Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Απέναντι σε μια μαχητική ΑΕΜ[είχε 2 δοκάρια!!!] .. που ¨¨ πούλησε πολύ ακριβά το τομάρι της¨¨, ...η Φλόγα πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ζωντανή στην υπεράσπιση του τίτλου της η Φλόγα...2 - 0 την επικίνδυνη Α.Ε.Μ.

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ πήρε η Φλόγα Παλαιομάνινας, που επικράτησε στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου της Α.Ε.Μ. με 2 - 0. Έτσι η ομάδα του Χρήστου Βασιλείου συνεχίζει στην υπεράσπιση του τίτλου, με την πρόκρισή της να είναι αγχωτική. Η Α.Ε.Μ. δυσκόλεψε τη Φλόγα, είχε δύο δοκάρια και κυνήγησε μέχρι το τέλος το αποτέλεσμα.
Στο 15ο λεπτό ο Νίκος Νταλαπέρας με εντυπωσιακό σουτ άνοιξε το σκορ για τη Φλόγα. Στο επόμενο λεπτό η Α.Ε.Μ. έχασε ευκαιρία με το Βλαχογιάννη, ενώ στη συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν φάσεις. Η σημαντικότερη φάση του πρώτου ημιχρόνου έγινε στο 44΄ με το Ρασμίλ να κλέβει από το Ζαχαράκη και να πιάνει δυνατό σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου, το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά και οι φάσεις ελάχιστες. Μετά το 75ο λεπτό οι δύο ομάδες ζήτησαν από ένα πέναλτι, η Α.Ε.Μ. σε μαρκάρισμα στον Παναγιωτόπουλο και η Φλόγα σε μαρκάρισμα στον Κοκώνη. Και οι δύο φάσεις πάντως φαίνεται να δικαιώνουν το Ματσούκα, όμως στην πρώτη ο αμυντικός της Α.Ε.Μ. θα μπορούσε να γλιτώσει την κάρτα, καθώς δε διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, όμως την δέχεται για "θέατρο". Η Φλόγα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 83΄ όταν ο Καραδήμας νίκησε σε τετ α τετ τον Κοκώνη και στο 86΄ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν με τον Παναγιωτόπουλο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη, λόγω δυνατού μαρκαρίσματος πάνω στο Νταλαπέρα. Οι γηπεδούχοι στο 89΄ και στο 91΄ έχασαν ευκαιρίες με Βασιλογιάννη και Ντζιμάνη και η φάση του αγώνα έγινε στο 93. Ο Καραδήμας εκτέλεσε φάουλ με γέμισμα προς την περιοχή, ο Βασιλόπουλος έδιωξε και η μπάλα έφτασε στον Καβαλλάρη που με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό ο Κοκώνης βρέθηκε απέναντι στον Καραδήμα και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2 - 0.

Το φιλμ του αγώνα.

8΄ Πλασέ του Βασιλογιάννη η μπάλα περνάει άουτ.
15΄ Γκολ. Ο Βασιλογιάννης πασάρει στο Νταλαπέρα που με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Καραδήμα κάνοντας το 1 - 0.
16΄ Σέντρα του Πασπαλιάρη κεφαλιά του Βλαχογιάννη η μπάλα περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι.
23΄ Κόρνερ του Νάκου ο Καντάνης στο πρώτο δοκάρι πιάνει κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει άουτ.
28΄ Σουτ του Βασιλογιάννη έδιωξε ο Καραδήμας.
29΄ Μεγάλη μπαλιά του Πασπαλιάρη στο Βλαχογιάννη που φεύγει στην πλάτη της άμυνας, μπαίνει στην περιοχή, σουτάρει και ο Βασιλόπουλος αποκρούει.
36΄ Γέμισμα του Νάκου στο Βασιλογιάννη που κάνει το γύρισμα, αλλά ο Κόκκαλης δε βρίσκει τη μπάλα από κοντά.
39΄ Σέντρα του Τραγουλιά από δεξιά ο Νάκος με το στήθος στέλνει τη μπάλα προς την εστία, αλλά ο Καραδήμας αποκρούει.
40΄ Σέντρα του Ρασμίλ από αριστερά ο Βλαχογιάννης με προβολή στέλνει τη μπάλα άουτ.
44΄ Ο Ρασμίλ κλέβει τη μπάλα από το Ζαχαράκη, πιάνει τρομερό σουτ με το Βασιλόπουλο να βρίσκει ελάχιστα τη μπάλα που τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και περνάει κόρνερ.
48΄ Φάουλ του Αυτζή από δεξιά η μπάλα φτάνει στον Παναγιωτόπουλο που από πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή σουτάρει με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
57΄ Μακρινό σουτ του Νταλαπέρα φεύγει άουτ.
65΄ Φάουλ του Νάκου κεφαλιά του Κοκώνη η μπάλα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ.
78΄ Μακρινό σουτ του Ζαχαράκη φεύγει άουτ.
83΄ Τετ α τετ του Κοκώνη που πλασάρει με τον Καραδήμα να διώχνει σωτήρια.
86΄ Η Α.Ε.Μ. μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παναγιωτόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω μαρκαρίσματος στο Νταλαπέρα. Ο αμυντικός των φιλοξενούμενων δέχτηκε την πρώτη κίτρινη δέκα λεπτά νωρίτερα όταν έπεσε μέσα στην περιοχή και ο Ματσούκας τον τιμώρησε για "θέατρο".
89΄ Ο Ντζιμάνης πασάρει στο Βασιλογιάννη που σουτάρει από πλάγια δεξιά και διώχνει ο Καραδήμας.
91΄ Γέμισμα του Αγγελοκωστόπουλου ο Καραδήμας βγαίνει και διώχνει πάνω στο Ντζιμάνη, η μπάλα παίρνει πορεία προς τα δίχτυα και ο Αυτζής διώχνει λίγο πριν περάσει τη γραμμή.
93΄ Φάουλ του Καραδήμα λίγο πίσω από το κέντρο ο Βασιλόπουλος διώχνει στη γραμμή της περιοχής και η μπάλα φτάνει στον Καβαλλάρη που κάνει ψηλοκρεμαστό σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.
94΄ Γκολ. Ο Νταλαπέρας βγάζει στον Κοκώνη που βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ νικάει τον Καραδήμα κάνοντας το 2 - 0.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Χρήστος Βασιλείου): Βασιλόπουλος, Τραγουλιάς, Νταλαπέρας, Ζαχαράκης, Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Ξευγένης (58΄ Σαγάνης), Ντζιμάνης, Κόκκαλης (64΄ Κοκώνης), Νάκος (79΄ Αγγελοκωστόπουλος), Βασιλογιάννης.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Δημήτρης Ξηρός): Καραδήμας, Διαμαντόπουλος Χ. (72΄ Πλαστήρας), Παναγιωτόπουλος, Παλιάτσας, Μπαλαμπάνης, Πέκεζ, Αυτζής, Βλαχογιάννης, Ναούμης, Ρασμίλ (79΄ Βρέττας), Πασπαλιάρης (66΄ Καβαλλάρης).
olatagoal.gr