Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ο ταλαντούχος κύριος Μπεκατώρος!

.


Εικόνα: Μαρία Παρασύρη
Έναν "θησαυρό" έφερε φέτος ο Ερμής Ζωνιανών από την Αιτωλοακαρνανία  καθώς όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, ο Αλέξανδρος Μπεκατώρος, αποτελεί λύρα-εκατό για τους πρασίνους!

Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για να βγάλει κανείς συμπεράσματα, αλλά η... καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, και το ταλέντο δεν κρύβεται!

Ο 21χρονος παίκτης, που λειτουργεί με επαγγελματικά πρότυπα, σε όλα τα παιχνίδια του Ερμή έχει ξεχωρίσει για το πάθος, τη θέληση αλλά και τις τρομερές ικανότητες που διαθέτει.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την σοβαρότητα που τον διακατέχει και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, τον κάνουν να αγωνίζεται και να τα δίνει όλα, με αποτέλεσμα να κάνει, όπως λέμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο, "παπάδες"!

Το σίγουρα πάντως είναι, πώς φέτος, ο "Μπέκα", θα είναι το αγαπημένο παιδί της κερκίδας των Ζωνιανών.

Μάλιστα, στο Σούπερ Καπ με αντίπαλο της ΑΕ Μυλοποτάμου, σημείωσε ένα εξαιρετικό γκολ, ενώ και στο παιχνίδι του Κυπέλλου με την Επισκοπή, έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ καθώς σημείωσε το 1-0.

Όλα αυτά βέβαια, δε θα μπορούσε να τα είχε καταφέρει, χωρίς το έμπειρο σύνολο που υπάρχει στην ομάδα του Ερμή τη φετινή σεζόν, αλλά και το μεγάλο ταλέντο που διαθέτει.

Χρ. Ζερβ.
prismasport.gr/