Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Α.Ε.Μεσολογγίου :: Με χατ – τρικ του Μιχαλόπουλου στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με νίκη 6-0

Πρόκριση στο κύπελλο για την ΑΕΜ το απόγευμα του Σαββάτου στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου επί της Θύελλας Αγίου Ανδρέα με σκορ 6-0.

Πολύ καλή κατά διαστήματα η ΑΕΜ έφτασε δίκαιη και ευρεία επικράτηση με σκορ 6-0 επί της παρά πολύ καλής ομάδας της Θύελλας Άγιου Ανδρέα που με την σημερινή εμφάνιση έδειξε ότι και την φετινή χρόνια θα έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.
Με πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μεσολογγίου τον Θανάση Μιχαλόπουλο που σημείωσε χατ τρικ ενώ σέρβιρε και άλλα δυο τέρματα, στο 33΄βαθεια μπαλιά του Μαντέλου ωραίο πάρσιμο της μπάλας και σουτ θα κάνει το 1-0, στο 34΄ονορφο συνδυασμός με τον Ρισβά σουτ πάνω στην κίνηση του Μιχαλόπουλου 2-0  και στο 60΄, γρήγορη αντεπίθεση με τον Μιχαλόπουλο να περνάει και τον τερματοφύλακα και από πλάγια θέση να κάνει το 4-0.
Τα άλλα τρία τέρματα για τους κανονιέρηδες σημείωσαν, ο Γιώργος Πασπαλιάρης στο 55΄ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μιχαλόπουλου, ο Δενδρινός στο 64΄με πλάσε μετά από γύρισμα του Μιχαλόπουλου θα κάνει το 5-0, για να έρθει ο νεοεισελθών Χρήστος Διαμαντόπουλος με ένα τυχερό τέρμα από σέντρα σουτ στο 67΄να διαμορφώσει του τελικό 6-0.
Η ομάδα της Θύελλας σίγουρα με την εμφάνιση της και τις ευκαιρίες που είχε στο ματς δικαιούταν και αυτή κάποιο τέρμα η  τέρματα, άλλα έπεσε πάνω στην πολύ καλή μέρα που βρέθηκε ο τερματοφύλακας της ΑΕΜ Δημήτρης Ζέρβας που στην κυριολεξία κατέβασε ρολά.
Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η μικρή προσέλευση των φιλάθλων από την πλευρά της ΑΕΜ, που απ ότι φαίνεται έχουν μείνει για ακόμα μια φορά στα λόγια, και όχι στις πράξεις.
Το φιλμ του αγώνα:
2΄στην κόντρα οι φιλοξενούμενοι με τον Τσάμη από δεξιά, δυνατό σουτ στην δεξιά γωνία του Ζέρβα, με υπερένταση ο τερματοφύλακας της ΑΕΜ θα αποσοβήσει το γκολ.
15΄εκτέλεση φάουλ του Μιχαλόπουλου στην περιοχή, κεφαλιά του Δενδρινού με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
33΄γκολ, καταπληκτική βαθειά μπαλιά του Μαντέλου από αριστερά από το ύψος της μεσαίας γραμμής, θα δει τον Μιχαλόπουλου από δεξιά αφύλακτο μόνο του, όμορφο πάρσιμο της μπάλας και προσποίηση πάνω στον αντίπαλο και σουτ, με την μπάλα να καταλήγει δεξιά στο βάθος της εστίας 1-0.
34΄γκολ, θαυμάσια συνεργασία Μιχαλόπουλου και Ρισβά από αριστερά, με σουτ πάνω στην κίνηση ο Μιχαλόπουλος θα κάνει το 2-0.
38΄σέντρα σουτ του Μαντέλου με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
46΄γρηγορη εναλλαγή της μπάλας από Τσάμη και Ζήση, με τον τελευταίο από πλεονεκτική θέση να σουτάρει άουτ.
55΄γκολ, κόρνερ του Μιχαλόπουλου στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Πασπαλιάρη και 3-0.
57΄νέο κόρνερ με τον Μιχαλόπουλο για την ΑΕΜ , η κεφαλιά του Πασπαλιάρη θα περάσει αυτή την φορά ελάχιστα άουτ.
58΄ο Ζαπαντιώτης από θέση τετ τα τετ δεν θα καταφέρει να νικήσει τον Ζέρβα, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΜ να λέει για ακόμα μια φορά όχι.
60΄γκολ, γρήγορη αντεπίθεση για την ΑΕΜ με τον Μιχαλόπουλο, αυτός θα περάσει και τον τερματοφύλακα και από πλάγια θέση θα σημειώσει το τρίτο προσωπικό τέρμα στο παιχνίδι και τέταρτο για την ομάδα του 4-0.
64΄γκολ, κάθετη πάσα του Αυτζή στο Μιχαλόπουλο, ατομική προσπάθεια από δεξιά του τελευταίου και γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής, ο επερχόμενος Δενδρινός με πλάσε θα κάνει το 5-0.
67΄γκολ, σέντρα σουτ από πλάγια θέση του Διαμαντόπουλου Χρήστου, με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Μόσχου 6-0.
72΄γυρισμα του Μπαλαούρα από δεξιά στην περιοχή, πλάσε του Αυτζή άουτ.
76΄νεα προσπάθεια από δεξιά του Μπαλαούρα και νέο γύρισμα στην μικρή περιοχή, το σουτ του Αυτζή θα μπλοκάρει ο Μόσχος.
80΄πλασέ του Ευαγγελόπουλου από θέση τετ τα τετ, με τον Ζέρβα για ακόμα μια φορά να αποκρούει σωτήρια τη μπάλα.
84΄σουτ Ευαγγελόπουλου με την μπάλα να περνάει αουτ.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καλυβόπουλος, Λυσσάρης και Ασημάκης.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας, Μπαλαούρας, Τραγουλιάς, Πασπαλιάρης, Μαντέλος, Δενδρινός (68΄Ντρούκας), Μιχαλόπουλος (65΄Διαμαντόπουλος Χ.), Ζαχαράκης, Γαβρίνας, Αυτζής, Ρισβάς (70΄λ.τ Κοντομήτσος).

Θύελλα Άγιου Ανδρέα: (Δημήτρης Λώλος) Μόσχος, Λάμπος Α (68΄Μέρδης), Τσιντζέλης, Μαϊκάντης (59΄Κρανιάς), Μπαρλίκας, Νταραντούμης, Ευαγγελόπουλος, Λιλας, Ζήσης, Τσάμης, Ζαπαντιώτης (86΄Λάμπος Α.).
 aitosports.gr/