Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Επένδυση στο μέλλον με Παναγιωτοπούλου το Μεσολόγγι 2008

 Σε  μια ακόμα επένδυση για το μέλλον προχώρησε το Μεσολόγγι 2008 με την  προσθήκη στο ρόστερ του της 12χρονης  Αννα-Μαρία Παναγιωτοπούλου .
Η νεαρή παίκτρια προέρχεται απο ποδοσφαιρική οικογένεια αφού ο πατέρας της ήταν απο τους καλύτερους αμυντικούς του Νομού μας.Να προσθέσω δε ότι η Αννα-Μαρία  είναι βαπτιστικιά του προπονητή Δημήτρη Θεοδοσίου.
Την Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης πρώτων εγγραφών υπέγραψε το πρώτο της δελτίο και έχει δικαίωμα συμμετοχής με την έλευση του νέου χρόνου.
Η καλύτερη επιβράβευση για την Μεσολογγίτικη  ομάδα είναι η προώθηση μικρών  παικτριών στην πρώτη ομάδα και ήδη η Αννα -Μαρία ακολουθεί τα βήματα των 13χρονων..Ευθυμίου Νεκταρία- Φουντούλη Μαρίνα-Νούλα Βίκη της  12χρονης Μαρκουτσά Δήμητρα , ενω υπάρχουν και οι ταλαντούχες 11χρονες Βάσια Βάτσικα και Βάσια Γιαννακά.
Ο στόχος του Μεσολόγγι 2008 είναι, με αυτά τα νέα παιδιά, να δημιουργήσουν  μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα επιδιώξει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί, να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται και αυτά τα νέα παιδιά, να αποτελέσουν το αύριο του Μεσολόγγι 2008  και να συνεχίσουν αυτό το οποίο ο σύλλογος κάνει αποδεδειγμένα τα τελευταία  4χρόνια, με την πορεία που έχει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα  σε πανελλήνιο επίπεδο.