Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Τα νιάτα και ο ενθουσιασμός της ΑΕΜ λύγισαν την μαχητική ομάδα του Καινουρίου

ΑΕ Μεσολογγίου – Δόξα Καινουρίου 2-0


Εύκολη επικράτηση με 2-0 για την ΑΕΜ το απόγευμα του Σαββάτου στο Ενωσιακό γήπεδο επί του ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας.

Παράσταση για έναν ρολό στο παιχνίδι, με τους παίκτες του Δημήτρη Ξηρού να μπαίνουν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης δυνατά με στόχο την επίτευξη ενός γρήγορου τέρματος.

Τελικά στην πρώτη οργανωμένη επίθεση στο 13΄της αναμέτρησης θα καταφέρουν με τον Διαμαντόπουλο Χρήστο μετά από σέντρα του Μπαλαμπάνη να πάρουν κεφάλι στο σκορ 1-0.

Η πίεση στα καρέ του Κόκκαλη θα συνεχιστεί για του γηπεδούχους χωρίς όμως να μπορέσουν μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου να σημειώσουν κάποιο τέρμα ακόμα.

Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο μέρος με την ΑΕΜ στο 56΄ να κερδίζει πέναλτι μετά από ανατροπή του Ρισβά μέσα στην περιοχή από τον Κωνσταντίνου, σε αυτή την φάση ο παίκτης της Δόξας θα δει την απευθείας κόκκινη κάρτα του κ. Παναγιωτόπουλου και θα αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Νικολόπουλος και θα κάνει το 2-0.

Μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα για τους γηπεδούχους και τις αλλαγές από τους δυο πάγκους ο ρυθμός θα πέσει, με το τελευταίο σφύριγμα του κ. Παναγιωτόπουλου Β. να βρίσκει τους γηπεδούχους να παίρνουν ακόμα τρεις πολύτιμους βαθμούς ενόψει της δύσκολης συνεχείας.

Το φιλμ του αγώνα:

13΄γκοολ για την ΑΕΜ, σέντρα από δεξιά του προωθημένου Μπαλαμπάνη στην καρδία της άμυνας, πλάσε Διαμαντόπουλου Χ. και 1-0.

15΄σέντρα του Ρισβά, σουτ του Διαμαντόπουλου Χ. απόκρουση του Κόκκαλη Χ. σε κόρνερ.

25΄σουτ του Νικολόπουλου, μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο τερματοφύλακας.

28΄βαθειά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Πλαστήρα, επέλαση από αριστερά του τελευταίου και σουτ στην αριστερή γωνία, αποκρούει σωτήρια ο Κόκκαλης Χ.

38΄σουτ Ρισβά άουτ.

39΄σέντρα Νικολόπουλου, κεφαλιά Ρισβά άουτ.

45΄σουτ Νικολόπουλου ελάχιστα άουτ.

52΄τεραστια ευκαιρία για την ΑΕΜ, όμορφος συνδυασμός Ρισβά και Αυτζή, σουτ του τελευταίου πάνω στην κίνηση, θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Κόκκαλη.

56΄γκοολ για την ΑΕΜ από τα ένδεκα βήματα, ανατροπή του Ρισβά από τον Κωνσταντίνου μέσα στην μεγάλη περιοχή και πέναλτι, σε αυτή την φάση ο παίκτης της Δόξας θα δει την απευθείας κόκκινη κάρτα του κ. Παναγιωτόπουλου. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Νικολόπουλος και θα κάνει το 2-0.

57΄σουτ του Κακούρη, με το Καραδήμα να μπλοκάρει την μπάλα με διπλή προσπάθεια.

69΄σουτ Κόκκαλη Α. με την μπάλα να περναει άουτ.

77΄σουτ του Καβαλλάρη αουτ.

91΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Νικολογιάννη άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Παναγιωτόπουλος Β., Τσιλίκας και Δημονίτσας.

Α.Ε ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Δημήτρης Ξηρός) Καραδήμας, Ντρούκας, Διαμαντόπουλος Χ., Παλιάτσας, Μπαλαμπάνης, Δάρδας, Ρισβάς (79΄Ρουμελιώτης), Αυτζής, Πλαστήρας, Νικολόπουλος (70΄Γιάννης), Λένης (55΄Καβαλλάρης).

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ: ( Γιάννης Μακρής) Κόκκαλης Χ., Γκορόγιας Σ, Μπισμπίκης, Τζωρτζόπουλος Σ (70΄Μπουρλιάκος), Παλμάκης, Τζωρτζόπουλος Δ (55΄Κόκκαλης Α), Κακούρης, Τσίρκας, Αυγέρης, Μπλάνης (75΄Νικολογιάννης), Κωνσταντίνου.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr