Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Α.Ε.Μεσολογγίου-Α.Ο.Χάλκειας 3-1: Όταν σοβαρεύτηκε, «το καθάρισε»

ΑΕ Μεσολογγίου – ΑΟ Χάλκειας 3-1


Πιο δύσκολα απ ότι δείχνει το τελικό 3-1 ήρθε η νίκη για την ΑΕΜ το μεσημέρι του Σαββάτου απέναντι στην ομάδα του ΑΟ Χάλκειας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να πάρουν προβάδισμα στο 12΄σε μια φάση διαρκείας με σουτ του Μιχαλόπουλου από το ύψος της περιοχής 1-0.

Το γκολ θα αφυπνίσει του φιλοξενούμενους που θα πάρουν μέτρα στο γήπεδο ώστε να επιλύσουν την εστία του Ζέρβα. Στο 15΄ σε ανατροπή του Ψυχογιού από τον Μαντέλο στην περιοχή, η ομάδα της Χάλκειας θα διαμαρτυρηθεί έντονα για πέναλτι, με τον ρέφερι του αγώνα να υποδεικνύει επιθετικό φάουλ.

Το ημίχρονο να κλείσει με μια αξιόλογη φάση για λογαριασμό των γηπεδούχων, όταν ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Μπαλαούρα θα σταματήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Γκιάτα.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι θα πάρουν τον ελέγχω στο κέντρο στα πρώτα λεπτά χωρίς όμως να μπορέσουν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Στο 70΄ θα έρθει η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους με κεφαλιά του Κάπο μετά από σέντρα του Βαλή 1-1.

Μπροστά στο φάσμα της απώλειας βαθμών στην έδρα της οι γηπεδούχοι θα ανεβάσουν την πίεση προς την αντίπαλη περιοχή για να έρθει στο 81΄με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι ο Μιχαλόπουλος να δώσει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του 2-1.

Το τελικό 3-1 θα διαμόρφωση στο 87΄ο Βασιλάρης με σουτ έξω από την περιοχή μετά από πάσα του Μιχαλόπουλου.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας στην Λατινική Αμερική με θύμα την ποδοσφαιρική ομάδα της CHAPECOENSE.



Το φιλμ του αγώνα:

4΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζαρκάδα σε κόρνερ ο Γκιάτα.

9΄σέντρα του Μιχαλόπουλου, κεφαλιά του Βασιλάρη άουτ.

12΄ΓΚΟΟΛ, φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων με την μπάλα να φτάνει στον Μιχαλόπουλο, με σουτ θα ανοίξει το σκορ για την ΑΕΜ  1-0.

15΄εντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους για πέναλτι σε ανατροπή του Ψυχογιού μέσα στην περιοχή από τον Μαντέλο, με τον ρέφερι του αγώνα να υποδεικνύει επιθετικό φάουλ.

16΄εντονες διαμαρτυρίες αυτή την φορά από την μεριά των γηπεδούχων προς το πρόσωπο του πρώτου βοηθού του παιχνιδιού καθώς θα υποδείξει για τρίτη συνεχόμενη φορά παίκτη των γηπεδούχων σε θέση οφσάιντ.

20΄αδύναμο γυριστό σουτ του Γιαβρούτα στην αγκαλιά του Ζέρβα.

25΄σέντρα του Κάκκου, σουτ πάνω στην κίνηση του Γιαβρούτα άουτ.

33΄ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Μπαλαούρα, στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γκιάτα.

53΄σουτ του Γαβρίνα άουτ.

57΄γρηγορη εκτέλεση κόρνερ του Ζαρκάδα στον Μιχαλόπουλο, σέντρα του τελευταίου στην περιοχή, κεφαλιά Δενδρινού άουτ.

63΄σέντρα του Πέττα, κεφάλια του Κάκκου θα μπλοκάρει ο Ζέρβας.

64΄σέντρα του Νεκτάριου Ζέρβα, κεφαλιά του Ζαρκάδα θα μπλοκάρει ο Γκιάτα.

69΄γύρισμα από δεξιά του Κάπο στην περιοχή με την μπάλα να περνάει παράλληλα από την εστία.

70΄ΓΚΟΟΛ, σέντρα από αριστερά του Βαλή, κεφαλιά του Κάπο 1-1.

73΄σουτ του Βαλή άουτ.

74΄σουτ του Καλαβριζιώτη άουτ.

81΄ΓΚΟΟΛ, σέντρα του Βασιλάρη, ο Μιχαλόπουλος θα προλάβει την έξοδο του Γκιάτα και θα σκάψει την μπάλα που θα προσκρούσει στο δεξί κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά και πάλι ο Μιχαλόπουλος με προβολή θα δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ΑΕΜ 2-1.

87΄ΓΚΟΟΛ, πάσα του Μιχαλόπουλου στο ύψος της περιοχή στον Βασιλάρη, με σουτ αυτός στην δεξιά γωνία του Γκιάτα θα γράψει το τελικό 3-1.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καλαμάρης, Κολοσιώνης και Γαλανόπουλος.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Μαντέλος, Τραγουλιάς (λ.τ 46΄Ζέρβας Ν.), Πασπαλιάρης, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαχαράκης, Γαβρίνας (75΄Βρέττας), Ζαρκάδας, Βασιλάρης (90΄Διαματόπουλος ).

ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ: (Μιχάλης Φλωρόπουλος) Γκιάτα, Κάπο, Διαμαντόπουλος, Πέττας, Μπίμπας, Αδραχτάς, Ψυχογιός (65΄Βαλής), Κάκκος, Καλαβριζιώτης, Γιαβρούτας, Δαδάνης.
aitosports.gr