Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

3ος διάπλους κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης. Μεσολόγγι 2016

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: MARATHON SWIMMING,OPEN WATER
Την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 διοργανώνεται ο 3ος διάπλους κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης στο όμορφο και γραφικό Μεσολόγγι.


Η διαδρομή είναι 4 χιλιομέτρων με εκκίνηση από το ιστορικό νησάκι Βασιλάδι και διασχίζοντας την πανέμορφη λιμνοθάλασσα θα τερματίσει στην παραλία Τουρλίδα .
Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους εώς 60 ετών.Οι αθλητές μπορούν να συμμετάσχουν και σε μεγαλύτερη ηλικία.
Η ώρα εκκίνησης είναι 9,00 το πρωί.
Προϋπόθεση συμμετοχής είναι:
- Οι αθλητές να διαθέτουν θεωρημένο αθλητικό ιατρικό δελτίο .
0ι αλλοδαποί θα συμμετάσχουν βάση των στοιχείων των διαβατηρίων τους,
- όσοι δεν έχουν αθλητική ιδιότητα, ημεδαποί και αλλοδαποί, θα πρέπει να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι είναι υγιείς, γνωρίζουν κολύμβηση και αγωνίζονται με δική τους ευθύνη και να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση υγείας από καρδιολόγο. Όσοι συμμετέχοντες το επιθυμούν μπορούν να λάβουν ιατρικό πιστοποιητικό από τον Καρδιολόγο Τσουμπελή Αντώνη δωρεάν.
Την Κυριακή ημέρα του αγώνα και ώρα 8:00 πμ, θα ξεκινήσει καραβάκι από την Τουρλίδα από όπου θα γίνει η μεταφορά των αθλητών και λοιπών συνοδών προς το νησί του Βασιλαδιού. Εκεί θα ακολουθήσει σύντομη επίσκεψη στην εκκλησία του Αγίου Σώστη. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 9:00 πμ .Οι κολυμβητές θα πρέπει να είναι παρόντες στην παραλία Τουρλίδα τουλάχιστον 30 λεπτά νωρίτερα από της 8:00 πμ ώστε να τους δοθούν οι τελευταίες οδηγίες σχετικά με τον διάπλου. Ο τερματισμός θα γίνει στην παραλία Τουρλίδα και ως ανώτατο όριο χρόνου κολύμβησης τίθενται οι 2 ώρες.
Η διαδρομή θα σημανθεί με σημαδούρες και θα υπάρχουν συνοδευτικά σκάφη και επόπτες διαδρομής σε όλο το μήκος .
Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα της όποιας τροποποίησης του προγράμματος.

Υγειονομική Κάλυψη
Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Όποιος δεν καταθέσει ιατρική βεβαίωση υγείας και δεν αποδεχθεί την αποποίηση ευθύνης δεν μπορεί να συμμετάσχει .
Ο διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ατυχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, στην άφιξη, στην αναχώρηση και σε συναφείς υπηρεσίες των αθλητών και συνοδών . Για την ασφάλεια των αθλητών θα υπάρχει γιατρός καρδιολόγος και οι αγωνιζόμενοι θα επιβλέπονται από εθελοντική ομάδα διάσωσης επίσης θα υπάρχει προσφορά νερού και ισοτονικών ποτών.
Στους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται εώς 20 Αυγούστου στα τηλ 6947906226 και 6974279517 .Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα κατατεθούν κατά την συγκέντρωση των κολυμβητών πρίν την έναρξη του διάπλου ή να αποσταλούν στο e mail : atsoumpelis@gmail.com
Πληροφορίες και επικοινωνία στο τηλ 6947906226 και 6974279517

Η οργανωτική επιτροπή

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ: