Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πήρε η Α.Ε.Μεσολογγίου

Την πρόκριση στη 2η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πήρε η Α.Ε.Μ. που κέρδισε στο γήπεδο του Θέρμου τον Κεραυνό Μυρτιάς με σκορ 3 - 2.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απέιλησαν πρώτοι καθώς στο 3' ο Καραδήμας έκανε λάθος αλλά ο ίδιος το διόρθωσε διώχνοντας την μπάλα με τα πόδια πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος. Στο 8' το σουτ του Βαλής πέρασε ελάχιστα άουτ ενώ την ίδια κατάληξη είχε σουτ του ίδιου στο 20'. Η ομάδα του Κεραυνού ζήτησε πέναλτι πάνω στο Βελέντζα, που δεν της δόθηκε,  στο 33'. Ο Κεραυνός προηγήθηκε στο 43' όταν σε σέντρα του Μήκα ο Κούσης βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 53' ο Καραδήμας είπε "'όχι" σε πλασέ του Κούσση. Στο 53' η ΑΕΜ ισοφάρισε όταν σε λάθος της άμυνας του Κεραυνού ο Ρούσσης [φωτογραφία]  από το ύψος της πριοχής έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Κατσαβοχρήστου. Στο 60' ο Μπούρος έκανε τη σέντρα και ο Βελέντζας με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αστόχησε στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Οι "κανονιέρηδες" στο 65' πήραν κεφάλι στο σκορ με σουτ του Ρισβά έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο Κεραυνός έφερε το ματς στα ίσα στο 75' όταν ο Μπούρος έκανε τη σέντρα και ο Βελέντζας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Η ομάδα του Μεσολογγίου στο 89' σημείωσε γκολ-πρόκριση όταν ο Ρασμίλ έκανε κεφαλιά - πάσα στον Πλαστήρα που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κατσαβοχρήστου.
Στο 27' ο Μπούσγος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας αλλά δεν είχε κάτι σοβαρό και αποχώρησε.
Κεραυνός Μυρτιάς: Κατσαβοχρήστος, Μπούρος, Ντζάλας, Ρόκκος, Γκορόγιας (68' Πατσιαούρας), Μπούσγος (27' λ.τ. Μήκας), Βελέντζας, Σιάσος, Προβίδας (65' Κρανιάς), Κούσσης, Γιώτης

Α.Ε.Μεσολογγίου: Καραδήμας, Φούντας, Καβαλλάρης, Παλιάτσας, Μπαλαμπάνης, Δάρδας, Αυτζής, Ρασμίλ, Βαλής (46' Ρούσσης), Νικολόπουλος (55' Πλαστήρας), Ρισβάς (68' Διαμαντόπουλος)

olatagoal.gr