Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πάλεψε, έφτασε στη βρύση αλλά δεν ήπιε νερό ... Η ομάδα του Αλικυρναικού...

.
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΑΛΙΚΥΡΝΑΙΚΟΣ ΑΓ.ΘΩΜΑ-1-0
Τον έσωσε ο Μπούτιβας, τον λύτρωσε ο Αλεξάκης στο 89΄και πήρε μια μεγάλη νίκη επι του μαχητικού Αλικυρναικού ο Αχελώος στο Αγγελόκαστρο.

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Αχελώος Αγγελοκάστρου που επιβλήθηκε με 1 - 0 του Αλικυρναϊκού Αγίου Θωμά στην έδρα του. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Γιώργου Ζήκου έφτασε τους 30 βαθμούς και κοιτάζει ακόμα και την απευθείας παραμονή, ενώ ο Αλικυρναϊκός έμεινε στους 26 και τα πράγματα δυσκολεύουν για την ομάδα του Αγίου Θωμά.
Πάντως για να φτάσει ο Αχελώος στη νίκη χρειάστηκε ο Μιχάλης Μπούτιβας να λατεβάσει "ρολά". Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έκανε μια πολύ καλή επέμβαση στο 32΄ σε σουτ του Σακελαρόπουλου και δύο μεγάλες αποκρούσεις σε τετ α τετ του Σακελαρόπουλου στο 70΄ και σε φάουλ του Νεκτάριου Ζέρβα στο 85΄. Και αφού ο Αλικυρναϊκός έχασε τις ευκαιρίες, το πλήρωσε στο 89΄. Ο Λευτέρης Καλοκαίρης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Αλεξάκης με κεφαλιά νίκησε το Μπότα κάνοντας το 1 - 0 που έμεινε ως το τέλος.

Το φιλμ του αγώνα.

5΄ Ο Σακελαρόπουλος κερδίζει την κόντρα και η μπάλα φτάνει στο Γαβρίνα που μέσα από την περιοχή σουτάρει άουτ.
12΄ Γύρισμα του Στάθη Ζαλοκώστα οι αμυντικοί απομακρύνουν και η μπάλα φτάνει στο Βαγενά που σουτάρει άουτ.
30΄ Γύρισμα του Βαγενά στο Λάμπρο Ζαλοκώστα που σκοράρει, όμως υποδεικνύεται οφσάιντ.
32΄ Σέντρα του Βασιλείου ο Σακελαρόπουλος σουτάρει με το Μιχάλη Μπούτιβα να διώχνει και η μπάλα φτάνει στο Γαβρίνα που από πλάγια μέσα στην περιοχή σουτάρει άουτ.
57΄ Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για χέρι του Ζέρβα μέσα στην περιοχή.
70΄ Ο Σακελαρόπουλος εκμεταλλεύεται λάθος στην άμυνα του Αχελώου, βγαίνει τετ α τετ με το Μπούτιβα, πλασάρει και ο τερματοφύλακας του Αχελώου αποκρούει.
85΄ Φάουλ του Νεκτάριου Ζέρβα ο Μιχάλης Μπούτιβας αποκρούει εντυπωσιακά στη γωνία.
89΄ Γκολ. Κόρνερ του Λευτέρη Καλοκαίρη ο Αλεξάκης πηδάει πιο ψηλά απ' όλους και με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Μπότα.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Μπούτιβας Μ., Καλοκαίρης Ε., Ματσίγκας, Ρουσογιάννης, Καλοκαίρης Ν., Αλεξάκης, Γούργαρης, Ζαλοκώστας Λ., Βαγενάς (64΄ Καρατζογιάννης), Ζαλοκώστας Ε. (64΄ Σαγάνας), Μπούτιβας Α. (80΄ Τσούμαρης).

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ (Σταμάτης Σαρρής): Μπότας, Κάλτσης, Μαντέλος, Ζέρβας Γ., Φράγκος, Κάκκος, Βασιλείου, Τριφιάτης Σ. (70΄ Τριφιάτης Γ.), Γαβρίνας, Ζέρβας Ν. (89΄ Μιχαλόπουλος), Σακελαρόπουλος (75΄ Αθανασόπουλος).
olatagoal.gr