Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Παρουσιάστηκε ο νέος Παναιγιάλειος! (video)

.
Όλα τα νέα αποκτήματα του Παναιγιάλειου, καθώς και οι εμφανίσεις της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, έκαναν... πασαρέλα το βράδυ της Δευτέρας.


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η παρουσίαση του ρόστερ και της νέας φανέλας του Παναιγιαλείου για την νέα σεζόν. Για μια ακόμα χρονιά ο φίλαθλος κόσμος του Αιγίου έδειξε ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο , πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο Παναιγιάλειος στην καθημερινότητα του.

Στην εκδήλωση της Δευτέρας, σε μια κατάμεστη αίθουσα, το… παρών έδωσαν οι Αρχές και οι φορείς της περιοχής. Φυσικά, το… παρών έδωσαν και πολλοί φίλαθλοι της «Μαύρης Θύελλας».

Όσον αφορά τώρα τις νέες εμφανίσεις του Παναιγιαλείου, αυτές θα είναι τρεις. Η «πρώτη» εμφάνιση , θα είναι η "κλασσική" με τις μαύρες και άσπρες ρίγες, η δεύτερη θα είναι ολόλευκη με λίγο… μαύρο χρώμα στα μανίκια ενώ η τρίτη θα είναι πορτοκαλί. Και οι τρεις εμφανίσεις πάντως, από πλευράς κοινού, απέσπασαν θετικές κριτικές.
Η βραδιά τελείωσε με την κοινή ευχή όλων, η «Μαύρη Θύελλα» να πετύχει τους στόχους της εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
Πηγή: aigiosports