Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Καλή εμφάνιση και γκολ από τον Μάριο Βρουσάι..

 Πολύ καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε από ενα γκολ για τον 17χρονο πρώην ποδοσφαιριστή του Ναυπακτιακού Αστέρα Μαριου Βρουσάι[πάνω φωτογραφία]  στην νίκη της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού επι της Βέροιας με 2-1.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 της Βέροιας στο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων Κ20 της Superleague που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Ρέντη και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και έφτασε στην 19η νίκη της στη διοργάνωση διατηρώντας το +6 από τον 2ο ΠΑΟΚ.

Στο 26' ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 1-0 χάρις σε γκολ του Μάριου Βρουσάι, μετά απο σέντρα του Μανθάτη

Στο 51' ένα δυνατό σουτ του Μανθάτη βρήκε το δοκάρι της Βέροιας ενώ ο Ολυμπιακός είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Ανδρούτσο στο 77'.

Τρία λεπτά αργότερα (80') ο Αντώνης Βατουσιάδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή "έγραψε" το 2-0.

Η Βέροια η οποία έπαιζε πολύ αμυντικά σ' όλο το παιχνίδι μείωσε λίγο αργότερα σε 2-1 με τον Παπαγεωργίου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Σάλιακας (82' Κηπουρός), Φουάσης, Νικολάου (46' Βατουσιάδης), Ρέτσος, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας, Ανδρούτσος, Κιρτζιαλίδης (73' Πανάγου)Μάριος Βρουσάι.

ΒΕΡΟΙΑ: Αργυρόπουλος, Πατσιαβούρας, Τσιότρας, Ράδης, Τσιούχας, Αργυρόπουλος Β, Μουδιός (66' Αμαραντίδης), Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Ιακωβίδης (82' Σαμιώτης), Ζυγγερίδης (66' Παπουτζίδης).

Δηλώσεις

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας είπε μετά από το τέλος του αγώνα: "Οι συνθήκες του παιχνιδιού που δημιουργήθηκαν από την τακτική του αντιπάλου μας δημιούργησαν προβλήματα. Προσπαθήσαμε να βρούμε διαδρόμους και λύσεις και πετύχαμε δυο τέρματα. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι καλύτερο γιατί ο αντίπαλος έπαιξε σφιχτή άμυνα. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας".
sports-academies.gr