Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΜ και ανάσανε βαθμολογικά

ΑΕ Μεσολογγίου – Κεραυνός Μυρτιάς 3-0



Επιστροφή στις νίκες και βαθειά βαθμολογική ανάσα για την ΑΕΜ που στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής επιβλήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-0 επί του Κεραυνού Μυρτιάς.

Πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και υπεροχή για του γηπεδούχους καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με τον Κουντούρη στο 6΄με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πέκεζ να κάνει το 1-0. Στο 55΄οι γηπεδούχοι μετά από κόρνερ του Ρασμίλ και φάση διαρκείας στα καρέ του Κατσαβοχρήστου με κεφαλιά του Πέκεζ θα διπλασιάσει τα τέρματα της.

Για να έρθει στο 70΄από τα έντεκα βήματα ο Μπαλαμπάνης με χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Μπαλαούρας, να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Με πολλές απουσίες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και οι δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους να δείχνουν πιο αποφασισμένοι από το πρώτο έως στο τελευταίο λεπτό και να πανηγυρίζουν μια κομβικής σημασίας για την συνέχεια του πρωταθλήματος νίκη.

Το φιλμ του αγώνα:

1΄σουτ του Ρασμίλ άουτ.

6΄γκολ, σέντρα από δεξιά του Πέκεζ στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Κουντούρη 1-0.

37΄αναγκαστική αλλαγή για τον Κεραυνό, την θέση του τραυματία Προβίδα θα πάρει ο Τζέμμος.

41΄ομορφη προσπάθεια και προσποίηση στο ύψος της περιοχής του Κουντούρη, το σουτ που θα επιχειρήσει θα περάσει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

46΄σουτ του Πέκεζ άουτ.

55΄γκολ, κόρνερ από αριστερά του Ρασμίλ στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Διαμαντόπουλου Χ. εντυπωσιακή απόκρουση του Κατσαβοχρήστου, νέα κεφαλιά του Πέκεζ και 2-0.

63΄κόρνερ για τον Κεραυνό με τον Σαμψώνα να στέλνει την μπάλα στην καρδία της μικρής περιοχής, κεφαλιά του Γκορόγια, στην αγκαλιά του Καραδήμα.

68΄γκολ, ατομική προσπάθεια από αριστερά του Μπαλαούρα με τον παίκτη της ΑΕΜ να ανατρέπεται στην περιοχή Σιάσο, διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους και μικρό αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών με τον ρέφερι να μοιράζει εκατέρωθεν κίτρινες κάρτες. Στο 70΄της αναμέτρησης και αφού τα πράγματα θα έχουν ηρεμήσει, ο Μπαλαμπάνης  Ν.θα ευστοχήσει από τα έντεκα βήματα και θα κάνει το τελικό 3-0.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ασημάκης, Κολοσιώνης και Ροδάτος.

ΑΕΜ: (Ανδρέας Μαργέλης) Καραδήμας, Μπαλαούρας Κ.(86΄Αυφαντής), Καβαλλάρης, Πασπαλιάρης Γ., Μπαλαμπάνης, Παλιάτσας Α.(66΄Διαμαντόπουλος Γ.), Διαμαντόπουλος Χ., Σταθόπουλος, Κουντούρης, Ρασμίλ (76΄Ρισάνος), Πέκεζ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ: (Λάκης Παπαχρήστος) Κατσαβοχρήστος, Προβίδας (37΄λ.τ Τζέμμος), Ντζάλας, Ρόκκος, Γκορόγιας, Μπούσγος, Γρίβας, Σιάσος, Φάτσαλης (67΄Πατσαούρας), Σαμψώνας, Βελέντζας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr