Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στις 10 Δεκεμβρίου ο ετήσιος χορός των Συνδέσμων Διαιτητών και Προπονητών Ποδοσφαίρου..

.


Οι Σύνδεσμοι Διαιτητών & Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας έχουν την μεγάλη τιμή να σας προσκαλέσουν στην μεγάλη μουσικοχορευτική βραδιά που συνδιοργανώνουν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου (21:30) στην πολυτελή αίθουσα συνεστιάσεων του Emileon SportCenter, στο Αγρίνιο.

Οι διοικήσεις των δύο Συνδέσμων έχουν οργανώσει μια εξαιρετική βραδιά -όπως άλλωστε αρμόζει στο ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας- δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να ξεφύγουν για λίγο από την πίεση και το άγχος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, με ζωντανή ορχήστρα, ενώ στην τιμή της πρόσκλησης (14€) συμπεριλαμβάνεται πλήρες μενού από την εξαιρετική κουζίνα του Emileon SportCenter.

Στην μεγάλη αυτή ποδοσφαιρική γιορτή της Αιτωλοακαρνανίας θα παρευρεθούν προσωπικότητες, τοπικής, πανελλήνιας και διεθνούς ακτινοβολίας ενώ παράλληλα θα βραβευθούν άτομα που υπηρέτησαν και υπηρετούν το ποδόσφαιρο από διάφορα μετερίζια.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύει το ελληνικό ποδόσφαιρο, οι Αιτωλοακαρνάνες διαιτητές και προπονητές δίνουν το μήνυμα ότι όλοι μαζί "ενωμένοι", με κοινό στόχο και επιδίωξη την αναγέννηση και περαιτέρω ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, μπορούν να καταφέρουν πολλά.

ΒΑΣΙΛΗΣ_ΛΙΟΝΑΣ
( Υπεύθυνος Τύπου/Δημοσίων Σχέσεων Σ.Δ.Π.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ)