Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Παραμένει ο Πέτρος Μίχος στον πάγκο του Αιολικού

Ο Αιολικός θα συνεχίσει να πορεύεται με τον Πέτρο Μίχο στο τιμόνι του πάγκου του και αυτή είναι η οριστική απόφαση της νέας διοίκησης του συλλόγου.

Ο έμπειρος  Αγρινιώτης προπονητής, που ανέλαβε πέρυσι την ομάδα της Μυτιλήνης μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη Ταουσιάνη, είναι ο εκλεκτός για την τεχνική ηγεσία των «κυανόλευκων». Ο Μίχος δεν έκρυψε ποτέ ότι επιθυμούσε εξαρχής να παραμείνει στο νησί, δουλεύοντας την ομάδα από την αρχή και τελικώς προτιμήθηκε έναντι των ετέρων υποψηφίων από τον πρόεδρο Γιάννη Μανούσο.
Βέβαια, για να φτάσουμε ως εδώ μεσολάβησαν συζητήσεις και με άλλους αξιόλογους προπονητές. Μια μάλιστα περίπτωση που ξεχώρισε, ήταν εκείνη του Γιάννη Πολλαετίδη, ο οποίος πέρυσι εργάστηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον 1ο Όμιλο της Γ” Εθνικής.
Ωστόσο, οι άνθρωποι του Αιολικού προτίμησαν να παίξουν στα… σίγουρα, δίνοντας τα κλειδιά σε έναν προπονητή που γνωρίζει εκ των έσω την ομάδα και είχε καταθέσει, από την ολοκλήρωση της περσινής σεζόν, το πλάνο του για την ερχόμενη περίοδο.
Πλέον αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από τη διοίκηση του συλλόγου, για την ανανέωση ουσιαστικά της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Sportlesvos.