Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νίκη και πλεονέκτημα έδρας στα Play-Out για τον Αλικυρναϊκό

Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά – Κεραυνός Μυρτιάς 2-1


Την νίκη με σκορ 2-1 σημείωσε ο Αλικυρναϊκός την τελευταία αγωνιστική για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος εντός έδρας κόντρα στον Κεραυνό Μυρτιάς, που σε συνδυασμό με την ήττα του Αγγελοκάστρου της δίνει και το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των αγώνων Play-Out που θα αναδείξει και την 12η ομάδα του θα παραμείνει και την Νέα Χρονιά στην Α κατηγορία.

Το φιλμ του αγώνα:

2΄γκολ, σέντρα του Νεκτάριου Ζέρβα από δεξιά, κεφάλια προς τα πίσω από τον Μπούσγο με τον Κατσαβοχρήστο να αποκρούει ενστικτωδώς, και την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι, πλασέ στην επαναφορά από τον Γαβρίνα και 1-0.

16΄σεντρα του Σακελαρόπουλου από αριστερά στην περιοχή, σουτ του Γαβρίνα από πλεονεκτική θέση, με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να απομακρύνεται.

17΄γκολ, σουτ του Σακελαρόπουλου από το ύψος της περιοχής, στην δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Κατσαβοχρήστου 2-0.

22΄γκολ, βαθειά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, με υποδειγματικό πλασέ στην αριστερή γωνία του Μπότα ο Αρκουμάνης θα μειώσει σε 2-1.

40΄ τραυματισμός στο κέντρο του γηπέδου σε διεκδίκηση στο αέρα μεταξύ Γρηγόρη Ζέρβα και Κόκκαλη, με τον παίκτη του Αλικυρναϊκού 5 λεπτά αφότου πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο για να του τοποθετηθούν ράμματα πάνω από το δεξί φρύδι.

56΄σέντρα του Ζέρβα κεφαλιά του Σακελαρόπουλου, μπλοκάρει ο Κατσαβοχρήστος.

63΄δεύτερη κίτρινη κάρτα κόκκινη για τον Μπούσγο, με δέκα για την συνέχεια ο Κεραυνός Μυρτιάς.

66΄γύρισμα στην μικρή περιοχή του Αρκουμάνη, με τους αμυντικούς να μπερδεύονται και τον Μπότα να μπλοκάρει.

80΄κεφαλια του Γαβρίνα στην αγκαλιά του Κατσαβοχρήστου.

81΄ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ζέρβα, ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

82΄σουτ του Φράγκου από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή άουτ.

85΄ δεύτερη κίτρινη κάρτα κόκκινη για τον Κάλτση, με δέκα για την συνέχεια και ο Αλικυρναϊκός.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τσιρώνης, Τριανταφύλλου και Καλύβας.

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ: (Σταμάτης Σαρρής) Μπότας, Κάλτσης, Μαντέλος, Τριφιάτης Γ. (35΄Ζέρβας Γ. 42΄λ.τ Μπαλαμπάνης), Φράγκος, Ψαθάς, Βασιλείου, Τριφιάτης Σ., Γαβρίνας, Ζέρβας Ν., Σακελαρόπουλος (90΄Αθανασόπουλος).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ: Κατσαβοχρήστος, Προβίδας, Πατσαούρας, Γκορόγιας, Μπούσγος, Κόκκαλης, Ντζάλας, Βελέντζας (83΄Μερσιώτης), Γρίβας, Σαμψώνας, Αρκουμάνης (72΄Φάτσαλης).

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr