Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

«Κόκκινος» πιστολέρο! ... Το καθάρισε ο Πιστιόλης....

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 1

ΠΑΟΚ 0

Έκανε τα εύκολα δύσκολα ο Ναυπακτιακός ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έχει άγχος μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή την λύση για την ομάδα της Ναυπάκτου έδωσε ο Κώστας Πιστιόλης πετυχαίνοντας το 12ο γκολ του στο πρωτάθλημα σε ένα αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων αφού και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες με τον Ναυπακτιακό ωστόσο να έχει την μερίδα του λέοντος .



Διαιτητής του αγώνα ο κ. Καραβασίλης με βοηθούς τον κ. Κασσαβέτη και τον  κ.  Τσιλικά.

Το φίλμ του αγώνα:

1’ Σουτ του Ψυχογιού η μπάλα άουτ.

6’ Διαγώνιο σουτ του Ψυχογιού ο Κατερινόπουλος παραχωρεί κόρνερ.

18’ Εκτέλεση φάουλ Βρουσάι εξ’ επαφής ο Νασόπουλος δεν βρίσκει τη μπάλα μαζεύει ο τερμάροφύλακας.

20’ Ατομική ενέργεια του Πιστιόλη και σουτ η μπάλα άουτ.

23’ Σουτ του Μπελεβώνη έξω από την περιοχή ο Πετσίνης διώχνει σε κόρνερ.

24’ Ο Ψυχογιός από πλάγια θέση τετ α τετ δεν μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα.

39’ Εκτέλεση φάουλ του Βρουσάι και κεφαλιά του Νασόπουλου η μπάλα καταλήγει στα δίκτυα όμως υποδεικνύεται σε θέση οφ σαίντ ο σκόρερ.

41’Εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Ψυχογιού από αριστερά ο Κατερινόπουλος θα προλάβει και θα μπλοκάρει τη μπάλα μπροστά από τον Μιχαλόπουλο.

45+ΓΚΟΛ Ο Πιστιόλης με καλοζυγισμένο σουτ μέσα στη περιοχή θα στείλει τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Κατερινόπουλο κάνοντας το 1-0.

52’ Σουτ του Μπελεβώνη ο Πετσίνης αποκρούει σε κόρνερ.

55’΄Ύστερα από σουτ του Τασούλη ο Πετσίνης αποκρούει χωρίς να συγκρατήσει τη μπάλα καταφέρνει όμως με δεύτερη προσπάθεια να την μπλοκάρει πέφτοντας στα πόδια του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

62’ Ύστερα από σέντρα του Ψυχογιού από αριστερά και σουτ στη κίνηση του Μιχαλόπουλου η μπάλα βρίσκει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

69’Ο Δημητρακόπουλος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνει τη μπάλα στη ρίζα της αριστερής κάθετης δοκού του ΠΑΟΚ.

78’Κεφαλιά του Καλαβρουζιώτη ύστερα από κόρνερ του Ανδριτσόπουλου περνά ελάχιστα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

79’ Από κακό υπολογισμό ύστερα από έξοδο του Πετσίνη η μπάλα καταλήγει στο Μπελεβώνη το πλασέ του τελευταίου όμως βρίσκει στο σώμα του Φλέγκα ένα μέτρο πριν περάσει τη γραμμή.

87’’ Ατομική ενέργεια του Ψυχογιού θα μπεί στη μεγάλη περιοχή το πλασέ που επιχειρεί όμως βρίσκει σε σώμα αμυντικού και καταλήγει κόρνερ.

Ναυπακτιακός: Πετσίνης , Καζανάς, Βρουσάι, Νασόπουλος, Φλέγκας, καλαβρουζιώτης, Ανδριτσόπουλος, Ζαχαρόπουλος(56’ Δημητρακόπουλος), Ψυχογιός, Μιχαλόπουλος(80’ Καμμένος), Πιστιόλης(85’ Αδραχτάς)

ΠΑΟΚαλυβίων (Τούρκας): Κατερινόπουλος, Κόκκοτος, Καρασάβας(42’λτ. Διονυσάτος), Μυλωνάς, Νταλαπέρας, Καγκαράς, Τασούλης(66’ Τριανταφύλλου),Μυγδάκης,Γκασούκας, Μυλωνάς,Μπελεβώνης.

nafpaktianews.gr