Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας , με εκτελεστές τους Πιστιόλη-Λαγό"απέδρασε" με το τρίποντο από την παραδοσιακά δύσκολη γι' αυτόν έδρα του Αντιρρίου



Ένα δυνατό  ντέρμπι  παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο Αντιρρίου.Ο Ναυπακτιακός πήρε το προβάδισμα 47′ με τον Πιστιόλη και στο 53′ ο Χάρης Γλωσσόπουλος θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια με εκτέλεση  πέναλτι κάτω από τι διαμαρτυρίες των παικτών  του Ναυπακτιακού, στην ίδια  φάση αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Δημόπουλος.Ο Ναυπακτιακός  κατάφερε να πάρε  τη νίκη  με 1-2 με γκολ του Σταυρού Λαγού στο 67′ μετά από εξαιρετική ασίστ του Φλέγγα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 1-2
Το φιλμ του αγώνα
8’ Εκτέλεση φάουλ του Παπαποστόλου περνά ελάχιστα άουτ
14’ σουτ του Ανδριτσόπουλου μπλοκάρεται εύκολα από τον Χασαπογιάννη
17’ Ο Γλωσσόπουλος δεν μπορεί να αξιοποιήσει το λάθος του Νασσόπουλου αφού το μακρινό σουτ που επιχειρεί καταλήγει άουτ.
22’ Ύστερα από σέντρα του Λαγου από δεξιά κεφαλιά του Πιστιόλη περνά πάνω από τον Χασαπογιάννη αλλά και από το  οριζόντιο δοκάρι του Ατρομήτου.
24’ Θωμόπουλος και Ανδρεόπουλος δεμ μπορούν να απομακρύνουν σέντρα σουτ του Παπαποστόλου όμως η μπάλα καταλήγει ελάχιστα άουτ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
33’ Από εκτέλεση φάουλ του Λαγού στο τοίχος,  ο Πιστιόλης  θα δοκιμάσει το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, θα παρεμβληθεί ο  Φλέγγας από κοντά και θα αποκρούσει ο Χασαπογοάννης στην αριστερή του γωνία.
35’ Ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Παπαποστόλου αιφνιδιάζονται οι αμυντικοί του Ναυπακτιακού όμως ο προωθημένος Δ. Κάκκος εξ’ επαφής δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
44’ Συρτό διαγώνιο σουτ του Θεοχάρη μετατρέπεται σε κόρνερ από τον Χασαπογιάννη με τον Πιστιόλη να μην προλαβαίνει να προωθήσει την μπάλα στα δίχτυα.
47΄ ΓΚΟΛ 1-0 Από ατομική ενέργεια του Λογού ο Πιστιόλης γίνεται αποδέκτης της μπάλας και με δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Αντιρρίου
49’ Ο Χασαπογιάννης διατηρεί το 1-0 αποκρούοντας στη δεξιά του γωνία σουτ του Λαγού.
51’ Ο διαιτητής Σπυράτος βλέπει χέρι του Δημόπουλου σε σέντρα του Παπαποστόλου από αριστερά και καταλογίζει πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου Αντιρρίου  ενώ αποβάλλει και με δεύτερη κίτρινη  τον αμυντικό του Ναυπακτιακού.
53’ ΓΚΟΛ 1-1  Ο Γλωσσόπουλος εκτελεί δύο φορές εύστοχα – στην πρώτη δόθηκε επανάληψη-  την εσχάτη των ποινών,  στέλνοντας την μπάλα στην αντίθετη γωνία από αυτή που επέλεξε ο Ανδρεόπουλος και χωρίς να πανηγυρίσει το γκολ κατά της πρώην ομάδας του,  ισοφαρίζει το σκορ
56’ Ύστερα από κόρνερ του Ανδριτσόπουλου και κεφαλιά του Θεοχάρη οι παίκτες του Ναυπακτιακού ζητούν πέναλτι υποστηρίζοντας πως η μπάλα βρήκε σε χέρι του Γλωσσόπουλου με το διαιτητή  να δείχνει να συνεχιστεί ο αγώνας.
58’ Εκτέλεση φάουλ του Ανδριτσόπουλου από πλάγια θέση περνά ελάχιστα άουτ καθώς αιφνιδιάζει τους αμυντικούς του Αντιρρίου που δεν απομάκρυναν την μπάλα.
62’ Η μπάλα από κόρνερ του Καραγιάννη βρίσκει στον ώμο του Ταμπάκη με τους παίκτες του Ναυπακτιακού να διαμαρτύρονται για πέναλτι.
63΄Δυνατό σουτ του Καραγιάννη έξω από τη μεγάλη περιοχή μπλοκάρεται από τον Χασαπογιάννη.
67’ ΓΚΟΛ 1-2 Ύστερα από ασίστ του Φλέγγα στο Λαγό,  ο τελευταίος αποφεύγει τον Αναγνωστόπουλο και με δυνατό κοντινό σουτ στέλνει την μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Ατρόμητου  διπλασιάζοντας τα τέρματα του Ναυπακτιακού.
71΄ Από ατομική ενέργεια του Πιστιόλη ο Καραγιάννης από κοντά δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Χασαπογιάννη που αποκρούει ενστικτωδώς σε κόρνερ.
90’ Κεφαλιά του Τσίκα ύστερα από φάουλ του Παπαποστόλου καταλήγει λίγο έξω από την εστία του Ανδρεόπουλου
Διαιτητής Β. Σπυράτος (Αντωνόπουλος – Λύσσαρης)
Ατρόμητος Αντιρρίου (Π. Παπαποστόλου): Χασαπογιάννης, Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Κάκκος Δ., Μπίμπας, Πετσίνης (77’ Τσίκας), Βαρελάς (74΄Κάκκος Β.), Παπαποστόλου, Ευθυμιόπουλος, Γλωσσόπουλος, Ταμπάκης (82’ Μανδέλλος).
Ναυπακτιακός Αστέρας (Γ. Πανουργιάς): Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Θωμόπουλος, Δημόπουλος, Νασόπουλος, Θανασιός (60’ Ζαχαρόπουλος), Ανδριτσόπουλος (60’ Καραγιάννης), Φλέγγας, Θεοχάρης, Λαγός, Πιστιόλης (84’ Καλαβρουζιώτης).
nafpaktianews.gr/