Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πρεμιέρα με το… αριστερό για την Ακαδημία Ευηνοχωρίου...

Κυριάρχησε κατά κράτος της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου και φυσιολογικά ο Απόλλωνας  Δοκιμίου έφτασε στο ευρύ 4-0, κατακτώντας την πρώτη του νίκη  στην πρεμιέρα της σαιζόν. Οι παίκτες του Θόδωρου  Λαυράνου σημείωσαν δύο γκολ στο πρώτο 20λεπτο κι έχασαν πλήθος ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο. Κι όλα αυτά με πέντε τουλάχιστον βασικούς παίκτες να απουσιάζουν σε διάφορες θέσεις.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ              

4  

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ

0                          




Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό και φάνηκαν πρώτη φορά επιθετικά στο ημίωρο του ματς. Στις αρχές της επανάληψης επιχείρησαν να αλλάξουν τον ρου του αγώνα, κι όχι μόνο δεν κατάφεραν να ξαναμπούν στο παιγνίδι, αλλά δέχθηκαν  δύο ακόμα τέρματα.
Το «καλημέρα» των γηπεδούχων είχε γκολ, καθώς στο 2ο  λεπτό ο Κοντοπάνος σέντραρε εξαιρετικά από αριστερά και ο Γιαννακάς με μια ακόμα καλύτερη πλασαριστή κεφαλιά,  στην καρδιά της άμυνας,  σκόραρε με υπέροχο τελείωμα της φάσης. Το γρήγορο γκολ στάθηκε αναμφισβήτητα ευεργετικό για τον Απόλλωνα, που στη συνέχεια  έφτανε σε καίριες θέσεις με σχετική άνεση.
Στο 15΄ ο Σπυριλιώτης έδειξε τις.. προθέσεις του με πολύ δυνατό πλάγιο κοντινό σουτ, που απέκρουσε (κόρνερ) ο Μπράτσκας στην κλειστή του γωνία, ενώ στο 16΄ από λάθος εκτίμηση  αμυντικού ο Κοτρότσος νικήθηκε στο τετ  α τετ από τον τερματοφύλακα της Ακαδημίας. Και στο 19ο λεπτό ο Σπυριλίωτης πέτυχε ένα φοβερό γκολ. Ο Ζαχαράκης «άδειασε» τον αντίπαλο από δεξιά και σέντραρε χαμηλά, κι ο σκόρερ με κοντρόλ και αστραπιαίο γύρισμα του σώματος σούταρε δυνατά στο κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα.
Στο 25΄η προσπάθεια των φιλοξενούμενων ανακόπηκε πάνω στο σουτ και ο Κούστας στη συνέχεια ήταν άστοχος από μακρυά, για να συνεχιστεί ο καταιγισμός από την πλευρά των Απολλωνιστών. Ο Κοντοπάνος στο 31΄ξέφυγε από αριστερά, είχε δύο επιλογές σε ελεύθερους συμπαίκτες για να δώσει τη μπάλα, αλλά προτίμησε το σουτ σε πλάγιο τετ α τετ, ο Μπράτσκας απέκρουσε και ο Σπυριλιωτης δεν πάτησε καλά για να σκοράρει σε κενή εστία πλέον… Στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης έκανε το άστοχο κοντινό πλάγιο πλασέ μετά από σέντρα, ενώ ο Κοντοπάνος νικήθηκε από τον Μπράτσκα σε ένα ακόμα τετ α τε στο 37΄. Και στο 45΄το σουτ του Ζαχαράκη από το ημικύκλιο κόντραρε (κόρνερ) έχοντας πορεία προς τη εστία.
Η Ακαδημία Ευηνοχωρίου με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου είχε καλή φάση,  όταν ο Κράνης έδωσε στον Σακελλαρόπουλο που αστόχησε και στο επόμενο λεπτό ο Ζαχαράκης «απάντησε» με σουτ ελάχιστα άουτ. Ξανά οι φιλοξενούμενοι στο προσκήνιο στο 52΄, με εκτέλεση κόρνερ του Κράνη και την προσπάθεια του Κουντούρη, αλλά τον Βαμβακά  να διώχνει στην γραμμή.
Αφού η ομάδα του Ανδρέα Μαργέλη δεν μείωσε ο Απόλλωνας «καθάρισε» αμετάκλητα το ματς στο 61΄. Σέντρα του Κοντοπάνου από δεξιά, ο Ζαχαράκης επιχείρησε το κοντρόλ με το στήθος και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Με ωραίο πλασέ του Σπυριλιώτη στο 74΄έγινε το 4-0 και το σκορ δεν πήρε μεγαλύτερη διάσταση σε φάση που ο Ζαχαράκης σούταρε πάνω στον Μπράτσκα, ύστερα από διαγώνια μπαλιά του Κοντοπάνου.


ΑΠΟΛΛΩΝ (Θοδωρος Λαυράνος): Σίμος, Βαμβακάς (73΄Κρανιάς), Αθανασίου Δ., Αθανασίου Α. (80΄Μακρής), Καρτσακλής. Κοτρότσος, Σπυριλιώτης, Κορομηλάς Φ., Γιαννακάς (64΄Τσακανίκας Ν.), Ζαχαράκης, Κοντοπάνος.


ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Ανδρέας Μαργέλης): Μπράτσκας, Φλωρόπουλος (40΄Μαχμούντ), Κατσαρός, Γιερετσιάν Ι., Κωνσταντάρας, Ντζελέπης, Σακελλαρόπουλος (69΄Κατοφώλης), Κουντούρης, Κράνης, Βλαχογιάννης, Κούστας (64΄Αλεξανδρόπουλος).

sportait.gr