Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Σπουδαία νίκη στη Γαβαλού για την Αναγέννηση Μεσολογγίου με 3-1

 Σε ένα αγώνα που έγινε πάνω σε ένα λασπωμένο και βαρύ αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό, με την φιλοξενούμενη Αναγέννηση να παίρνει την νίκη απο τον μαχητικό Κεραυνό με 3-1.

Στο βαρύ αγωνιστικό χώρο του δημοτικού γηπέδου Γαβαλούς από τη βροχόπτωση των τελευταίων ημερών και μπροστά σε 200 θεατές, το συγκρότημα του Μάκη Κουρνέτα , έδειξε πάθος, δύναμη και θέληση για τη νίκη, την οποία κατέκτησε δύσκολα, επί ενός δυνατού αντιπάλου, και ατενίζει με αισιοδοξία τό μέλλον.Παρά τις πολλές απουσίες που είχε η Μεσολογγίτικη ομάδα οι νέοι παίχτες που αγωνίστηκαν πρόσθεσαν μια φρεσκάδα στην ομάδα και εκτός της μεγάλης νίκης το κέρδος ήταν η απόδοση των 16χρονων[Ρήγας Ι.-Παπαδάτος-Μαντέλος-Αλεξανδρής]
Τα γκόλ του αγώνα....και οι κυριώτερες φάσεις.
15΄σε σέντρα του διακριθέντα Π. Καλύβα η μπάλα στο χέρι του Καλπουζάνη αλλά ο διαιτητής Παππάς δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι [μοναδικό λάθος του διαιτητή στον αγώνα],παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.
44΄σε φάουλ του Χαμοσφακίδη απο τα πλάγια αμυντική ολιγωρία των γηπεδούχων και ο βετεράνος Κατσαβός με γυριστό σούτ κάνει το 0-1.
51΄μακρινό σούτ του Τζαχρήστου η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στο πρόσωπο του τερματοφύλακα Τσαπόκου και στα δίκτυα και 1-1.
60΄ σε κόρνερ του Καλύβα ο Κατσαβός στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά διπλασιάζει τα δικά του γκόλ και της ομάδας του και 1-2.
70΄ σε σέντρα του Καλύβα και πάλι ο Ρήγας Ι. με γυριστή κεφαλιά κάνει το τελικό 1-2.
85΄μακρινό φάουλ του Καλύβα ΄΄τράνταξε΄΄ το οριζόντιο δοκάρι του βετεράνου τερματοφύλακα Παπαναγιώτου.
Καλή η διαιτησία του Παππα [αν εξαιρέσουμε το πεντακάθαρο πέναλτυ που αρνήθηκε στο 15΄], ενω στο 80΄απέβαλλε τους Παπουτσόπουλο Α.[Αναγέννηση],,Φαρμάκη [Κεραυνό], ενω καλοί ήταν και οι βοηθοί του Γεωργίου,Ροκοπάνος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ: [Αλεξόπουλος Σωτήρης]Παπαναγιώτου, Κατσιγιάννης, Ντούλιας, Λυμπέρης, Καλπουζάνης, Σιαλευρής Δανιάς, Μακρυκώστας, Τζαχρήστος[60΄Φαρμάκης], Παπαστέλιος, Κερασίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Μάκης Κουρνέτας) Τσαπόκου, Μαντέλος, Παπαδάτος, Παπουτσόπουλος, Κατσάνος, Μακρής Κ., Καλύβας, Αλεξανδρής[46΄Ρήγας Ι.], Κατσαβός, Μωραϊτης, Χαμοσφακίδης.