Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μεγάλο "τρίποντο" η Αναγέννηση Θέρμου στο Αντίρριο...

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 1

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ 2



Αποφασισμένη να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Αντίρριο ήταν η Αναγέννηση Θέρμου  και τα κατάφερε. Αν και δημιούργησε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκο στο 44’ με τον Ευθυμιόπουλο να χρήζεται σκόρερ της ομάδας του. Στην επανάληψη ο Ατρόμητος είχε την ευκαιρία όμως να σημειώσει κι άλλο γκολ όμως ο Γλωσσόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ και ο Ευθυμιόπουλος δεν αξιοποίησε την ωραία πάσα που δέχθηκε από τον Παπαποστόλου. Στο 61’ οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν στην ισοφάριση με τον Μούτσα να ευστοχεί από την άσπρη βούλα  μετά από πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από ανατροπή του Αποστολόπουλου. Η Αναγέννηση πίεσε ακόμη περισσότερο και στο 82’ ο Μούτσας που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα θα ανατραπεί από τον Φλωρόπουλο που θα δεχθεί απευθείας κόκκινη κάρτα μέσα στη περιοχή και θα κερδίσει πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος και χαρίσει στην ομάδα του τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Ατρόμητος: Φλωρόπουλος, Ταμπάκης, Ηλιόπουλος, Μπίμπας, Αποστολόπουλος(82’Χασαπογιάννης), Πετσίνης, Ζαχαρόπουλος, Παπαποστόλου, Ευθυμιόπουλος, Γλωσσόπουλος(60’ Κάκκος), Παπάκωστόπουλος.

Αναγέννηση Θέρμου: Μπαλάφας, Μπαζώρας (84’ Ματαγιάννης Β.,), Μπίστας,Γιαννοκώστας, Κουρσάρης, Ξανθόπουλος Ε., Παπαευθυμίου, Τσοπανάς, Καλλιακμάνης), Καλαντζής(58’ Ξανθόπουλος Δ.), Μούτσα, Μαραγιάννης.
nafpaktianews.gr