Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ένα "καθαρόαιμο" στην μηχανή του Ιωνικού!

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού έπειτα από αρκετές ημέρες σχετικών διαβουλεύσεων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ικανότατου επιθετικού Χρήστου Ρόβα.
Ο νεαρός επιθετικός (γεννημένος το 1994) αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στον Γιούχτα έχοντας πετύχει 10 γκολ σε 24 συμμετοχές. Ένα από αυτά ήταν και στο παιχνίδι Ιωνικός - Γιούχτας με τον Ρόβα να ισοφαρίζει προσωρινά σε 2-2 με τον Ιωνικό να παίρνει την νίκη στις καθυστερήσεις.

Ο Χρήστος Ρόβας χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα καθώς και για την εκρηκτικότητα και την ταχύτητά του, ενώ πρόκειται για έναν παίκτη που διατηρεί φιλοδοξίες εξέλιξης κοινές με αυτές του συλλόγου. Είναι επιθετικός που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη "γεμάτες" -σε συμμετοχες και γκολ- σεζόν.Ξεκίνησε απο τα τμήματα υποδομής του Γ.Ο.Μεσολογγίου ενώ  εχει αγωνιστεί στον Εθνικό Σιδηροκάστρου την περίοδο 2011-12 σε ηλικία 17 ετών πετυχαίνοντας 13 γκολ σε 24 συμμετοχές. Στο Σιδηρόκαστρο έμεινε ακόμα 1,5 χρόνο σκοράροντας ακόμα 7 φορές σε 29 παιχνίδια κι έπειτα ταξίδεψε στην Νάξο και τον Πανναξιακό για ένα εξάμηνο όπου κατάφερε να βρει δίχτυα 8 φορές σε 15 αγώνες.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο ionikosfc.gr ανέφερε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ιστορική ομάδα του Ιωνικού. Είναι κάτι που με ενθουσίασε πολύ και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση του συλλόγου. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους τους οποίους θέτει από μόνο του το μέγεθος του Ιωνικού. Η προσπάθεια που πραγματοποιεί ο κόσμος είναι συγκινητική και είμαι σίγουρος ότι δεν θα τους απογοητεύσουμε! "

Με την ολοκλήρωση αυτής, της σημαντικής, μεταγραφής ο Ιωνικός δείχνει ότι δημιουργεί ένα δυνατό ρόστερ το οποίο καλείται να αξιοποιήσει με τον ιδανικότερο δυνατό τρόπο, ο προπονητής της ομάδας Λευτέρης Βασιλειάδης, όπου θα πρέπει να συνδυάσει την εμπειρία των μεγαλυτέρων με το ταλέντο των νέων παικτών.
ionikosfc.gr