Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δύο διαζύγια, μία μεταγραφή για ΠΑΟΚ

Λύθηκε η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τους Αντώνη Μαραγκάκη και Πεκέζ, ενώ ανακοίνωθηκε η απόκτηση του Αντώνη Τσοχαταρίδη.Η ανακοίνωση για τον Μαραγκάκη:
Η διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Μαραγκάκη. Το σωματείο του ΠΑΟΚ τον ευχαριστεί θερμά για την παρουσία του στην ομάδα, καθώς ήταν από τους ποδοσφαιριστές που έδωσε το παρών στην φετινή προσπάθεια από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική και προσωπική του πορεία.
Η ανακοίνωση για τον Πεκέζ:
Η διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ντούσαν Πέκεζ και τον ευχαριστεί για το διάστημα που πρόσφερε στην ομάδα. Παράλληλα του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
Πήρε Τσοχαταρίδη
Απο εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Αντώνη Τσοχαταρίδη, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ. Ο 22χρονος Τσοχαταρίδης αγωνιζόταν στην Δόξα Δράμας, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Εθνικού Γαζώρου και των νέων Καβάλας.
mikriliga