Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Α. Φορτσερας και Π. Κουκουρδελης καθάρισαν για τον Τρικαρδο στο ντέρμπι κορυφής

 Μεγάλη νίκη για τον Τρίκαρδο με σκορ 2-0 επί του ΑΟ Λυγιας σε ένα ντέρμπι που κύριος αντίπαλος της ομάδας της Κατοχης ηταν η ατυχια του στο σκορ.

Ανωρερος ο Τρικαρδος επεβαλε το ρυθμο του ασκωντας μεγαλη πιεση στον αντιπαλο και με οργανωμενες επιθεσεις εφτανε στην αντιπαλη περιοχη αλλα σε κάθε προσπαθεια του το γκολ δεν ερχοταν.
Απιστευτος ρυθμος για την ομαδα της Κατοχης που επανηλθε ξανα σε φουλ ρυθμους αγωνιστικης παρουσιας στο γηπεδο και η πολιορκια στην περιοχη του ΑΟ Λυγιας ηταν συνεχομενη σε ολο το 90 λεπτο.

Με κυριους εκφραστες τους Π. Γουργαρη, Π. Κουκουρδελη και Φορτσερα Αν. η μιαα ευκαιρια διαδεχοταν την άλλη μεσα σε λιγα λεπτα.
Το ημιχρονο εληξε ισοπαλο με μηδεν μηδεν χωρις να αλλαξει περα του αχαρου αμυντικου προσανατολισμου των φιλοξενουμενων που με τη βοηθεια της τυχης κρατουσαν το μηδεν στην εστια τους και τον Τρικαρδο να δημιουργει χωρις αποτελεσμα.
Στο δευτερο ημιχρονο δεν αλλαξε κατι και ηταν μια αντιγραφη του πρωτου με τον Τρικαρδο να χανει τη μια στιγμη πανω στην άλλη και τους φιλοξενουμενους να δειχνουν σε δυο περιπτωσεις την παρουσια τους σε κοντρα επιθεση στο δεκαλεπτο μεταξυ 60 και 70 λεπτου.
Πολύ καλη η αμυντικη γραμμη του Τρικαρδου αντεδρασε αμεσα σ΄ολες τις περιπτωσεις ακομη και σε οσες πηγαν να ξεκινησουν, αλλα και στη μια και μοναδικη ευκαρια των φιλοξενουμενων να ανοιξουν σκορ ο Παπανικολαου εκλεισε ωραια το οπτικο πεδιο του επιθετικου και εστειλε την μπαλα αουτ.
Η ομαδα του Αρη Μεταξουλη ηταν συνεχως επιθετικη αλλα οσο δεν ερχοταν το γκολ το αγχος βαρενε τους παικτες. Η εισοδος των Σ. Βαλτογιαννη και Μ. Ρισανου και οι διαμορφωσεις στην εντεκαδα εφεραν αποτελεσμα και στο 88 ο Α. Φορτσερας με ωραιο πλασε εντος περιοχης εγραψε το 1-0 και ο Π. Κουκουρδελης στο 92 σφραγισε το ματς με το τελικο 2-0 με ωραιο σουτ.

Ηταν μια αγχωτικη νικη που ηρθε στο τελος και με το συνελο των κλασικων  ευκαιριων του Τρικαρδου να τον αδικουν απο ενα σκορ μεγαλυτερο και πιο νωρις!

Πολυ καλη η διαιτησια των ΠΡΟΒΙΔΑΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ, ΒΑΛΙΑΝΟΣ
ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ: (Α. Μεταξουλης) ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΝΤΕΡΕΣ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΗΣ, ΡΑΠΤΗΣ (ΡΙΣΑΝΟΣ Μ), ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ, ΜΕΤΑΞΟΥΛΗΣ(ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Σ 58), ΚΟΥΚΟΥΡΔΕΛΗΣ, Μ. ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ, ΦΟΡΤΣΕΡΑΣ(90 ΛΙΑΤΣΟΣ), ΓΟΥΡΓΑΡΗΣ, ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ

ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ: (ΦΟΥΝΤΑΣ) ΚΑΝΕΛΟΣ, ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΕΙΖΑΙ, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ(ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ 46), ΚΑΖΑΝΑΣ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΠΡΟΥΜΑΣ 62), ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Β(ΚΟΥΤΣΑΥΤΙΚΗΣ), ΚΟΤΣΕΤΣΟΣ, ΜΑΓΓΑΛΟΣ

 Τρίκαρδος Κατοχής <<Η Διοικηση της ομαδας μας ευχαριστει θερμα τους φιλαθλους για τη στηριξη τους.>>

katochinews.blogspot.gr