Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Επένδυση στους νέους ποδοσφαιριστές από τον Ομηρο

KΏΣΤΑΣ ΛΙΑΤΣΟΣ
 Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές μικρής ηλικίας προσέθεσε στο δυναμικό του ο Όμηρος Νεοχωρίου, το βράδυ της Τρίτης.


Έφερε ξανά στην Αιτωολοακαρνανία τον Μάριο Μάλι (Marionel Mali) 17χρονο  μεσο-επιθετικό ο οποίος την σαιζόν που πέρασε ανήκε στον ΑΟ Χαϊδαρίου, στον οποίο τεχνικός ήταν ο νυν του Ομήρου, Γιώργος Ασπρογέρακας. Είναι αδελφός του Ερινάλντο Μάλι ο οποίος αγωνίστηκε στον Άρη Αιτωλικού και πέρασε από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού.
/
MARIONEL MALI
Ο νεοπαποκτηθείς παίκτης της ομάδας του Νεοχωρίου ξεκίνησε από το Μεσολόγγι 2008, και αγωνίστηκε σε ΓΟΜ και ΑΕΜ και εν συνεχεία μεταγράφηκε στην Αθηναϊκή ομάδα. Επίσης παίκτης του Ομήρου είναι ο Κωνσταντίνος Λιάτσος, μεσοεπιθετικός που αγωνίζονταν στον «συμπολίτη» Αχελώο Νεοχωρίου, και ξρκίνησε απο το ΓΟΜ.

Θυμίζουμε πως και οι άλλες τρεις μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει ο Όμηρος (Ανδρέας Φορτσεράς,Πάνος Γούργαρης , Γιώργος Τσιάρας) αφορούν παίκτες μικρών ηλικιών και άνθρωπος της ομάδας μας έλεγε ανεπίσημα πως οι προσδοκίες είναι πολλές. Στο Νεοχώρι πιστεύουν πως με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές θα μπορέσουν να ξεχωρίσουν στο προσεχές πρωτάθλημα και ίσως να φτάσουν πολύ ψηλά. Εκείνο που επίσης καταλάβαμε είναι ότι θα αποκτηθούν και κάποιοι πιο έμπειροι και καταξιωμένοι ποδοσφαιριστές, ώστε να «δέσει» με πιο αξιόπιστο τρόπο η ομάδα, κάτι που θα επιδιωχθεί στην συνέχεια.

Γιώργος Παπαϊωάννου
sinidisi.gr