Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πέρασε από το Αντίρριο η Φλόγα 1-3 τον Ατρόμητο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ



Μια δύσκολη νίκη πήρε η Φλόγα Παλαιομάνινας στο Αντίρριο με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Χρήστου Βασιλείου αν και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ δεν κατάφερε να κρατήσει για πολύ το προβάδισμα. Στην επανάληψη οι παίκτες του Περικλή Παπαποστόλου μπήκαν δυνατά και έφτασαν στην ισοφάριση στο 56′ με τον Βήττο που τα πήγε και ανασταλτικά πάρα πολύ καλά. Η Φλόγα όμως κατάφερε να περάσει ξανά μπροστά στο σκορ με τον Χριστόπουλο που ξεπέρασε τους προσωπικούς του αντιπάλους μπήκε στη περιοχή πλάσαρε ψύχραιμα και νίκησε τον εξαιρετικό Φλωρόπουλο.  Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες θα χάσουν ευκαιρίες για γκολ όμως η Φλόγα θα είναι αυτή που θα πετύχει ακόμη ένα τέρμα με τον Νάκο να κλέβει τη μπάλα μέσα στη περιοχή και με πλασέ να διαμορφώνει το τελικό 1-3.



Το φίλμ του αγώνα:

1′ Σέντρα σουτ του Β. Κάκκου δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας, το κόρνερ εκτελεί ο Παπαποστόλου η μπάλα στο Β. Κάκκο νέα σέντρα κοντινό σουτ του Γλωσσόπουλου διώχνει ο τερματοφύλακας.

2′ Σουτ  έξω από την  περιοχή του Καντάνη η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

7′ Σουτ του Παπαποστόλου λίγο έξω από την περιοχή η μπάλα άουτ.

31’Ο Βασιλόγιαννης θα προλάβει την έξοδο του Φλωρόπουλου θα πλασάρει η μπάλα θα περάσει άουτ.

33′ Σέντρα του Ξευγένη βγαίνει με γροθιές και διώχνει ο Φλωρόπουλος πριν η μπάλα φτάσει στον Κόκκαλη.

36′ ΓΚΟΛ Σέντρα του Βασιλόγιανη κεφαλιά του Κόκκαλη στο πρώτο δοκάρι η μπάλα στα δίκτυα 0-1.

42′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νάκου μπλοκάρει ο Φλωρόπουλος.

43′ Τετ α τετ ο Κόκκαλης εντυπωσιακά ο Φλωρόπουλος διώχνει με τα πόδια , στη συνέχεια τη φάσης ο Ξευγένης θα σουτάρει ο Φλωρόπουλος θα αποκρούσει εκ νέου εντυπωσιακά.

47′ Ωραίο σουτ του Παπαποστόλου αποκρούει εντυπωσιακά ο Βασιλόπουλος.

48′ Τετ α τετ ο Βασιλόγιανης ο Φλωρόπουλος σώζει.

50’Σουτ του Φραγκούλη η μπάλα άουτ.

55’Διπλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο , ο Παπαποστόλου θα κάνει ωραία σέντρα ο Γλωσσόπουλος θα σουτάρει  ο Βασιλόπουλος θα αποκρούσει με τα πόδια η μπάλα στρώνεται στο Κάκκο θα σουτάρει ψύχραιμα όμως ο τερματοφύλακας θα σώσει την ομάδα του για δεύτερη φορά.

56’ΓΚΟΛ Εκτέλεση κόρνερ του Β. Κάκκου γυριστό του Ταμπάκη στη πορεία της μπάλα ο Βήττος που με κεφαλιά φέρνει το παιχνίδι στα ίσια.

67′ ΓΚΟΛ Ατομική προσπάθεια του Χριστόπουλου που πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο μπήκε στη περιοχή πλάσαρε και έκανε το 1-2.

70′ Σουτ του Βασιλόγιαννη ο Νάκος θα κάνει την προβολή η μπάλα άουτ.

72′ Σουτ του Πετσίνη μέσα από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

84′ Σουτ στη κίνηση του Πετσίνη από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχή η μπάλα λίγο άουτ.

89′ Σέντρα του Χριστόπουλου κεφαλιά του Βασιλόγιαννη η μπάλα λίγο άουτ.

90+ ΓΚΟΛ Ο Νάκος κλέβει τη μπάλα μέσα στη περιοχή και με πλασέ κάνει το 1-3.
Διαιτητές οι Γκιάφης -Ασημάκης-Ροδάτος.

Ατρόμητος Αντιρρίου: Φλωρόπουλος, Παπαδόπουλος Αθ., Αποστολόπουλος, Μπίμπας, Βήττος, Πετσίνης, Παπαποστόλου , Αναγνωστόπουλος, Κάκκος Β., Γλωσσόπουλος(80′ Ζαχαρόπουλος), Ταμπάκης(70′ Ευθυμιόπουλος).

Φλόγα Παλαιομάνινας:Βασιλόπουλος, Νταλαπέρας, Αντωνόπουλος, Ζαχαράκης Β., Σωτηρόπουλος(11’λ.τ. Βασιλόγιαννης), Καντάνης, Ξευγένης(64′ Χριστόπουλος), Ντζιμάνης, Κόκκαλης(80′ Τραγουλιάς), Νάκος, Φραγκούλης.
nafpaktianews.gr