Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Περιοριστικοί όροι στον Σταθόπουλο...

Διπλός περιοριστικός όρος επιβλήθηκε στο μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Αριστείδη Σταθόπουλο, που κατηγορείται μεταξύ άλλων για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης.


Ενώπιον του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδη και του εισαγγελέα, βρέθηκε ο Αριστείδης Σταθόπουλος, ο οποίος απολογήθηκε και παρέμεινε συνολικά στην Ευελπίδων για περίπου πέντε ώρες!

Το πιο παλιό μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, που είναι παράλληλα και Δήμαρχος Οιχαλίας στη Μεσσηνία, κατηγορείται για: α) της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης β) ηθική αυτουργία σε απάτη κατά συναυτουργία και κατεξακολούθηση και γ) απόπειρα εκβίασης κατά συνήθεια και κατ επάγγελμα.

Η από κοινού απόφαση του ειδικού ανακριτή και του εισαγγελέα είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης...

  gazzetta.gr

  .....Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας τακτικός καλεσμένος   σε παλιότερες γιορτές  της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας απο προηγούμενα Δ/Σ της Ενωσης, , τιμούσε με την παρουσία του την γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου  της περιοχής μας !!!!!!