Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

«Το αγωνιστικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα»

 Μέσα σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης για τον άδικο χαμό του ΘΟΔΩΡΗ διεξήχθη το αναβληθέν παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β' κατηγορίας Ε.Π.Σ..Α ανάμεσα στην Α.Ε ΟΙΝΙΑΔΩΝ και τον ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ που βρήκε νικήτρια την ομάδα του ''Νησιού'' που κατέκτησε παράλληλα τον άτυπο τίτλο του ''Πρωταθλητή Χειμώνα".Πριν τον αγώνα πραγματοποιήθηκε μια μικρή τελετή είς μνήμην του εκλιπόντος από την ομάδα της Α.Ε ΟΙΝΙΑΔΩΝ και την συμμετοχή του ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ μέ σεβασμό καί τιμή ως έκφραση για το πρόσωπο του ΘΟΔΩΡΗ αφού στο Αιτωλικό έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα αγωνιζόμενος για τρία έτη στην παιδική ομάδα.
Οι κυριότερες φάσεις του παιχνιδιού: Στο 9' κόρνερ του Καλύβα γκολ με κεφαλιά ο Σεραφίγκος Στο 20' ωραία κάθετη μπαλιά του Φράγκου Α. γκολ από τον Φράγκο Γ. για το 0-2 Στο 32' ο Φράγκος Γ. τροφοδοτεί τον Σεραφίγκο που χάνει μοναδική ευκαιρία από πολύ κοντά Στο 40' διπλή φάση της Α.Ε ΟΙΝΙΑΔΩΝ τα σουτ όμως των Βασιλείου & Χρυσικού εξουδετερώνει ο Κούσουλας Ε. Στο 51'λόμπα Νιτσάκη αουτ η μπάλα Στο 59' σουτ από τον Σεραφίγκο αποκρούει ο Καρατζογιάννης Στο 63' αδύναμο πλασέ του Καρέτσου δε βρίσκει στόχο Στο 66' σουτ Νιτσάκη έξω Στο 70' όμορφη πάσα Καρέτσου στον Φράγκο Α. για το 0-3 Στο 73' νέο σουτ Νιτσάκη ελάχιστα έξω Στο 75' εντυπωσιακή απόκρουση του Κούσουλα Ε σε σουτ του Χριστοδούλου Στο 87' κεφαλιά από τον Ράπτη μπλοκάρει ο Κούσουλας Ε Στο 90' ο Καρέτσος δεν μπορεί να νικήσει τον Καρατζογιάννη στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Τσοπλάκου-Κακατσίδη-Τσιλίκα Οι συνθέσεις των ομάδων:                                                                                                                                Α.Ε ΟΙΝΙΑΔΩΝ(Ζαπάντης)Καρατζογιάννης,Ζαπάντης Θ(67' Ράπτης) Τσακαλώζος,Ράπτης Ι,Βλαχάκης,Μιχάλης,Νιτσάκης,Παππάς,Χριστοδούλου(78' Ζώγας)Χρυσικός,Βασιλείου(55' Αλετράς)    
                                                                                                 ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ(Θεοδοσίου Δ.) Κούσουλας Ε, Καραδήμας,Χονδρογιάννης,Παναγιωτόπουλος,Κούσουλας Ν. Καλύβας, Καρέτσος, Φράγκος Α( 75' Ακρίδας)Φράγκος Γ(83' Φελιμέγκας) Κάκος,Σεραφίγκος (71' Βαλτογιάννης)