Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ο Αμβρακικός Λουτρού

 Χωρίς εκπλήξεις τελείωσε ο πρώτος αγώνας κυπέλλου μεταξύ των ομάδων του Αμβρακικού Λουτρού και της Ομόνοιας Κεχρινιάς. Ο Αμβρακικός Λουτρού μονοπώλησε επιθετικά σε όλη τη διάρκεια του ματς και κέρδισε εύκολα την ομάδα της κεχρινιάς με σκορ 2-0.


Το πρώτο γκολ ήρθε στο 17΄με πάσα – γέμισμα στη μικρή περιοχή, ο Μακρυπίδης πιάνει την κεφαλιά προς την εστία του Διγώνη, επικρατεί σύγχυση μεταξύ τριών παιχτών της Ομόνοιας πάνω στη γραμμή κοντά στο δεξί κάθετο δοκάρι, δε διώχνουν τη μπάλα η οποία τελικά καταλήγει στα δίχτυα. Στο 34΄ γέμισμα του Μακρυπίδη στη μικρή περιοχή, ο Μερσιώτης κοντά στο δεξί δοκάρι με κεφαλιά κάνει εύκολα το 2-0. Με το σκορ αυτό ο Αμβρακικός Λουτρού πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Η Ομόνοια Κεχρινιάς έδειξε θετικά στοιχεία για μια καλή πορεία στο Πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ.
Στη διάρκεια του ημιχρόνου ο πρόεδρος του Αμβρακικού Λουτρού Νεφρός Στάθης τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας Γιάννη Φασιανό πρώην προπονητή και νυν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Αμβρακικού Λουτρού. Επίσης ο αρχηγός της Ομόνοιας Κεχρινιάς Σ. Θεοδωράκης πρόσφερε ανθοδέσμη στον πρόεδρο του Αμβρακικού Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε κλήρωση καθώς από φέτος οι αριθμοί των εισιτηρίων του Αμβρακικού Λουτρού θα συμμετέχουν σε κλήρωση με δώρο ένα τάμπλετ.
Συνθέσεις:
Αμβρακικός Λουτρού: Βασιλόπουλος, Φονιάς, Καρακώστας, Ζίγκηρης, Ζότας, Νίκας, Παγώνης, Μακρυπίδης, Μερσιώτης, Πελεκάνος, Μπρέσιακας.
Ομόνοια Κεχρινιάς: Διγώνης, Μάνθος, Μακρυδήμας, Κατσάνος, Ζούμπος, Αργύρης, Μασούρας, Ασπρούδης, Θεοδωράκης, Μηλιάς, Μάνθος.







e-maistros.gr