Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Κύπελλο: Δύσκολη έξοδος για το Μεσολόγγι 2008 στην Κομοτηνή...

Δεν ήταν τυχερή στην κλήρωση του Κυπέλλου Γυναικείου Ποδοσφαίρου η ομάδα του Μεσολόγγι 2008. Η ομάδα του Μεσολογγίου καλείται να αντιμετωπίσει την Ροδόπη 87[πάνω φωτογραφία] στην Κομοτηνή.

Η ομάδα της Κομοτηνής είναι απο τις ιστορικότερες ομάδες στο γυναικείο ποδόσφαιρο, με πολυετή παρουσία στην Α΄Κατηγορία.Στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον Α΄Ομιλο, και το μεγάλο φαβορί για την άνοδο.
                                                                Μεσολόγγι 2008
Η Κλήρωση έγινε πριν λίγες ημέρες στο Πάρκο Γουδί στην ΕΠΟ ,και την ομάδα του Μεσολογγίου εκπροσώπησε για άλλη μιά φορά ο ποδοσφαιρικός παράγοντας  Πάνος Μάντης που αυτή τι φορά δεν ήταν γουρλής αφού κληρώθηκε αντίπαλος η πιό δύσκολη ομάδα, ενώ η Μεσολογγίτικη ομάδα εχει να  κάνει  και  μακρινό ταξίδι μέχρι την Κομοτηνή.Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 6 Δεκεμβρίου.
.
Μαρία Γρομητσάρη : «Θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση»
Δηλώσεις για την κλήρωση με Ροδόπη 87 έκανε η Μαρία Γρομητσάρη.
Η αμυντικός του Μεσολόγγι 2008 τόνισε ότι η ομάδα της  θα δώσει τα πάντα για την πρόκριση απέναντι σε μιά πολύ καλή ομάδα.Σεβόμαστε τη Ροδόπη 87 , γνωρίζουμε τη δυναμική της, το ρόστερ που διαθέτει, ωστόσο για εμάς το παιχνίδι δεν είναι χαμένο.
Σίγουρα δεν πρόκειται για μία εύκολη κλήρωση, αλλά είμαστε υποχρεωμένες να προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο γήπεδο.
Το ξεκίνημα που έχουμε κάνει  στο φετινό πρωτάθλημα δεν είναι το ιδανικότερο. Έχουμε δείξει τα προηγούμενα χρόνια πως μπορούμε να πάμε ψηλά. Από το επόμενο ματς που είναι αυτό του Κυπέλλου  και σε όλα που ακολουθούν οφείλουμε να δείξουμε το πραγματικό πρόσωπο της ομάδας μας.