Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

«Έμφραγμα» στο 95' για την Ακαδημία Ευηνοχωρίου στην Ναύπακτο....

 Ακαδημία Ναυπάκτου-Ακαδημία Ευηνοχωρίου-2-2
Ισοπαλία 2-2 στο Παπαχαραλάμπειο  γήπεδο μεταξύ των δύο συνονόματων Ακαδημιών....
Ακούμπησε την πολύτιμη νίκη η ομάδα του Ευηνοχωρίου όμως τελικά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.
Στην τελευταία ουσιαστικά φάση του αγώνα, η συνονόματη ομάδα της Ναυπάκτου βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει και έτσι το τελικό 2 – 2 σφράγισε τις προσπάθειες των παικτών και των δυο ομάδων στο παιχνίδι που έγινε σήμερα (Κυριακή) το απόγευμα στο Παπαχαραλάμπειο γήπεδο .
Συνήθως σε ένα αγώνα ποδοσφαίρου πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές. Δυστυχώς στο σημερινό παιχνίδι μεταξύ δύο απο των καλύτερων ομάδων της κατηγορίας ο διαιτητής Τσοπλάκος[που αντικατέστησε τον ορισθέντα  διαιτητή Ντζάνη ],βάλθηκε με τις αποφάσεις του να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα.
Ας πάρουμε τα κατορθώματα του με την σειρά.
20΄σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Χατζηανδρέου των γηπεδούχων κατεβάσει τη μπάλα με το χέρι προ του Σούλα που ήταν σε εμφανή θέση γκόλ,  ωστόσο η παράβαση δεν καταλογίστηκε ούτε φάουλ και στην επίθεση των γηπεδούχων έγινε το 1-0.
42΄ο Σούλας ανατρέπεται από τον Θανασιό  στο χώρο της μεσοεπιθετικής  γραμμής, αλλά ο διαιτητής δεν καταλογίζει παράβαση, και δείχνει και κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου .
50΄ο Σούλας κοντρόλαρε τη μπάλα με το στήθος και στη συνέχεια αυτή χτύπησε και στο χέρι και ο διαιτητής με αυστηρή 2η κίτρινη κάρτα τον απέβαλε..
95΄ ο Τσουκαλάς κτυπά εκτός φάσης τον Παγανιά των φιλοξενούμενων και στην συνέχεια οι δύο παίκτες διαπληκτίστηκαν χωρίς τον διαιτητή να σταματά την φάση [αξίζει να σημειωθεί οτι και οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν κίτρινη κάρτα] και στην συνέχεια της φάσης είχαμε το γκόλ της ισοφάρισης.
Ενω στα τελευταία λέπτα του αγώνα είδαμε πλάγιο άουτ να χτυπιέται απο τον στίβο του γηπέδου , πολλα ανύπαρκτα φάουλ ,και υπερβολική καθυστέρηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα η Ακαδημία Ευηνοχωρίου μέχρι την αποβολή του Σούλα ήταν καλύτερη και το 1-2 την αδικούσε αφού δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες και έπρεπε να προηγείται με μεγαλύτερο σκόρ, με το δίδυμο Γεωργίου-Σούλα να είναι σε μεγάλη ημέρα και να δημιουργεί πολλα προβλήματα στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων..Στην συνέχεια και με την αριθμητική υπεροχή η Ακαδημία Ναυπάκτου ανέλαβε τα ηνία του αγώνα  αλλά προσπαθούσε ανορθόδοξα να απειλήσει, ενώ η Ακαδημία Ευηνοχωρίου προσπαθούσε να γίνει απειλητική μέσα από αντεπιθέσεις.
Τα γκόλ του αγώνα....
20΄κόντρα στην ροή του παιχνιδιού σε σέντρα του Γεωργακόπουλου ο Παγανιάς με κεφαλιά με προβολή στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας αυτογκολ.
27΄ σε καλοκτυπημένο κόρνερ του Σούλα ο Γεωργίου με θαυμάσια κεφαλιά κάνει το 1-1.
30΄σε ατομική ενέργεια του δραστήριου Σούλα και σέντρα ο επερχόμενος Γεωργίου με μονοκόμματο εναέριο πλασέ πέτυχε το 1-2.
90 +5΄σε μακρινή σέντρα του Τσουκαλά και σύγχυση στην περιοχή των φιλοξενούμενων η μπάλα κοντράρει σε Γιερατσιάν Ι. και Ρισβά και επωφελείται ο Τσοπανάς που το πλασέ που επιχείρησε περνά κάτω απο τα πόδια του εξελθόντα Τσακανίκα  και κατέληξε σαδιστικά στα δίκτυα του ...
Για τον διαιτητή Τσοπλάκο Κ. αναφέραμε πιο πάνω ,αντίθετα οι βοηθοί του Ξύστρας Θ. και Κανταρέλος Γ. ήταν πολύ καλοί.

Ακαδημία Ναυπάκτου :Καζαντζής,Τσουκαλάς,Λαουρδέκης,Χατζηανδρέου,Θανασιός,Αμπντέλ Σαλάμ[70΄Τσοπανάς],Γεωργακόπουλος,Πελέκης,Ράικος[86΄Κονίδας],Ρισβάς Κ.,Κατσίκας [λ.τραυμ.58΄Βάσος],

Ακαδημία Ευηνοχωρίου: Τσακανίκας,Παγανιάς, Γιερατσιάν Ι.,Φλωρόπουλος,Κωνσταντάρας Δ.,Παλιάτσας Ν.,Γεωργίου Γ.[90΄Τριώτης Β.],Ζώγας Δ.[87΄Ζώγας Β.],Πανόπουλος Κ.[73΄Κωνσταντάρας Γρ.],Σούλας ,Διαμαντόπουλος Ν.


























 Το γκόλ της ισοφάρισης για την Ακαδημία Ευηνοχωρίου ο Γεωργίου [ 7] με γυριστή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίκτυα, μετα απο κόρνερ του Σούλα στο 27΄.

















 Τσακανίκας Ν. και Γιερατσιάν Ι. απο τους καλύτερους της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν την νίκη μέσα από τα χέρια τους, αφού ισοφαρίστηκαν στο 95
 Ό βετεράνος ποδοσφαιριστής Τσιμιτσέλης Γιώργος παρακολούθησε τον αγώνα
                                                     Ο Γιώργος Κοντός επι το έργον....
 Παλασκώνης Κώστας-Κοντός Αθανάσιος και Τσιμιτσέλης Γιώργος
 Τριώτης Σ.-Χαβαλίνας Ν.-Πανόπουλος Μ. το ΄΄νέο αίμα΄΄ της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου
                                Το ζεύγος Δημητρίου Παλιάτσα στην κερκίδα του Παπαχαραλάμπειου Γηπέδου
Ο πρώην πρόεδρος της Ακαδημίας Αλαφοδήμος Ε., μαζί με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή Μίμμη Κόρρα και τον Ζώγα Σπύρο..