Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Σε ένα παιχνίδι πολύ φτωχό σε θέαμα οι ΄΄κανονιέρηδες΄΄ δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα και ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με την Αναγέννηση Θέρμου



 Σε ένα  ματς, το οποίο, γρήγορα θα ξεχαστεί, καθώς, δεν είχε και πολλές φάσεις.
Η ομάδα του Μεσολογγίου , είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ως γηπεδούχος και η αντίπαλος ομάδα, αρκέστηκε στην διατήρηση του μηδέν, στην άμυνα, με συμπαγή άμυνα και με ξαφνικές αντεπιθέσεις προσπάθησε να γίνει απειλητική για την εστία του επαναεμφανιζόμενου Καραδήμα.
Η ΑΕΜ που τον τελευταίο καιρό  δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των πρώτων αγωνιστικών ,με χαμένη ψυχολογία, σύνολο "βυθισμένο" στο άγχος και στην πίεση.
Δεν  άρεσε  καθόλου  ο τρόπος που έπαιξε η ΑΕΜ. Σε ... κακό φεγγάρι οι ΄΄κανονιέρηδες ΄΄, που αναζητούν τον καλό τους, χαμένο, εαυτό. Ελάχιστοι οι φίλοι τους στο γήπεδο, αλλά και αυτοί δεν άντεξαν με την αποκαρδιωτική εικόνα των παικτών , που ταλαιπωρούν αρκετά την μπάλα χωρίς ουσία,  και θυμίζει ομάδα  χωρίς  ομοιογένεια και συνοχή.
Οι παίχτες της ΑΕΜ μπορεί να είχαν  την πρωτοβουλία, αλλά η πίεση που ασκούσαν  ήταν ανούσια, με αποτέλεσμα να μείνουν οι δύο ομάδες στο 0-0!Απο την άλλη πλευρά η Αναγέννηση που είχε ελλέιψεις και κατέβηκε με 12 ποδοσφαιριστές θυσίασε πολλές φορές τον ορθόδοξο τρόπο ανάπτυξης   και  πολλές φορές έπαιξε αντιποδόσφαιρο , ενω και οι δύο ομάδες   σε 90 λεπτά αγώνα δεν δημιούργησαν καμία σπουδαία ευκαιρία.Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επανεμφάνιση των Καραδήμα-Βλαχογιάννη -Ρισβά για την ΑΕΜ.
Διαιτητής του αγώνα ο Π.Κέκελλος με βοηθούς τους Βασιλόπουλο και Γαλανόπουλο που δεν απέφυγαν τα λάθη.
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Δημήτρης Ξηρός) Καραδήμας, Διαμαντόπουλος Χ. (46΄Καβαλλάρης Δ), Παλιάτσας Α., Παναγιωτόπουλος Α., Μπαλαμπάνης Ν., Πέκεζ, Αυτζής Ι, Ρούσσης Π. (46΄Ρισβάς), Πλαστήρας (77΄Ντρούκας), Βλαχογιάννης, Πασπαλιάρης  Ι..

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ: ( Τάκης Τσιάκαλος) Μπαλάφας, Καλλιακμάνης, Μπίστας, Γιαννοκώστας, Κουρσάρης, Ξανθόπουλος, Κούκος, Μαραγιάννης Γ, Καλαντζής (82΄Μαραγιάννης Β.), Μούτσα, Κουσκούνης.