Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ο Αλικυρναικός αποδείχτηκε «σκληρό καρύδι» για την πρωτοπόρο Φλόγα

Η Φλόγα Παλαιομάνινας αγχώθηκε απέναντι στον Αλικυρναϊκό, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 2 - 0.
Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Χρήστου Βασιλείου διατηρήθηκε στην κορυφή φτάνοντας τους 53 βαθμούς, ενώ ο Αλικυρναϊκός με 19 βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν διαβασμένοι και με οργανωμένη άμυνα δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος. Στο σουτ του Νάκου στο 7΄ ο Μπότας αντέδρασε σωστά, ενώ στο 45΄ ο Χριστόπουλος από πλάγια σούταρε άουτ. Μοναδική στιγμή όπου προσπάθησε να απειλήσει ο Αλικυρναϊκός ήταν στο 21΄, όμως ο Καραγκούνης με σχετική ευκολία απέκρουσε το σουτ του Βασιλείου.
Η Φλόγα ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με μεγάλη ευκαιρία, όμως ο Μπότας νίκησε στο τετ α τετ το Βασιλογιάννη στο 48΄. Ο Αλικυρναϊκός στη συνέχεια κράτησε καλά, όμως νικήθηκε σε στημένη φάση στο 72΄. Ο Βασιλογιάννης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σωτηρόπουλος με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν πιο μπροστά για να κυνηγήσουν το γκολ της ισοφάρισης, άφησαν χώρους και το πλήρωσαν στο 81΄. Ο Δερβίσης βρήκε το Νάκο που απέναντι από το Μπότα σημάδεψε σωστά και έκανε το 2 - 0. Στο 84΄ ο Γαβρίνας νικήθηκε από τον Καραγκούνη και δε μπόρεσε να ξαναβάλει την ομάδα του στο παιχνίδι, ενώ στα τελευταία λεπτά η Φλόγα είχε ευκαιρίες, όμως το 2 - 0 δεν άλλαξε.

Το φιλμ του αγώνα.

7΄ Σουτ του Νάκου έδιωξε στην αριστερή του γωνία ο Μπότας.
21΄ Γυριστό σουτ του Βασιλείου μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Καραγκούνης.
45΄ Κάθετη του Νάκου στο Χριστόπουλο που κερδίζει την κόντρα από το Μπότα αλλά από πλάγια αριστερά σουτάρει άουτ.
48΄ Κάθετη πάσα του Νάκου στο Βασιλογιάννη που μπαίνει στην περιοχή και σε τετ α τετ πλασάρει το Μπότα, όμως ο τερματοφύλακας του Αλικυρναϊκού με τα πόδια αποκρούει.
72΄ Γκολ. Κόρνερ του Βασιλογιάννη από αριστερά ο Σωτηρόπουλος με κεφαλιά από κοντά κάνει το 1 - 0.
74΄ Μακρινό σουτ του Νταλαπέρα η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.
81΄ Γκολ. Πάσα του Δερβίση στο Νάκο που μπαίνει στην περιοχή και απέναντι από το Μπότα σουτάρει στα δίχτυα για το 2 - 0.
84΄ Ο Νεκτάριος Ζέρβας πασάρει στο Γαβρίνα που περνά το Νταλαπέρα, βρίσκεται απέναντι από τον Καραγκούνη και σουτάρει με τον τερματοφύλακα της Φλόγας να διώχνει εντυπωσιακά.
87΄ Ο Δερβίσης πασάρει στο Βασιλογιάννη που από το ύψος της περιοχής και αριστερά σουτάρει άουτ.
89΄ Πάσα του Χριστόπουλου στο Νάκο που σουτάρει και αποκρούει ο Μπότας.
90΄ Ο Χριστόπουλος πασάρει στο Ντζιμάνη που από πλάγια δεξιά μέσα από την περιοχή σουτάρει άουτ.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Χρήστος Βασιλείου): Καραγκούνης, Τραγουλιάς, Χριστόπουλος (90΄ Καρύπης), Ζαχαράκης, Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Σαγάνης (41΄ Βασιλογιάννης), Ντζιμάνης, Νταλαπέρας, Νάκος, Δερβίσης (87΄ Αγγελοκωστόπουλος).

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ (Σταμάτης Σαρρής): Μπότας, Καλτσής, Ψαθάς, Ζέρβας Γ., Μαντέλος, Κάκκος, Βασιλείου (76΄ Αθανασόπουλος), Φράγκος, Σακελαρόπουλος, Τριφιάτης (73΄ Ζέρβας Ν.), Μιχαλόπουλος (55΄ Γαβρίνας).
olatagoal.gr