Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Α.Ε.Μεσολογγίου :Συνεχίζει να πληρώνει την επιθετική δυστοκία της....

Αμφίλοχος – ΑΕ Μεσολογγίου 1-0


Άλλους τρεις βαθμούς πέταξε η ΑΕΜ στο γήπεδο της Αμφιλοχίας, και σε ένα βαρύ τερέν λόγω της συνεχούς βροχής. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο έτοιμοι γνωρίζοντας τον αγωνιστικό χώρο τους πολύ καλύτερα και πίεσαν από την αρχή για να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι όχι απλώς ισορρόπησαν το παιχνίδι μετά το 15’ αλλά έχασαν και σημαντικές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί κυρίως με τον Μιχαλόπουλο και τον Ζαρκάδα που είχαν από ένα δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΜ αρχίζει να γίνεται πιεστική, με κινητήριους μοχλούς Ζαρκάδα, Βασιλάρη και Μιχαλόπουλο. Μία αδράνεια στο 60’ θα φέρει το γκολ για τους γηπεδούχους με σκόρερ τον Κοκώνη  με ανάποδο γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτυ. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν, έντειναν τις προσπάθειές τους για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης.

Ο τερματοφύλακας  του Αμφίλοχου, Ευθυμίου που ήταν ο καλύτερος του γηπέδου, όποτε χρειάστηκε σταμάταγε τις όποιες προσπάθειες γινόντουσαν από Ζαρκάδα, Γαβρίνα και Μιχαλόπουλο ώστε να κρατήσει υπέρ του το σκορ.

Το φιλμ του αγώνα:

Στο 3’ κόρνερ ο Προβίδας διώχνει ο Μπαλαούρας.

Στο 4’ φαουλ με Ζαρκάδα διώχνει με τις γροθιές ο Ευθυμίου.

Στο 7’ σουτ από καλή θέση ο Μιχαλόπουλος μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Ευθυμίου.

Στο 9’ φαουλ από πλάγια αριστερά και σε καλή θέση με τον Στρεμμένο σε κόρνερ  άμυνα εκτελεί ο ίδιος  και από καλή θέση ο Κοκώνης αστοχεί.

Στο 11’ μπαλιά Βασιλάρη στον Γαβρίνα προσποίηση στον Παπαστέλιου το σουτ ψηλά άουτ.

Στο 15’ ατομική προσπάθεια του Μιχαλόπουλου η μπάλα κοντράρει την τελευταία στιγμή στον Ξανθόπουλο και καταλήγει στα χέρια του Ευθυμίου.

Στο 24’ ο Ζαρκάδας με κάθετη μπαλιά βγάζει στον Γαβρίνα, αποφεύγει τον Ξανθόπουλο η σέντρα που βγάζει  στο δεύτερο δοκάρι ο Μιχαλόπουλος με κεφαλιά από κοντά η μπάλα θα βρει στο πόδι του Ευθυμίου θα χτυπήσει στο δοκάρι και θα διώξουν οι αμυντικοί.

Στο 27’ ο Βασιλάρης στρώνει στον ξεμαρκάριστο Κοκώνη η μπάλα γκελάρει και πιάνει αέρα από καλή θέση.

Στο 32’ μακρινό σουτ από Μπαλαούρα εύκολα ο Ευθυμίου.

Στο 35’ ο Βασιλάρης βγάζει τον Μιχαλόπουλο σε θέση ισχύος το πλασέ που κάνει διώχνει ο Ευθυμίου η μπάλα πάει πλάγια στο Τραγουλιά η σέντρα που κάνει βρίσκει τον Μπαλαούρα αλλά η κεφαλιά του περνάει λίγο άουτ από το αριστερό.

Στο 39’ φαουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή από δεξιά εκτελεί ο Ζαρκάδας και ενώ η μπάλα κατευθύνεται στο παραθυράκι της εστίας του Ευθυμίου όπου πετάχτηκε και με τα ακροδάχτυλα του βρήκε την μπάλα όσο χρειαζόταν και με την βοήθεια του δοκαριού καταλήγει κόρνερ, αλλά ο διαιτητής έδειξε άουτ.

Στο 51’ σέντρα Βασιλάρη χαμηλά σε κόρνερ ο Παπαστέλιος.

Στο 52’ κόρνερ Ζαρκάδα στο δεύτερο δοκάρι ο Μιχαλόπουλος πιάνει την κεφαλιά η μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά διώχνουν οι αμυντικοί σε κόρνερ.

Στο 53’ ωραία σέντρα από δεξιά του Βασιλάρη δίωχνει ο Ξανθόπουλος.

Στο 58’ κάθετη  μπαλιά του Δενδρινού στον Γαβρίνα, το πλασέ του το εξουδετερώνει ο πολύ καλός Ευθυμίου.

Στο 60’ γκολ. Σέντρα από αριστερά με τον Βασιλάρη η μπάλα κοντράρει στον Μαντέλο αυτή φτάνει στον Κοκώνη με ανάποδο ψαλίδι από το ύψος του πέναλτυ θα στείλει την μπάλα στο παραθυράκι του Ζέρβα.

Στο 67’ φάουλ Ζαρκάδα έξω αριστερά πλάγια  η μπάλα σκάει μπροστά στον Ευθυμίου αλλά δεν υπήρχε κανείς να σπρώξει την μπάλα στο κενό τέρμα.

Στο 69’ σουτ Ζαρκάδα η μπάλα αλλάζει πορεία και την τελευταία στιγμή σε κόρνερ ο Ευθυμίου.

Στο 75’ φαουλ Ζαρκάδα διώχνει με υπερένταση ο Ευθυμίου.

Στο 76’ καλοχτυπημένο κόρνερ Ζαρκάδα με γροθιές ο Ευθυμίου.

Στο 78’ φάουλ  Κοκώνη  μπλοκάρει ο Ζέρβας.

Στο 84’ σουτ Ζαρκάδα άουτ.

Στο 86’ μοναδική ευκαιρία για ισοφάριση όταν ο Μπαρμπαρούσης στρώνει έτοιμο γκολ στον Ζαρκάδα το πλασέ  άουτ.

Στο 87’ από αριστερά σέντρα του Κουσκούνη στο ύψος του πέναλτυ πετάγεται ο Κοκώνης αλλά η προβολή που έκανε δεν βρήκε την μπαλα.

Στο 93’ τελευταία ευκαιρία για ισοφάριση όταν η σέντρα του Ζαρκάδα βρίσκει μόνο του τον  Γαβρίνα από θέση τετ-α-τετ η κεφαλιά που κάνει βρίσκει στα πόδια του Ευθυμίου.

Αμφίλοχος (Γιωτόπουλος): Ευθυμίου, Γρομιτσάρης, Παπανίκος, Ξανθόπουλος, Παπαστέλιος, Κοκώνης Ε., Κοκώνης Σ., Σελιμάς (79’ Κουσκούνης), Βασιλάρης, Προβίδας (90’ Αυγέρης), Στρεμμένος (60’ Σαμψώνας)

ΑΕΜ (Ζαρκαβέλης Χρήστος): Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Μαντέλος, Τραγουλιάς, Ζέρβας Ν. (73’ Μπαρμπαρούσης), Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαχαράκης, Γαβρίνας, Ζαρκάδας, Βασιλάρης.

Πηγή: ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ