην Ακαδημία

Σε ένα παιχνίδι που μίλησε στην διαδικασία των πέναλτι η εμπειρία του τερματοφύλακα της Ακαδημίας Ναυπάκτου Δήμου Χασαπογιαννη η ομάδα της Ναυπάκτου ήταν η μεγάλη νικήτρια στην πρώτη φάση του κυπέλλου. ο τερματοφύλακας της Ακαδημίας απέκρουσε τρία πέναλτι και είναι αυτός που χρίζεται MVP για αυτή τη μεγάλη πρόκριση απο το Νέο Θερμιο Απόλλωνα που διεκδίκησε το περσινό πρωτάθλημα της Α κατηγορίας μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Γάμος αλά… ποδοσφαιρικά....στην Κρήτη !!!!!

Ένας γάμος με ποδοσφαιρικό «χρώμα» έγινε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής  στον Ιερό Ναό Αγιος Γεώργιος στο ΄΄Κτήμα  Κουρήτες ΄΄ κοντά στο Ηράκλειο
Ο  πρώην ποδοσφαιριστής του ΓΟΜ της ΑΕΜ  και του Προμηθέα Γαβρολίμνης  Γιώργος Κλάδος δέχθηκε… την καλύτερη ντρίμπλα της ζωής του, από την εκλεκτή της καρδιάς του Νατάσα Κοντού , αφήνοντας την εργένικη ζωή.