Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μαγική εικόνα το τελικό 3-3

 Το 2ο γκόλ του Παναιτωλικού ,μετά απο θαυμάσια εκτέλεση φάουλ απο 40 μέτρα του Γιάννη Κοντογιάννη στο ΄΄παραθυράκι της εστίας του Παναθηναικού...
 Άδικη ισοπαλία για την ομάδα U-20 του Παναιτωλικού  στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναικού  στο αθλητικό κέντρο Emileon, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος U-20 της Super League ΟΠΑΠ..

Το τελικό 3-3 κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ως μαγική εικόνα, καθώς η ομάδα του Αγρινίου  ήταν καλύτερη σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού, ενώ από την άλλη υπάρχουν παράπονα από τη διαιτησία  κυρίως για την εύκολη αποβολή του Βακράκου με 2η κίτρινη κάρτα στο 34΄
Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο 13’ με κοντινή κεφαλιά του  Μωραΐτη σε καλοκτυπημένο κόρνερ του Κοντογιάννη Γιάν.
Στο 18’ με μακρινό σούτ  από τον Βασίλη Αγγελόπουλο  ο Παναθηναικός κάνει το 1-1.
Στο 34’ η ομάδα του Αγρινίου, έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Βακράκου
Στο 43΄   με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Κοντογιάννη Γιάν. απο 40 μ. δίνει το προβάδισμα στον Παναιτωλικό με 2-1
Στο 65’ ο Βασιλούδης  κερδίζει την μονομαχία απο τον αντίπαλο του και  με σουτ έκανε το 3-1
Στο 69΄ατομική ενέργεια του ΄΄κάπταιν ΄΄ του Παναιτωλικού [Κοντογιάννης Γιάν] απέφυγε εντυπωσιακά 4 αντιπάλους και σερβίρει έτοιμο γκόλ στον Βασιλούδη που απο κοντά νικήθηκε απο τον τερματοφύλακα του Παναθηναικού.
Στο 75' ο Γιώργος Αγγελόπουλος με κεφαλιά μειώνει σε 3-2.
Στο 80΄ο Μωραίτης χάνει την ευκαιρία του αγώνα για το 4-2 ,αφού απέφυγε τον Ευαγγέλου και σε θέση τετ-α-τετ προσπάθησε να περάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα χωρίς επιτυχία.
Στο 90' ο Στάικος με απευθείας συρτή  εκτέλεση φάουλ  απο πλάγια θέση αιφνιδιάζει αμυντικούς και τερματοφύλακα, και αναπάντεχα ισοφαρίζει σε 3-3.
Ο Παναιτωλικός εξέφρασε πολλά παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις του Βασ.Παναγιωτόπουλου.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:[Νταλακούρας Ι.]   Αθανασόπουλος, Καράι, Ζίγκηρης Ν., Μιχάι, Σάαντο, Κοντογιάννης Ι., Μαργαρίτης (68’ Μυτιλήνης), Γιαννιώτης  Η.(72’ Νάκας), Βακράκος, Μωραΐτης, Βασιλούδης (81’ Μαλής).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:[Σαμαράς-Σαμιος]   Λαμπίρης, Ξηρός (85’ Πίσπας), Μαυρομάτης, Ευαγγέλου, Ανδρέου (46’ Μπουζούκης), Στάικος, Αγγελόπουλος Β., Αγγελόπουλος Γ., Νιούμαν, Λάμπρου, Χατζηγιοβάνης (68’ Παπανικολάου).





 Ο Μεσολογγίτης ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού Γιάννης Κοντογιάννης σήμερα πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και με κάθε του κίνηση μέσα στο γήπεδο, έδειχνε πως είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε αυτόν τον ρόλο. Ζητούσε συνεχώς μπάλα, έδινε εντολές στους συμπαίκτες του, ενώ όποτε του δινόταν η ευκαιρία δημιουργούσε ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική του τεχνική, προσπάθησε να περάσει κάθετες πάσες στους επιθετικούς ενώ βοήθησε πολύ και στο ανασταλτικό κομμάτι, με πολλά τρεξίματα και κάλυψη χώρου. Σημείωσε ένα γκολ... ποίημα με ένα άπιαστο  κτύπημα φάουλ  και ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, ενώ ήταν δημιουργός στο πρώτο γκόλ της ομάδας του.


 Ο Πορτογάλος προπονητής του Παναιτωλικού  Λιονέλ  Πόντες  που παρακολούθησε τον αγώνα με τους συνεργάτες του,στο τέλος συνεχάρει το τεχνικό τίμ και του παίκτες της ομάδας Νέων.
το 2ο γκόλ του Παναιτωλικού απο εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Κοντογιάννη