Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Άλλη κλάση η Φλόγα! Έχει... δρόμο να διανύσει η ΑΕΜ

 ΑΕ Μεσολογγίου – Φλόγα Παλαιομάνινας 0-3


Νίκη με σκορ 3-0 για την Φλόγα στο Μεσολόγγι επί της ΑΕΜ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας, που σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Ναυπακτιακού στο Θέρμο με 1-1 με την Αναγέννηση θα φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας την ομάδα της Παλαιομάνινας με 43 βαθμούς.

Παιχνίδι μονόλογος για τους φιλοξενούμενους που δεν απειλήθηκαν από την ΑΕΜ με εξαίρεση στην μοναδική ευκαιρία που έκαναν οι γηπεδούχοι σε όλο το παιχνίδι στο 53΄ με τον Καραγκούνη να λέει όχι με εκπληκτική απόκρουση σε πλάσε εξ επαφής του Αυτζή.

Από την άλλη η ομάδα της Φλόγας με κορυφαίο παίκτη που γηπέδου τον Βασιλογιάννη που ήταν πανταχού παρών κατάφερε στο 31΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νάκου να πάρει κεφάλι στο σκορ 0-1. Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το παιχνίδι στην επανάληψη, με τον Νταλαπέρα στο 46΄ να βγάζει την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Βασιλογιάννη και 0-2. Για να έρθει στο τελευταίο λεπτό τον καθυστερήσεων ο Φραγκούλης μετά από επέλαση του Νάκου από αριστερά και σέντρα, με πλάσε να κάνει το τελικό 0-3.

Μεγάλος προβληματισμός υπάρχει στους κόλπους το φίλαθλου κοινού της ομάδας του Μεσολογγίου, που για ακόμα ένα παιχνίδι είδε την ομάδα του να μην μπορεί να σταθεί αντάξια των περιστάσεων στον αγωνιστικό χώρο. Η τέταρτη ήττα για την ΑΕΜ στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές μετά την νίκη με σκορ 2-1 για την 12η αγωνιστική επί του ΑΟ Χάλκειας και την εντος έδρας ισοπαλίας με την Αναγέννηση Θέρμου για την 15η αγωνιστική, που θα την φέρει στην 9η θέση με 24 βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα:

5΄σέντρα του Αντωνόπουλου κεφάλια Κόκκαλη άουτ.

9΄μπαλιά του Καντάνη, σουτ Ζαχαράκη ψηλά άουτ.

11΄σουτ Βασιλογιάννη ελάχιστα άουτ.

31΄γκολ, ανατροπή του Βασιλογιάννη από τον Πασπαλιάρη και πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Νάκος και θα κάνει το 0-1.

44΄βαθειά μπαλιά του Σωτηρόπουλου με αποδέκτη τον Κόκκαλη πλάσε με τον επερχόμενο Νταλαπέρα να μην μπορεί να έρθει σε επαφή με την μπάλα που θα περάσει άουτ.

46΄γκολ, σέντρα από αριστερά του Νταλαπέρα στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του αφύλακτου Βασιλογιάννη και 0-2.

51΄κόρνερ του Νταλαπέρα στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά Κόκκαλη ελάχιστα άουτ.

53΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ στην πρώτη επίσκεψη στα καρέ των φιλοξενούμενων. Αντεπίθεση με τον Πασπαλιάρη από δεξιά, θα βγάλει την σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής πλάσε του Αυτζή με τον Καραγκούνη να κάνει εκπληκτική απόκρουση και να κραταει το μηδέν για την εστία του.

56΄ διπλή χαμένη ευκαιρία για την Φλόγα με τον Κόκκαλη, με τον Παναγιωτόπουλο να διώχνει πάνω στην γραμμή.

61΄σουτ του Βασιλογιάννη, με την μπάλα να τραντάζει την εξωτερική πλευρά του αριστερού κάθετου δοκαριού του Καραδήμα.

71΄σέντρα του Πασπαλιάρη στο πρώτο δοκάρι, με αμυντικό να διώχνει σε κόρνερ και την μπάλα να περναει ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι.

75΄σουτ του Κόκκαλη αποκρούει ο Καραδήμας.

86΄σουτ του Νάκου άουτ.

92΄εκτέλεση φάουλ του Ζαχαράκη άουτ.

94΄γκολ, αντεπίθεση με τον Νάκο για την Φλόγα θα βγάλει την σέντρα στον Φραγκούλη με πλάσε θα κάνει το 0-3.

Διαιτητες της αναμετρησης οι κ.κ Τσιρώνης, Κολοσιώνης και Τσιλίκας.

ΑΕΜ: (Δημήτρης Ξηρός) Καραδήμας, Παλιάτσας, Καβαλλάρης (38΄Βρέττας 83΄Διαμαντόπουλος Γ.), Παναγιωτόπουλος, Μπαλαμπάνης, Διαμαντόπουλος, Βλαχογιάννης, Αυτζής, Ναούμης, Νικολόπουλος (62΄Πλαστήρας), Πασπαλιάρης.

ΦΛΟΓΑ: (Χρήστος Βασιλείου) Καραγκούνης, Τραγουλιάς, Αντωνόπουλος, Ζαχαράκης, Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Νταλαπέρας (75΄Φραγκούλης), Ντζιμάνης (82΄Αγγελοκωστόπουλος), Κόκκαλης (81΄Κοκώνης), Βασιλογιάννης.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr
 ** Απο την ΑΕΜ μόνο ο Μπαλαμπάνης Ν. και ο νεαρός Αυτζής Ι. προσπάθησαν περισσότερο, αφού  ένας αρκετά μεγάλος αριθμός παικτών , δεν έχουν καταλάβει σε ποια ομάδα αγωνίζονται..

**Στα θετικά του αγώνα η επιστροφή  στους αγωνιστικούς χώρους μετά απο πολύ καιρό λόγω σοβαρού τραυματισμού του Γρηγόρη Διαμαντόπουλου.

**Ο έμπειρος τερματοφύλακας της Φλόγας Γιώργος Καραγκούνης απο την πρώτη του εμφάνιση, έδειξε θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα  της Παλαιομάνινας.

 **Λίγος σχετικά κόσμος παρακολούθησε τον αγώνα.