Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

...η Μποχωρίτισσα που έχει "κλέψει" τις καρδιές μας για το ήθος και το ταλέντο της δίπλα στο φιλέ του Γυναικείου Βόλεϋ με την ομάδα της Γ. Ε. Μεσολογγίου...

.
Έλλη Θεοδωρακάκη: Δεν υπάρχουν φαβορί σε τελικό κυπέλλου

 Θεωρείται και όχι άδικα ως ένα από τα μεγάλα ταλέντα του γυναικείου βόλεϊ.
    Η 16χρονη κεντρική με ύψος 1,89 Έλλη Θεοδωρακάκη έχει κερδίσει θέση στο βασικό σχήμα μιας ανταγωνιστικής και αξιόλογης ομάδας όπως είναι η ΓΕ Μεσολογγίου, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
     Η Έλλη κρατώντας χαμηλούς τόνους μας μίλησε για τη μέχρι στιγμής πορεία της, για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου της ΕΣΠΕΔΕ με την Φ.Ε.Ιωαννίνων, αλλά και για πολλά αλλά ενδιαφέροντα.
Αναλυτικά η συνέντευξη της Έλλης Θεοδωρακάκη
Έλλη πότε ξεκίνησες να παίζεις βόλεϊ και γιατί;
ΕΛΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ: Είχα ξεκινήσει να μαθαίνω το άθλημα του Βόλεϊ σε μικρή ηλικία στο δημοτικό για λίγο χρονικό διάστημα. Ενεργά και σοβαρά πριν 2 χρόνια όταν σε ένα παιχνίδι σχολικού πρωταθλήματος με είδε ο προπονητής μου κ. Μανθάτης Βασίλης και με κάλεσε στην ομάδα κορασίδων όπου μάλιστα με έριξε κατευθείαν στα βαθιά σε παιχνίδι πρωταθλήματος κορασίδων.
Τι σημαίνει για σένα το βόλεϊ;
ΕΛΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ: Σημαίνει πολλά για εμένα , χτυπώντας τη μπάλα ή συνευρισκόμενοι με τις συναθλήτριές μου όλες οι αγχώδεις καθημερινές μου υποχρεώσεις και η κούραση των μαθημάτων φεύγει. Εύχομαι και του χρόνου που θα είμαι στη Γ΄ λυκείου να μπορέσω να πηγαίνω σε όλες τις προπονήσεις ώστε να ξεφεύγω και να κάνω αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο << να παίζω ΒΟΛΛΕΥ >>.
Η ομάδα σου η ΓΕ Μεσολογγίου είναι νεοσύστατη. Ποιοι είναι οι στόχοι σας στο φετινό πρωτάθλημα;
ΕΛΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ: Πρώτο πράγμα επειδή είμαστε καινούργια ομάδα είναι να γίνουμε με όλη τη σημασία της λέξεως ΟΜΑΔΑ. Δεύτερον δουλεύουμε όσο ποιο σκληρά μπορούμε για να είμαστε όσο ποιο ανταγωνιστηκές γίνετε στο πρωτάθλημα και γιατί όχι και για άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Έλλη την Κυριακή (17/11) στον τελικό κυπέλλου της ΕΣΠΕΔΕ η ΓΕ Μεσολογγίου απέναντι στην ΦΕ Ιωαννίνων θα διεκδικήσει τον πρώτο της τίτλο. Υπάρχει φαβορί σε ένα τέτοιο παιχνίδι;
ΕΛΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ: Και οι δύο ομάδες μαζί και η ομάδα της Πρέβεζας θα παλέψουμε μέχρι τέλος για το ποιός θα ανέβει στην Α2 εθνική κατηγορία. Φαβορί δεν υπάρχει σε αυτό το παιχνίδι, το κύπελλο θα το κατακτήσει όποια ομάδα είναι ποιο έτοιμη και όποια ομάδα αποβάλλει ποιο γρήγορα το άγχος και τη πίεση του παιχνιδιού. Ελπίζω να είμαστε εμείς και στο τέλος να πανηγυρίζουμε.
Ποιοι είναι οι στόχοι σου, ή αν θες οι φιλοδοξίες σου μέσα απ' το βόλεϊ; Τι θες να πετύχεις εσύ; Είτε άμεσα, είτε και μακροπρόθεσμα.
ΕΛΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ: Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα περισσότερο και το μόνο που θέλω να πετύχω προς το παρόν είναι να είμαι μια σωστή αθλήτρια μέσα στο γήπεδο και όλα τα άλλα έρχονται. Πιστεύω ότι για να πετύχεις το κάτι παραπάνω πρέπει να έχουν μπει πρώτα οι σωστές βάσεις δηλαδή να είσαι σωστός άνθρωπος σωστή αθλήτρια.
Αγωνίζεσαι σε μια επαρχιακή ομάδα. Ποια είναι τα προβλήματα του γυναικείου βόλεϊ στην επαρχία;
ΕΛΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ: Το πρόβλημα στη επαρχία είναι ότι πολλές αθλήτριες δεν σκέφτονται να ασχοληθούν σοβαρά με τον αθλητισμό άρα και με το Βόλεϊ και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το επίπεδο να είναι χαμηλό ο ανταγωνισμός χαμηλός και πολλές αθλήτριες που έχουν ταλέντο και θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά να μένουν πίσω.
Υπάρχει κάποια παίκτρια που θαυμάζεις και με την οποία θα ήθελες να γίνετε συμπαίκτριες;
ΕΛΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ: Η παίκτρια που θαυμάζω πάρα πολύ είναι η Ανθή Βασιλαντωνάκη και ο λόγος είναι το ότι παρόλο το νεαρό της ηλικίας της έχει καταφέρει να παίζει σε ομάδα της Α1 Εθνικής και να είναι μάλιστα μια από τις πρωταγωνίστριες σε κάθε παιχνίδι. Μακάρι μια μέρα , ποιος ξέρει , να γίνουμε συμπαίκτριες.
Η κρίση επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τους αθλητές. Πόσο θα αποτρέψει όλο αυτό το κλίμα και οι δυσκολίες τους αθλητές και κυρίως τα νέα παιδιά, από το να κάνουν αυτό που αγαπάνε;
ΕΛΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ: Πιστεύω πως η κρίση μπορεί κάποιες φορές να επηρεάσει την παροχή αθλητικού υλικού και την ψυχολογία των αθλητών αλλά δεν νομίζω πως μέσα από την θα σταματήσει κανείς αυτό που αγαπά.
Αν με έναν μαγικό τρόπο γυρνούσες τον χρόνο πίσω, θα έκανες τις ίδιες επιλογές;
ΕΛΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ: Το μόνο που θα άλλαζα είναι να μην είχα χάσει επαφή με το άθλημα όπως είχε γίνει κάποια στιγμή στο παρελθόν.
Πέρα από το βόλεϊ με τι άλλο ασχολείσαι; Κυρίως πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;
 ΕΛΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ: Λόγο των μαθημάτων μου δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με άλλες δραστηριότητες και προτιμώ τον ελεύθερο χρόνο που έχω να τον αφιερώνω στη προπόνηση μου.
Έχεις κάποιο όνειρο ζωής εκτός απ'το βόλεϊ; Κάτι που θέλεις να κάνεις πάρα πολύ;
ΕΛΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ: Το όνειρο ζωής που έχω και θα παλέψω γι΄αυτό είναι να γίνω ένας σωστός άνθρωπος και πετυχημένος στη δουλειά που θα αποφασίσω να ασχοληθώ στο μέλλον.
Πιστεύεις ότι οφείλεις ένα «ευχαριστώ» σε κάποιους ανθρώπους;
ΕΛΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ: Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου που με στηρίζουν , με βοηθάνε και είναι δίπλα μου σε κάθε μου προσπάθεια και επίσης θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προπονητή μου Μανθάτη Βασίλη που μέσα από αυτόν βελτιώνομαι κάθε μέρα ποιο πολύ και με κάνει κάθε μέρα να το αγαπώ όλο και περισσότερο.
WHO IS WHO
ΟΝΟΜΑ: Έλλη
ΕΠΩΝΥΜΟ: Θεοδωρακάκη
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 09 / 09 / 1997
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Πάτρα
ΟΜΑΔΑ: Γυμναστική Ένωση Μεσολογγίου
ΘΕΣΗ: Κεντρικός
ΥΨΟΣ: 1,89 cm


αναδημοσίευση από www.aitosports.g
evinochori.gr