Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μιά ΑΕΜ μέτρια στο πρώτο μέρος και κακή στο δεύτερο ...κρατά μόνο το ΄΄τρίποντο ΄΄απο τον αγώνα με τον Α.Ο.Χάλκειας

ΑΕ Μεσολογγίου – ΑΟ Χάλκειας 2-1



Την νίκη με σκορ 2-1 επί του ΑΟ Χάλκειας σημείωσε το μεσημέρι του Σαββάτου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου η ΑΕΜ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας, με τους κανονιέρηδες να διατηρούνται στην 4η θέση του βαθμολογικού πινάκα με 23 βαθμούς.

Είχαν δεν είχαν συμπληρωθεί τα πρώτα δέκα δευτέρα της αναμέτρησης με την ΑΕΜ να παίρνει κεφάλι στο σκορ με πλάσε του Πασπαλιάρη μετά από λάθος συνεννόηση άμυνας και τερματοφύλακα σε γύρισμα της μπάλας 1-0.

Στο 17΄οι φιλοξενούμενοι με προβολή του Καλαβρουζιώτη μετά από αδράνεια της άμυνας της ΑΕΜ να απομακρύνει σε γέμισμα του Αλμπανη θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια 1-1.

Για να έρθει στο 26΄μετα από κόρνερ του Καβαλλάρη από δεξιά με κεφαλιά ο Διαμαντόπουλος να δώσει εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους 2-1.

Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει με μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΜ στο 48΄, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Νικολόπουλου, ο Πέκεζ με κεφαλιά θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Γκασούκα.

Οι γηπεδούχοι θα οπισθοχωρήσουν με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να επιλύσουν την εστία του Καραδήμα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 78΄ο ΑΟ Χάλκειας θα διαμαρτυρηθεί έντονα για χέρι στην περιοχή του Παλιάτσα, με τον κ. Καραβασίλη να δίνει κόρνερ.

Με δέκα θα τελειώσουν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι, καθώς στο 88΄και σε διάστημα λίγων λεπτών ο Καλαβριζιώτης θα δει για διαμαρτυρίες δυο κίτρινες κάρτες.

Το φιλμ του αγώνα:

1΄γκολ για την ΑΕΜ, γύρισμα της μπάλας, λάθος συνεννόηση άμυνας τερματοφύλακα, κλέψιμο της μπάλας του Πασπαλιάρη και 1-0.

17΄γκολ για τον ΑΟ Χάλκειας, γέμισμα του Αλμπάνη από αριστερά, ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων, με προβολή ο Καλαβρουζιώτης θα κάνει το 1-1.

19΄σουτ του Κάκκου, θα μπλοκάρει στην γωνία του ο Καραδήμας.

24΄ατομική προσπάθεια στην περιοχή του Μπαλαμπάνη σουτ, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

26΄γκολ για την ΑΕΜ, κόρνερ του Καβαλλάρη, κεφαλιά του Διαμαντόπουλου και 2-1.

30΄κόρνερ του Καβαλλάρη από δεξιά, προβολή του Πέκεζ στο ύψος της μικρής περιοχής άουτ.

38΄σουτ του Γεωργίου ψηλά άουτ.

45΄σουτ του Βλαχογιάννη άουτ.

48΄δοκαρι για την ΑΕΜ, εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Νικολόπουλου, κεφαλιά του Πέκεζ με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Γκασούκα και να απομακρύνεται.

51΄αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΜ, στην θεση του Βλαχογιάννη ο Ντρούκας.

78΄έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για χέρι του Παλιάτσα εντος της περιοχής , με τον κ. Καραβασίλη να δίνει κόρνερ.

79΄κορνερ από αριστερά για τους φιλοξενούμενους, αδύναμο γυριστό σουτ του Αλμπάνη άουτ.

82΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάκκου, με τις γροθιές θα απομακρύνει την μπάλα ο Καραδήμας.

84΄σουτ του Αλμπάνη θα μπλοκάρει την μπάλα ο Καραδήμας.

88΄δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε λίγα λεπτά στον Καλαβριζιώτη για διαμαρτυρία, με δέκα ο ΑΟ Χάλκειας.

89΄σουτ για τους φιλοξενούμενους με τον Διαμαντόπουλο, με την μπάλα να περνάει άουτ.

94΄αντεπίθεση για την ΑΕΜ, μέσα από την περιοχή και αριστερά ο Βρέτας θα νικηθεί από τον Γκασούκα σε σουτ που θα επιχείρηση ο πρώτος.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καραβασίλης, Καλαμπόκης και Κακατσίδης.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Δημήτρης Ξηρός) Καραδήμας, Διαμαντόπουλος Χ., Καβαλλάρης, Παλιάτσας, Μπαλαμπάνης, Πέκεζ, Αυτζής, Βλαχογιάννης (51΄λ.τ Ντρούκας), Πλαστήρας (85΄Βρέτας), Νικολόπουλος (74΄Λένης), Πασπαλιάρης.

ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ: (Ανδρέας Καλαβριζιώτης) Γκασούκας, Κάπο, Διαμαντόπουλος Α.Γεωργίου, Καζανάς (67΄Δαδάνης), Μυλωνάς (67΄Καλαβριζιώτης), Κυρίτσης, Κάκκος, Καλαβρουζιώτης, Γιαβρούτας, Αλμπάνης.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr