Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού από τους φίλους της Ρεάλ. Παρά τη συντριβή της ομάδας τους από την Μπαρτσελόνα στο «Μπερναμπέου» καταχειροκρότησαν τον Αντρές Ινιέστα όταν αντικαταστάθηκε.

Μια συμπεριφορά που δείχνει πόσα έτη φωτός απέχουν σε ποδοσφαιρικό πολιτισμό από την Ελλάδα επέδειξαν οι φίλοι της Ρεάλ. 

Στο 77ο λεπτό του ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα και ενώ η «βασίλισσα» γνώριζε το διασυρμό μέσα στο «Μπερναμπέου» από τη μεγάλη της αντίπαλο (0-4), οι Μαδριλένοι φίλαθλοι βρήκαν το σθένος να χειροκροτήσουν θερμά τον Αντρές Ινιέστα κατά την αντικατάστασή του. 

Ο αρχηγός της «Μπάρτσα» ήταν αυτός που πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του, αλλά προφανώς οι φίλοι της Ρεάλ εκτιμούν την προσωπικότητα και την ποδοσφαιρική του αξία, ενώ φυσικά δεν ξεχνούν πως είναι ο άνθρωπος που με δικό του γκολ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 χάρισε το Μουντιάλ στην Ισπανία. 

«Θέλω να τους πω ότι τους ευχαριστώ. Τίποτε άλλο», δήλωσε μετά το ματς ο Ινιέστα κληθείς να σχολιάσει το χειροκρότημα που εισέπραξε. 
sport-fm.gr