Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ισόπαλοι ΠΑΟΚ Καλυβίων και ΔΟΞΑ Καινουρίου με 2-2

 Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄τοπικής κατηγορίας, ισόπαλο αναδείχτηκε το παιχνίδι στο γήπεδο των Καλυβίων μεταξύ του ΠΑΟΚ  και της Δόξας Καινουρίου με τελικό σκορ 2 – 2.

Οι γηπεδούχοι στην επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού μας ποδοσφαίρου έμειναν πίσω στο σκορ με 0 - 2, όμως στα τελευταία λεπτά πέτυχαν δύο τέρματα παίρνοντας το βαθμό.
Ο Κακούρης οδήγησε τη Δόξα στο 0 - 2, όμως στο φινάλε δύο "χρυσές" αλλαγές του Λεωνίδα Ζαχαράτου, ο Θύμιος Αρκουμάνης και ο Δημήτρης Ντόβρος έφεραν το ματς στα ίσα...
Η Δόξα προηγήθηκε με τον Κακούρη στο 29΄ με σουτ μετά από χαμένο πέναλτι του Σωκράτη Τζωρτζόπουλου και ο ίδιος παίκτης στο 67΄ έκανε το 0 - 2.
Στο 82΄ ο Αρκουμάνης μείωσε με κεφαλιά και ο Ντόβρος με πολύ όμορφο γκολ στο 90΄ ισοφάρισε, ενώ στο τέλος λίγο έλειψε μετά από σουτ του Παπαδόπουλου, οι Καλυβιώτες να πάρουν τη νίκη.
Το φιλμ του αγώνα:
18΄ Ο Κακούρης μπαίνει από πλάγια δεξιά στην περιοχή και σουτάρει με τον Κατερινόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.
28΄ Ο Σωκράτης Τζωρτζόπουλος εκτελεί φάουλ από δεξιά η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Νταλαπέρα και ο Λιόνας υπέδειξε το πέναλτι.
29΄Γκολ. Ο Σωκράτης Τζωρτζόπουλος εκτελεί το πέναλτι, ο Κατερινόπουλος διώχνει με τα πόδια, δεύτερη προσπάθεια από κοντά του έμπειρου επιθετικού με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να απομακρύνει και ο Κακούρης από κοντά με σουτ κάνει το 0 - 1.
37΄ Φάουλ του Τσάμη ο Κόκκαλης χάνει τη μπάλα, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για φάουλ και ο Κοκοσούλας από πλάγια αριστερά σουτάρει άουτ.
45 +1΄ Γύρισμα του Γιάννη Μυλωνά στον Παπαδόπουλο που πιάνει το γυριστό σουτ αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.
54΄ Σουτ του Κοκοσούλα έξω από την περιοχή η μπάλα φεύγει άουτ.
56΄ Ο Κόκκαλης αποκρούει την κοντινή προβολή του Καρασάββα.
60΄ Σέντρα του Οικονόμου ο Νταλαπέρας με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι.
62΄ Ο Οικονόμου κάνει εξαιρετική ατομική ενέργεια και πασάρει στον Παπαδόπουλο που από θέση τετ α τετ πλασάρει ελάχιστα άουτ.
67΄ Γκολ. Ο Δημήτρης Τζωρτζόπουλος εκτελεί φάουλ πίσω από το κέντρο, η μπάλα φτάνει στον Κακούρη που περνάει δύο αντιπάλους και με πλασέ απέναντι από τον Κατερινόπουλο κάνει το 0 - 2.
82΄ Γκολ. Φάουλ του Τασούλη από δεξιά ο Αρκουμάνης με κεφαλιά μειώνει σε 1 - 2.
90΄ Γκολ. Ο Οικονόμου πασάρει στο Γιάννη Μυλωνά που δεν κάνει καλό κοντρόλ, αλλά ο Ντόβρος στην πορεία της μπάλας με βολέ κάνει το 2 - 2.
93΄ Σουτ του Παπαδόπουλου απέκρουσε ο Κόκκαλης.
ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Λεωνίδας Ζαχαράτος):
Κατερινόπουλος, Καραλής Ε. (64΄ Αρκουμάνης), Κοκοσούλας, Καρασάββας Ε., Νταλαπέρας (76΄ Ντόβρος), Μυγδάκης, Μυλωνάς Ι., Μπιτσικώκος, Παπαδόπουλος, Τσάμης (53΄ Οικονόμου), Τασούλης.
ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ (Γιάννης Μακρής):
Κόκκαλης, Αυγέρης (72΄ Σοροβός (91΄ Κουτσολάμπρος), Τζωρτζόπουλος Σ., Μπισμπίκης, Γιώτης, Τζωρτζόπουλος Δ., Κακούρης, Μπουρλιάσκος, Νικολογιάννης (61΄ Τσίρκας), Μπλάνης, Κωνσταντίνου.
Ρεπορτάζ: Άγγελος Πολύζος (Πληροφορίες και από olatagoal.gr)
ΦΩΤΟ: Γ. Πανταζόπουλος