Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αδικο το 3-0 για την ομάδα του Αλικυρναικού

Νίκη στην πρεμιέρα για τον Α.Ο. Χάλκειας.Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ










ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ 3

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ 0



Με νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Α.Ο. Χάλκειας πετυχαίνοντας και επίσημα με το νέο  του όνομα την πρώτη νίκη. Με δύο γκολ του Θοδωρή Καλαβρουζιώτη που άνοιξε λογαριασμό και ένα του Γιαβρούτα ξεπέρασε όχι τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό σκορ το εμπόδιο του Αλικυρναϊκού Αγίου Θωμά. Οι παίκτες του κ. Σαρρή δεν ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι διαμαρτύρονται όμως  για την φάση του 32’ όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Καζανά αλλά ο διαιτητής κ. Τσιρώνης που βρισκόταν κοντά στη φάση το θεώρησε ακούσιο (φάση που θα δείτε σε λίγη ώρα στο Nafpaktianews.gr ).

Στη συνέχεια η ομάδα της Χάλκειας θα ανοίξει το σκορ λίγα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Καλάβρουζιώτη. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι με την είσοδο του Δήμου Γαβρίνα θα πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και βρεθούν κοντά στην ισοφάριση σε δύο περιπτώσεις. Όμως οι παίκτες του Α.Ο. Χάλκειας απάντησαν στην πίεση με γκολ όταν μετά από μαγική ασίστ του Αλμπάνη η μπάλα έφτασε στον Γιαβρούτα που από θέση τετ α τετ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Το κερασάκι στην τούρτα για τους γηπεδούχους έβαλε ο Θοδωρής Καλαβρουζιώτης με εξαιρετικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Μπότα.

Καλή η διαιτησία Τσιρώνη , κα Μιζάλου και Ροδάτου.

Σε λίγη ώρα φάσεις γκολ και δηλώσεις του αγώνα καθώς και πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Α.Ο. Χάλκειας: Καλαβριζιώτης:Γκασούκας, Κυρίτσης, Διαμαντόπουλος, Μυλωνάς, Καζανάς, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός(65’Καλαβριζιώτης), Κάκκος(59’ Γιαβρούτας), Καλαβρουζιώτης, Μάνθος(55’ Κάπο),Αλμπάνης.

Άγιος Θωμάς: Σαρής: Μπότας, Ψαθάς(57’ Γαβρίνας), Γιαννόπουλος(60’ Μπαλαμπάνης),Ζέρβας(87’Κατσαβοχρήστος), Μαντέλος,Κάκκος Γ., Βασιλείου,Φράγκος, Σούλας, Τριφιάτης,  Αθανασόπουλος,

Το φιλμ του αγώνα:

10’ Σούτ του Ψυχογιού θα μπλοκάρει ο Μπότας.

12’ Εκτέλεση κόρνερ ο Κάκκος θα διώξει ο δύσκολα ο Μπότας

18’ Σέντρα ο Βασιλείου σούτ του Σούλα η μπάλα λίγο έξω.

21’ Σούτ μέσα από την περιοχή του Ψυχογιού μπλοκάρει ο Μπότας.

31’ Σούτ του Μάνθου μέσα από τη μεγάλη περιοχή μπλοκάρει ο Μπότας.

32’ Σούτ του Αλμπάνη η μπάλα θα περάσει άουτ.

33’Οι παίκτες του Αγίου Θωμά διαμαρτύρονται για πέναλτι όταν η μπάλα χτύπησε στο αγκώνα του Καζανά, ο κ. Τσιρώνης κοντά στη φάση έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. (Την φάση θα έχετε την ευκαιρία να την δείτε στο στιγμιότυπα του αγώνα Μόνο στο Nafpaktia news.gr)

35’ Σέντρα συρτή από τον Καλαβρουζιώτη βγαίνει ο Μπότας και προλαβαίνει μπροστά από τον Ψυχογιό.

39’Γκοοοολ Ο Ψυχογιός θα βγάλει μια αδύναμη συρτή σέντρα που θα αιφνιδιάσει τον Ζέρβα θα φτάσει στο Καλαβρουζιώτή που από κοντά θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα του 1-0.

66’ Ο Γαβρίνας θα μπει στην περιοχή θα σουτάρει η μπάλα θα χτυπήσει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

69’Νέο σουτ από τον Γαβρίνα μέσα από τη μεγάλη περιοχή θα μπλοκάρει ο Γκασούκας.

71’ Λάθος από την άμυνα του Α.Ο. Χάλκειας ο Γαβρίνας θα σουτάρει θα κόψει ο Διαμαντόπουλος νέο σουτ του Σούλα θα μπλοκάρει ο Γκασούκας.

88’Γκοοοολ Με ασίστ του Αλμπάνη ο Γιαβρούτας θα βρεθεί μόνος απέναντι στον Μπότα θα πλασάρει και θα κάνει το 2-0

89’Γκοοοολ Ο Καλαβρουζιώτης θα βρεθεί έξω από την περιοχή κλεισμένος από τρείς αντιπάλους  θα πιάσει ένα αριστερό φαλτσαριστό σούτ και θα στείλει την μπάλα στο παραθυράκι του Μπότα.

93’ Ο Κατσαβοχρήστος από κοντά θα χάσει μοναδική ευκαιρία να μειώσει το σκόρ όταν το σουτ που θα επιχειρήσει θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

 nafpaktianews.gr
DSC_0654_result DSC_0651_resultDSC_0632_resultDSC_0622_resultDSC_0621_resultDSC_0450_resultDSC_0455_resultDSC_0478_resultDSC_0499_resultDSC_0586_resultDSC_0438_resultDSC_0428_resultDSC_0427_resultDSC_0424_resultDSC_0419_resultDSC_0416_resultDSC_0409_resultDSC_0408_resultDSC_0405_result