Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Χαρ. Τρικούπης....Άδικη ήττα !!!!!

Άλλη μια άδικη ήττα γνώρισε η ομάδα μας την περασμένη Κυριακή στην Ακράτα αφού λύγισε από την τοπική ομάδα (2η στη Βαθμολογία του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής) στην παράταση με σκορ 72-71.
Η ομάδα μας που είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημά του και αφού κατάφερε να γυρίσει στο παιχνίδι όταν βρέθηκε με "την πλάτη στον τοίχο" στα τελευταία 2 λεπτά του αγώνα δεν κατάφερε να μείνει συγκεντρωμένη ως το τέλος και ουσιαστικά "χάρισε" το παιχνίδι στους γηπεδούχους.
Οι παίκτες μας ξεκίνησαν δυναμικά προηγούμενοι με 10-0 και κλείνοντας το Α' δεκάλεπτο με 20-10 , δείχνοντας ότι δεν θα αποτελέσουν "έυκολη λεία" για τους φιλόδοξους γηπεδούχους. Στο Β' δεκάλεπτο η τοπική ομάδα ισορρόπησε το παιχνίδι καλύπτωντας την εις βάρος της διαφορά και κατάφερε να προηγηθεί για πρώτη φορά με 1 πόντο 20'' πριν τη λήξη του ημιχρόνου, όμως ένα καλάθι του Μουράτογλου με τη λήξη του ξανάδωσε το προβάδισμα  στην ομάδα μας.
Η εικόνα δεν άλλαξε και στο Γ' Δεκάλεπτο με την ομάδα μας να διατηρεί σταθερά βραχεία κεφαλή και τους γηπεδούχους να κυνηγούν το σκορ. Το δεκάλεπτο έκλεισε με την ομάδα μας να προηγείται 3 πόντους , 48-45.
Μέχρι και τα μέσα του τελευταίου δεκαλέπτου η εικόνα δεν άλλαξε με την ομάδα μας να ελέγχει το παιχνίδι διατηρώντας το προβάδισμα. Σε εκείνο το σημείο ένα ξέσπασμα των γηπεδούχων σε συνδυασμό με κακές έπιθετικές επιλογές από την ομάδα μας , έδωσαν στην τοπική ομάδα διαφορά 5 πόντων με μόλις 2 λεπτά να υπολείπονται για την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Η ομάδα μας δεν εγκατέλειψε το παιχνίδι και με 3ποντο του Σταυρόπουλου και δυο εύστοχες βολές του Μουράτογλου , ισοφάρισε και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. (Σκορ 64-64).
Το έξτρα 5λεπτο ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας αφού κατάφερε να πάρει γρήγορα διαφορά 5 πόντων (69-64) και 65-71 με 1' 45'' για τη λήξη του αγώνα. Οι γηπεδούχοι κάνοντας την ύστατη προσπάθεια για τη διεκδίκηση του παιχνιδιού δικαιώθηκαν καθώς ένα τρίποντο του Μάλλη έφερε τη διαφορά στο καλάθικαι εν συνεχεία, μετά από λάθος των παικτών της ομάδας μας ένα καλάθι και φάουλ του Λάφη έδωσαν προβάδισμα 1 πόντου. Στην τελευταία επίθεση το άστοχο τρίποντο του Σταυρόπουλου έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να πανηγυρίσουν τη νίκη.
Παρά την στενοχώρια που μας δίνει το αποτέλεσμα, αφού η έλλειψη συγκέντρωσης στο τελευταίο λεπτό του αγώνα μας στέρησε τη νίκη, κρατάμε την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα μας και συνεχίζουμε δυναμικά.
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας με αντίπαλο την πρωτοπόρο ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.
Φύλλο αγώνα:
Τα δεκάλεπτα: 10-20, 34-35 ημ., 45-48, 64-64 κ.α., 72-71 παράταση.
Ακράτα (Ν. Ζίζηλας): Σαρίκας 10 (2), Σταυρόπουλος 2, Βασιλάτος, Βασιλακόπουλος, Σχορτσανίτης 10, Πολύδερας 15 (1), Λάφης 5, Μπιτσάκος 8 (2), Οικονομόπουλος 2, Β. Μαλλής 20 (6), Σακελλαρίου.
Χαρίλαος Τρικούπης (Π. Ζωντός): Ιωάννου 6 (2), Βουρνάς, Ζαμπέτης 5 (1), Μπαλτάς, Μουράτογλου 18 (2), Σταυρόπουλος 12 (1), Γεωργιάδης 14 (1), Παπαγεωργίου 4, Ψάλτου 12.

trikoupisbc.gr/

akrata mesologgi 1
akrata mesologgi 2
Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας
Φωτο-Βιντεό: Αντώνης Αργυρόπουλος
aigialeiapress.com