Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ο Γιάννης Κοντογιάννης είναι σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις φάουλ και το απέδειξε για μία ακόμη φορά στα Χανιά

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Νέων Κ20 του Πλατανιά και του Παναιτωλικού, που διεξήχθη στις Μουρνιές, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.


Όμορφο ποδόσφαιρο παίχτηκε στα Χανιά με την πολύ καλή ομάδα του Χρήστου Ζαρκαβέλη , που πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν, να χάνει βαθμό απ’ τον Πλατανιά, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία.

Ο Παναιτωλικός είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ 27΄ωστόσο το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μωραΐτης κατέληξε στο δοκάρι του Κουράκη.
Ωστόσο οι Αγρινιώτες άνοιξαν το σκορ στο 61' με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του I. Κοντογιάννη [φωτογραφία], ο οποίος έκανε το 0-1.

Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε λίγο μιας και η ομάδα του  Νίκου Μαναρώλη πέτυχε την ισοφάριση  στο 79' με γκολ του Κοκάκη, ο οποίος είχε περάσει πριν 4 λεπτά, ως αλλαγή στο ματς.

Διαιτητές: Τσαγκαράκης Πέτρος (Λογαρίδης Γιώργος, Τσιλίκας Γιάννης) της ΕΠΣ Χανίων.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κουράκης, Μαραγκουδάκης, Στεφάνιδης (70' Ανυφαντάκης), Σταθινάκης, Ρουσάκης Εμ., Σκουλούδακης (75' Κοκάκης), Σεχου, Ρουσσάκης Ευγ., Παπανικολάου, Γαρεφαλάκης, Ζίκο (82' Τσελά).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Καράι, Τασιούλης, Σάαντο, Μιχάι, Μαλής, Βασιλάρης (88’ Πριόνας), Βακράκος (75’ Κοντογιάννης Γ.), Μωραΐτης, Κοντογιάννης Ι., Γιαννιώτης (82’ Μυτιλήνης).

Αντώνης Μουστάκας, για το Football-Academies.gr