Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ποδοσφαιρικός πολιτισμός....... απο Ρομπέρτο! «Ζήτησα συγνώμη...»

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του πορτιέρο του Ολυμπιακού. Τι είπε για τα επεισόδια στην Λεωφόρο, για τον τραυματισμό του Φινμπόγκασον και για τις συζητήσεις που έκανε με τους Πράσινους.

Συνέβη ξανά κάτι το οποίο δεν πρέπει να συμβαίνει, κάτι το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό, με το ποδόσφαιρο. Έτσι δεν θα δει ο κόσμος ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες. Δυστυχώς εξαιτίας κάποιων φανατικών που ξέφυγαν από τα όρια είδαμε αυτά που είδαμε που είναι απολύτως απαγορευμένα.

Βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο όπως κάναμε πάντα, έχοντας ηρεμία καθώς πιστεύαμε ότι θα ήταν μία διαφορετική βραδιά σε σχέση με πέρσι. Έχουμε μεγάλο σεβασμό στους παίκτες και τον κόσμο του Παναθηναϊκού και είμαστε πολύ απογοητευμένοι γιατί θέλαμε να παίξουμε.

Ζήτησα συγνώμη από τον Ζέκα και τους παίκτες του Παναθηναϊκού γιατί ήρθαμε εδώ για να παίξουμε. Δεν είναι δικιά μας η απόφαση να μη γίνει το παιχνίδι και είμαστε απογοητευμένοι.

Η αλήθεια είναι ότι ο Φινμπόγκασον εξεπλάγην, του είχαν εξηγήσει τι είχε γίνει πέρσι με Κασάμι. Ευτυχώς φορούσε τη φόρμα της αποστολής ο γιατί το κάψιμο θα ήταν μεγαλύτερο.

Φυσικά θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα πριν ξεκινήσουν τα επεισόδια. Δεν έχει νόημα να υπάρχουν αστυνομικοί στο γήπεδο, όταν οι οπαδοί έχουν αντικείμενα στα χέρια τους.

Είναι πολύ άσχημο να συμβαίνει αυτό σε μία τόσο ωραία χώρα που θα μπορούσε να είχε προηγμένο αθλητισμό", είπε ο Ρομπέρτο στην κάμερα της Nova.