Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Γιάννη Κοντογιάννη στην ισοπαλία του Τηλυκράτη με τον Πιερικό στην Λευκάδα...

 Ο Γιάννης Κοντογιάννης είχε πολύ θετική παρουσία στον αγώνα του Τηλυκράτη επι του Πιερικού.
Ο 20χρονος Μεσολογγίτης ποδοσφαιριστής στάθηκε άτυχος στο 39΄  αφού σημάδεψε το δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον αντίπαλο τερματοφύλακα Σοϊλεμέζογλου έχουν βρεθεί πολλές φορές αντίπαλοι.Η πρώτη τους μονομαχία το 2008 σε τουρνουά στο Λουτράκι όπου ο Κοντογιάννης αγωνιζόταν στο Μεσολόγγι 2008 και ο Σοϊλεμέζογλου στον ΠΑΟΚ U-15, στην συνέχεια βρέθηκαν αρκετές φορές αντίπαλοι με τις ομάδες U-20 των Παναιτωλικού και του ΠΑΟΚ αντίστοιχα...

Καλή εμφάνιση αλλά ισοπαλία ο Τηλυκράτης με τον Πιερικό(βίντεο)
.
Ισόπαλο χωρίς γκολ τελείωσε το σημερινό παιχνίδι  του Τηλυκράτη με τον Πιερικό για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ` Εθνικής. Ο Τηλυκράτης πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ, που όμως δεν ήρθε, ενώ δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα να δεχτεί κάποιο τέρμα από την αξιόμαχη ομάδα της Κατερίνης, που αγωνίστηκε μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα για να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.
Στο 1ο ημίχρονο η ομάδα της Λευκάδας,  είχε περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας και ήταν καλύτερη  του Πιερικού. Στο 38 λεπτό ο Σιδέρης με κεφαλιά και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κοντογιάννης με σουτ έξω από την περιοχή,  που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, δημιούργησαν τις καλύτερες ευκαιρίες του Τηλυκράτη.

Στο 2ο ημίχρονο επαναλήφτηκε το ίδιο σκηνικό. Οι παίκτες του Τηλυκράτη πίεζαν για να πετύχουν ένα γκολ και δημιούργησαν πάλι αρκετές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να το κάνουν. Από τις καλύτερες φάσεις του ημιχρόνου, η κεφαλιά του Μακρυγιάννη στο 65`, και το σουτ στο 72 `του Γεωργάκη, από το ύψος της μεγάλης περιοχής που έφυγε λίγο άουτ .

Λίγος κόσμος σχετικά σήμερα στο γήπεδο,  μετά την πρωινή νεροποντή στη Λευκάδα και τον άστατο καιρό, που μάλλον θα αποθάρρυνε πολλούς να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.
Τηλυκράτης: Καραγκούνης, Βρετός, Καταγής, Πολυχρονάκης, Ιασωνίδης, Τοντόροφ, Κοντογιάννης Ι., Μακρυγιάννης, Κτενάς(63΄Ορφανός), Περιστέρης(58΄Κούσης), Σίδερης(50΄Γεωργάκης) .
Πιερικος: Σοϊλεμέζογλου, Αχείμαστος, Μπαρούτας, Μάρκο, Κραγιόπουλος, Λούγκος, Παπαδοπουλος, Τριανταφυλλίδης, Κοκονόζι, Καραμανώλας, Λαζόπουλος .
lefkadanews