Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Γιάννης Κυράστας: Μακάρι να ήταν ψέμα...

Ήταν Πρωταπριλιά του 2004 και σαν ψέμα ακούστηκε η είδηση ότι ο Γιάννης Κυράστας έφυγε από τη ζωή. Κι όμως η είδηση ήταν πέρα για πέρα αληθινή. 

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Ε.Π.Σ.


ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Ε.Π.Σ.

'Εγινε στα γραφεία της Ε.Π.Ο. η κλήρωση του πρωταθλήματος των πρωταθλητών των Ενώσεων.
Η κλήρωση του 8ου ομίλου, στον οποίον θα συμμετάσχει ο πρωταθλητής της Ενώσεώς μας, έχει ως εξής:

Μεσολογγίτικες επιτυχίες στη Αρτα....

 Ο δεύτερος Ημιμαραθώνιος «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΦΥΡΙΟΥ»  στην Αρτα, που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο  τα είχε όλα. Πολλές συμμετοχές, που εντυπωσίασαν τους πολλούς θεατές και φυσικά τα τοπία γύρω από την πόλη της Αρτας που ξεχωρίζουν για την ομορφιά τους.
Στους αγώνες πήραν μέρος και  αθλητές απο το Μεσολόγγι ,που επέστρεψαν στην πρωτέυουσσα της Αιτωλοακαρνανίας  με επιτυχίες, όπως άλλωστε συνηθίζουν.
Συγκεκριμένα ο Νίκος Ταλιαμπές κατέκτησε την πρώτη θέση, και ο Γιάννης Καρέτσος την δεύτερη στα 5 χιλιόμετρα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ PLAY-OFFS Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2015-2016

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ PLAY-OFFS Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Ατρομητάρα!!!!Στα play off με την μαγκιά του.

 Στα play off του πρωταθλήματος ο Ατρόμητος Αντιρρίου.

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΕΤΣΟ

O Μεσολογγίτης playmaker του ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ Βασίλης Καρετσος  θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδος που έδωσαν το παρών στην Καλλιθέα στην μεγάλη νίκη που έφερε την ομάδα στην τρίτη θέση που ίσως χαρίσει την άνοδο στην Β'ΕΘΝΙΚΗ .. Συμπληρωνοντας μας είπε πως το μυστικό της ομάδας ειναι πως  ΌΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ παίχτες,προπονητής,διοίκηση,φίλαθλοι και καλεί τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών την Κυριακή στην Κόρινθο σε ενα ματς που με νίκη η ομάδα του Μεσολογγίου θα αγκαλιάσει για τα καλά την τρίτη θέση.... 

(φωτο:Β,Καρετσος )

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ

 Σπουδαία και συνάμα πολύ σημαντική από βαθμολογικής άποψης νίκη πήρε χθες το απόγευμα η ομάδα μας η οποία επικράτησε του Πόλις Καλλιθέας με σκορ 69-80 στο κλειστό Εθνικής Αντιστάσεως και έφτασε έτσι αισίως τις 14 νίκες στο πρωτάθλημα,ενώ για πρώτη φορά φέτος έκανε 4η νίκη στη σειρά πιστοποιώντας την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα.

Επινίκια...ανόδου για την Αναγέννηση Μεσολογγίου...

.

Γ' Εθνική: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής (1ος όμιλος Νότου)

.

Νίκη μαγκιάς και χαρακτήρα η Αναγέννηση και άνοδο στην Β΄Κατηγορία...

.
Αναγέννηση από…ατσάλι, «πάτησε» τον Αρη στην Λεπενού και εξασφάλισε την άνοδο στην Β΄Κατηγορία....
Η ομάδα του Μεσολογγίου  ζητούσε επειγόντως τη νίκη που θα της έδινε το ένα απο τα δύο εισιτήρια ανόδου απο τους αγώνες μπαράζ.

Νίκη και πλεονέκτημα έδρας στα Play-Out για τον Αλικυρναϊκό

Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά – Κεραυνός Μυρτιάς 2-1

Ισόπαλος στο φινάλε του πρωταθλήματος ο Ναυπακτιακός με παράπονα για την διαιτησία.

 ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 0

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ 0

Με χατ τρικ Βαλμά και πεντάρα έκλεισε τη χρονιά ο Α.Ο. Χάλκειας.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 1

ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ 5

Έκλεισε εντυπωσιακά την χρονιά ο Α.Ο. Χάλκειας κερδίζοντας την  Ακαδημία Ευηνοχωρίου με 1-5. Με κορυφαίο τον Κώστα Βαλμά που πέτυχε χατ τρικ η ομάδα της Χάλκειας έκλεισε την χρονιά με νίκη και από εδώ και στο εξής σχεδιάζει την επόμενη χρονιά.

Έμειναν στο μηδέν Φλόγα και ΠΑΟΚ

Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες Φλόγα Παλαιομάνινας και ΠΑΟΚ Καλυβίων έμειναν στο ισόπαλο 0 - 0.

Α' ΕΠΣΑ: Αποτελέσματα και βαθμολογία 30ης αγωνιστικής

.

ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ - ΙΑΤΡΩΝ 26-27/3/2016

.

20 ατάκες του Γιόχαν Κρόιφ που θα σε κάνουν να δεις το ποδόσφαιρο με άλλο μάτι

Μερικές μόνο από τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες του Γιόχαν Κρόιφ που έφυγε την Πέμπτη από τη ζωή.
Δεν ήταν μόνο τεράστιος ποδοσφαιριστής. Ήταν και μία τεράστια προσωπικότητα.

ΕΠΟ.... Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής 24/3/2016

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής (24/3/2016) Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.
-Υπόθεση κατά του γυναικείου Σωματείου «ΠΑΣ ΡΟΔΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ» για μη διεξαγωγή αγώνα μεταξύ αυτού και του Σωματείου «ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008» στις 28-2-2016 σύμφωνα με τα άρθρα 17 και 21 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Ερασιτεχνικών Ομάδων. ΔΙΚΑΖΕΙ παρόντος του εγκαλουμένου σωματείου. ΚΗΡΥΣΣΕΙ το εγκαλούμενο σωματείο πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό του αδίκημα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο εγκαλούμενο σωματείο τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αναφερόμενου στο σκεπτικό αγώνα και κατακύρωση αυτού υπέρ του σωματείου «ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008» με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0), β) χρηματική ποινή ύψους εκατό (100) ευρώ, γ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου, δ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου (αριθμός απόφασης 91).

Η ΕΠΟ απελευθερώνει τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές!

Σάλο πρόκειται να προκαλέσει η νέα πρόταση που ετοιμάζεται να θέσει σε ισχύ η ΕΠΟ, από την 1η Ιουλίου 2016, βάσει της οποίας οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές απελευθερώνονται από την «ομηρία» των ερασιτεχνικών σωματείων, καθώς αυτά θα υποχρεούνται να ανανεώνουν όλα τα δελτία των αθλητών τους από ηλικίας των 11 χρόνων και μετά!

Παγκόσμια θλίψη: «Έφυγε» ο Γιόχαν Κρόιφ!

.
Το ποδόσφαιρο θρηνεί έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους του στην ιστορία. Ο Γιόχαν Κρόιφ έφυγε από τη ζωή στα 68 του μετά από μάχη με την επάρατη νόσο. 

Όρισαν μεσημέρι 25ης Μαρτίου αγώνα στα Κ-20 του Πανθρακικού στερώντας τους την παρέλαση!!!

k20-panthrax2
Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εξ αναβολής αγώνων του πρωταθλήματος Νέων (Κ20) της Super League που θα διεξαχθούν αυτό το τριήμερο, με τις ημερομηνίες, τις ώρες και τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων.

ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ – ΧΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ-3-1...Βαθμολογία [4αγ.]

.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Π.Σ. ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ PLAY-OFFS - PLAY-OUT Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


Από την Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ και ενόψει των αγώνων play-offs και play-out του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, ανακοινώνονται τα εξής:
Το πρόγραμμα των αγώνων όπως αναγράφεται στην οικεία προκήρυξη καθώς και οι ημερομηνίες κάθε αγωνιστικής, είναι το εξής:

Τραμπουκισμοί από τον Αιολικό: «Εάν δε φύγεις θα στο σπάσω»!

Συνεχίζονται τα αδιανόητα σκηνικά στη Λέσβο μετά το 1-1 του Αιολικού με τον ΠΑΟ Βάρδας

Επιστολή-φωτιά για ΕΠΟ από ΕΠΣ Κιλκίς στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα!

Επιστολή που καίει την ΕΠΟ και τον τρόπο δρα έστειλε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου.

Δημήτρης Σαρρής: "Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ από καρδιάς, για τη συμπαράσταση προς τη μητέρα μου"!

 Από τον πρόεδρο των Βετεράνων της Αθλητικής Ένωσης ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ και Γενικό Γραμματέα της ΟΥΝΕΣΚΟ κ. Δημήτρη Σαρρή λαβαμε την ακόλουθη επιστολή.

Το τρίγωνο της μπόχας!

Η σαπίλα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει μέχρι το μεδούλι και συγκεκριμένα μέχρι τον 3ο όμιλο της Γ' Εθνική, όπου κάποιοι παίζουν βρώμικα παιχνίδια.

Αυτό το παιδί αξίζει 40 εκατομμύρια ευρώ


Η εξέλιξη του τα λέει όλα. Το παιδί είναι σοβαρός επαγγελματίας, και έγινε αυτό που έγινε μόνο από τα προσόντα του, την αφοσίωση του στην δουλειά, την συνέπεια του και την αγάπη του σ’ αυτό που κάνει.

Όλοι δίπλα στον Λεωνίδα… Άμεση ανάγκη για αίμα

Την βοήθεια όλων χρειάζεται ο 19χρονος άσος του ΑΠΣ Ζάκυνθος Λεωνίδας Κουτσούκης. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε πρόσφατα ότι πάσχει από ασθένεια που έχει σχέση με το αίμα.

Τα… μωρά του Παναιτωλικού!

 Η παρουσία του Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο του Παναιτωλικού συνδυάστηκε και με το ντεμπούτο ή την καθιέρωση αρκετών παικτών από την ακαδημία του συλλόγου!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ PLAY-OFFS Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2015-2016

.

Ήττα - μαγική εικόνα για την Εθνική Κορασίδων

                                        Μαρία Καπνίση [ αρ.φαν. 17],Ρούλα Πούλιου [αρ.φαν. 2]
Τις κλασικές ευκαιρίες η Ελλάδα, τα γκολ η Ολλανδία και 0-2 στο φινάλε της «γαλανόλευκης» στην Elite Round της Ιταλίας

Μπάχαλο σε αθλητική εκπομπή του ASTRA! Παπαδούλης - Πέγιος ''σκοτώθηκαν'' στον αέρα μετά την παρέμβαση Καλογιάννη! (ΒΙΝΤΕΟ)



Η οπαδός... γιαγιά της Τότεναμ!

Ο αγώνας κόντρα στη Μπόρνμουθ επεφύλασε μία έκπληξη στους φίλους της Τότεναμ καθώς γνώρισαν από κοντά την γηραιότερη κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας των "πετεινών".

Παλικαρίσια ισοπαλία για την ΑΕΜ με τον Ν.Θέρμιο Απόλλων

ΑΕ Μεσολογγίου – Νέος Θέρμιος Απόλλων 0-0

"Διπλό" στα Καλύβια με ανατροπή ο Άτρόμητος Αντιρρίου

ΠΑΟΚ Καλυβίων – Ατρόμητος Αντιρρίου 2-3
Την ήττα με σκορ 2-3 γνώρισε σήμερα στο γήπεδό του ο ΠΑΟΚ Καλυβίων, από την ομάδα του Ατρόμητου Αντιρρρίου.

Εύκολη νίκη ο Λέων επι της Προοδευτικής Αγρινίου με 65-35 !!!!

Επιστροφή στις νίκες για τα λιοντάρια, αφού έκαμψαν την αντίσταση της Προοδευτική Αγρινίου στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό Γυμναστήριο Μεσολογγίου.

Α' ΕΠΣΑ: Αποτελέσματα και βαθμολογία 29ης αγωνιστικής

.

Απίστευτο: Διαιτητής έδωσε 3 φορές επανάληψη σε πέναλτι σε μία ομάδα! (βιντεο)

Δεν το ‘χουμε ξαναδεί… πουθενά αυτό! Διαιτητής “μοιράζει” 3 πέναλτι στη σειρά, στην ομάδα που είναι πίσω στο σκορ, μέχρι που αυτή ισοφαρίζει.

Χαρ. Τρικούπης - Κάλεσμα ενόψει Ακράτας....

.

Δελτίο τύπου Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου

 Μετά από 3 εβδομάδες παραμονής στο Μεσολόγγι αναχώρησε την Κυριακή 13-3-16 για την Βουδαπέστη, η Ουγγρική ομάδα καγιάκ «Fradi Kajak-Kenu Szakosztály», που ανήκει στο Club της ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ.

Σπουδαία εμφάνιση, άδικη ήττα για τις Κορασίδες


Η Εθνική έχασε με 1-0 από τη Φινλανδία με πέναλτι στο 70’ και έμεινε με δέκα παίκτριες στο ίδιο λεπτό , η Ελλάδα τις μεγάλες ευκαιρίες  και δίκαια παράπονα για τη διαιτησία....Με την Εθνική μας αγωνίστηκαν και οι δύο παίκτριες του Μεσολόγγι 2008 Ρούλα Πούλιου και Μαρία Καπνίση....

Το «ευχαριστώ» του Μεσολόγγι 2008 στον Γ. Χρήστου

 Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον προπονητή τερματοφυλάκων της Α.Ε.Μεσολογγίου Γιώργο Χρήστου που προπονεί την τερματοφύλακα Νταβαντζή Νατάσα  , εξέδωσε η διοίκηση του Μεσολόγγι 2008.